Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ξαναχτυπά με δηλώσεις για την Στέλλα Ανδρεάδου: « Είχε καλούς δασκάλους»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν χθες (4 Ιουλίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή έδωσε στεγνά τη Στέλλα Ανδρεάδου λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του survivor all star.

Αρχικά τόνισε στο #PrwinoMas: «Το παιχνίδι τελείωσε, η ζωή προχωράει. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο που με συναντά έξω. Μου έλεγαν ότι έπρεπε να κερδίσω. Οι φαν μου είναι σαν μια οικογένεια. Έχουν ενωθεί. Είναι μια ομάδα. Το χάρηκα πάρα πολύ. Χαίρομαι που κατάφερα να τους ενώσω…»!

Για την Στέλλα Ανδρεάδου τόνισε: «Ότι ξέρετε να ξέρετε πως ξέρω και εγώ. Πως είμαι κομπλεξική από την στιγμή που την στήριξα όταν βγήκε υποψήφια; Λέει ότι την πλησίασαν όταν κέρδισε την τρίτη ασυλία. Της είπα μακάρι αν δεν την πάρω εγώ να την πάρεις εσύ. Δεν ξέρω γιατί αυτό πρέπει να έχει στρατηγική από πίσω. Δεν θεωρώ ότι το σκέφτηκε μόνη της.»!

Και στη συνέχεια την «έσφαξε με το γάντι»: «Είχε καλούς δασκάλους από πίσω της. Ξαφνικά έκανε κολλητή παρέα με τον Μάριο. Ήταν όλη ημέρα μαζί. Εκείνες τις ημέρες είχε πάει σε ένα σποτ που είχαμε και της λέει θα σου μάθω πόκερ. Μάλλον τα μαθήματα απέδωσαν».

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή μίλησε και για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν χθες (4 Ιουλίου).

Αρχικά σχολίασε: «Δεν υπάρχει τίποτα με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν δυο εβδομάδες στην ομάδα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Στήριζα όποιος ήταν συμπαίκτης μου. Ακόμη και την Μαριαλένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο στήθηκε αυτό το πράγμα. Πήγα τουαλέτα και όταν γύρισα τον είδα μπροστά μου, είχαμε πάει την ίδια ώρα. Και ξαφνικά έμαθα ότι είχε πει η Μελίνα ότι πήγαμε μαζί τουαλέτα. Έχω εγώ μια συζήτηση με εσένα γιατί να έχω κάτι παραπάνω με εσένα, δεν καταλαβαίνω…».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ πως κάποιους τους ενοχλούσε που μιλούσαμε στο παιχνίδι και κάναμε παρέα. Δεν μπήκα στο Survivor για να κάνω σχέση. Οι συνθήκες δεν βοηθάνε να ερωτευτείς».

Και τόνισε ότι δεν έχει τίποτα με τον Βασάλο και αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν χθες βράδυ και ήταν και άλλοι παίκτες από το survivor all star.

Για τον Νίκο Μπάρτζη, είπε: «Με τον Νίκο όταν μας φώναξαν στις ομάδες, όταν εγώ πήγα μετά στην Μπλε ομάδα, στην αρχή ήταν λίγο περίεργος. Ξέκοψε λίγο και όταν πήγα εκεί δεν με πλησίασε ποτέ ή να μου πει κάτι. Δεν έκατσα πολύ να ασχοληθώ. Μετά έκανε πράγματα που δεν μου άρεσε. Δεν έχει τον τρόπο να εκφραστεί σωστά, δεν είναι κακό παιδί. Απλά όταν πήγε στην Μπλε, δεν είχα την αποδοχή που ήθελα. Μετά για κάποιο λόγο μου την έλεγε...»

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»