#IQ160, #DeFacto και #FirstDates με διαφορά η πρώτη επιλογή του κοινού, την Κυριακή 02/07/23

Μία Κυριακή που τα είχε όλα στο Omega channel, καθώς κατάφερε να σημειώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα προγράμματα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η μοναδική στο είδος της σειρά ντοκιμαντέρ, η ανατρεπτική «αστυκωμική» σειρά και το ριάλιτι με ραντεβού ήταν το τρίπτυχο της επιτυχίας σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen.

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα του Β’ κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ #DeFacto κατέκτησε την πρώτη θέση στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, αποδεικνύοντας πως το τηλεοπτικό κοινό ανέμενε με μεγάλο ενδιαφέρον την έναρξη του Β’ κύκλου ντοκιμαντέρ και των συγκλονιστικών ιστοριών που μας παρουσιάζει κάθε φορά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Σωτήρης Παρούτης.

Η ιστορία της ξεχασμένης πτήσης CY 284 που προβλήθηκε την Κυριακή 02/07 κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, σημειώνοντας 15,8% στο γενικό σύνολο ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα προγράμματα «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σημείωσε 14,4%, «Ειρήνη πάσι» με 9,9%, «Γλυκάνισος» με 9,8% και «Οι Προδότες» με 7,9%.

Στη συνέχεια της ίδιας ημέρας η σειρά #IQ160 που από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις κυρίως στο νεανικό κοινό για άλλη μία φορά βρέθηκε πρώτη στις προτιμήσεις των τηλεθεατών. Με ποσοστό 17,9% στα κοινά ηλικίας 18-54 η επιτυχημένη σειρά #ΙQ160 άφησε πίσω της τον «Σασμό» με 16,9%, το «Survivor all Star» με 13,4%, την ταινία «Kindergarten Cop» με 6,6% και την «Παραδοσιακή βραδιά» με 4,8%.

Τέλος το τηλεοπτικό εστιατόριο #FirstDates με τη Ζεβεβιέβ Μαζαρί να ετοιμάζει τα πιο ρομαντικά ραντεβού, αναδείχθηκε με διαφορά η πρώτη επιλογή του κοινού 18-54 την ώρα προβολής του σημειώνοντας 17,1%,ακολούθησαμν «Η γη της ελιάς» με 13,8%, το «Survivor all Star» με 13,4%, το «Get out» με 6%.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»