Ο Σπύρος Μπιμπίλας απαντά στα σχόλια για το πουκάμισο με τους παπαγάλους στην ορκωμοσία της Βουλής

Γιώργος Λιάγκας για Σπύρο Μπιμπίλα: «Δεν θα μπορούσε ο Μάρκος Σεφερλής να εμφανίζεται έτσι στο Δελφινάριο;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Σπύρο Μπιμπίλα συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας 3/7 σε συναυλία που δόθηκε προς τιμήν του Δάκη που έφυγε από τη ζωή πριν από έναν χρόνο.

Μέσα σε όλα, ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε και στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια που επέλεξε να φορέσει στην ορκωμοσία της Νέας Βουλής.

«Δε με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ και από εκεί. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε. Δε πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι και θα αγωνίζομαι με τον τρόπο που έχω αγωνιστεί.

Όσον αφορά στα παπαγαλάκια, όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ζω με πολλούς παπαγάλους, ό,τι αγαπάω τα ζώα και η Πλεύση Ελευθερίας θα αγωνιστεί και για τα ζώα. Ήταν συμβολικό το πουκάμισό μου» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ομάδα του #HappyDay έδειξε να διαφωνεί με τις στυλιστικές επιλογές του ηθοποιού, τονίζοντας μάλιστα πως θα έπρεπε να θεσπιστεί ένα dress code για όλους τους βουλευτές.

«Όλοι έχουμε ένα προσωπικό στυλ, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις μας. Ωστόσο, κάποια μέρη που επισκεπτόμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούν ένα dress code, όπως όταν πας στην εκκλησία οφείλεις να ντυθείς με ευπρέπεια, θα πας σε ένα καλό εστιατόριο, δε θα βάλεις σκισμένο σορτσάκι και πλαστική παντόφλα, αντίστοιχα και εδώ, δε λέω ότι δεν είναι όμορφα ντυμένος. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχουμε συναίσθηση του που πάμε, ποιοι είμαστε και του τι πάμε να υπηρετήσουμε», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παρενέβη στο #HappyDay

Λίγο μετά τα σχόλιά τους, ο Σπύρος Μπιμπίλα παρενέβη τηλεφωνικά στον αέρα του Alpha προκειμένου να υποστηρίξει την επιλογή του. Μέσα σ’ όλα, ο ίδιος ξεκεθάρισε πως είχε μαζί του σακάκι και πως το φόρεσε μόλις μπήκε στη Βουλή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα διθυραμβικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για την εμφάνισή του.

«Ένα πράγμα δεν έχετε προσέξει όλοι, ότι κρατάω το σακάκι στο χέρι. Είχε έξω 37 βαθμούς, μπήκα με το πουκάμισο και μόλις μπήκα στη Βουλή, έβαλα το σακάκι. Τώρα γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση, η τόσο περίπλοκη; Εμένα μου αρέσει. Έχετε διαβάσει στο Twitter πόσοι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν με αυτή την εμφάνιση; Εσείς μπορείτε να λέτε ότι δε σας αρέσει, σε άλλους αρέσει. Δεν πιστεύω στα πρωτόκολλα, το έχω πει… Δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω τα πρωτόκολλα… Γιατί δε δείχνετε φωτογραφία μου με το σακάκι;»,  είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Τζώρτζιας Κεφαλά που επίσης συζητήθηκε πολύ, απάντησε: «Εμένα η Τζώρτζια έτσι όπως ήταν μου άρεσε πάρα πολύ».

Δείτε το βίντεο στο 00:29' EΔΩ

Με αφορμή την εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα στην ορκωμοσία στη Βουλή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Η εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα είναι μια θεατράλε εμφάνιση, μια εμφάνιση που έχουμε συνηθίσει σε θεατρικές παραστάσεις. Δεν θα μπορούσε ο Μάρκος Σεφερλής να εμφανίζεται έτσι με τους παπαγάλους στο Δελφινάριο;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια ανέφερε:

«Ο Μάρκος Σεφερλής -εγώ καλλιτεχνικά δεν τον πάω και είναι γνωστό, δεν αμφισβητώ το ταλέντο του, είναι τεράστιο ταλέντο, και τα δικά μου παιδιά τον βλέπουν, δεν είμαι αφοριστικός, εγώ δεν… και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας- όταν ήταν στον ΑΝΤ1 πέρυσι και έκανε μια βραδιά για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο ΑΝΤ1 στο Ζάππειο, ο πιο καλοντυμένος ήταν ο Σεφερλής. Και το λέω ρε Μάρκο, και μου λέει τιμώ τον χώρο. Μπράβο του».

«Ούτε ο Μάρκος Σεφερλής θα ντυνόταν έτσι να πάει στη Βουλή. Ο Μπιμπίλας γιατί να ντυθεί;», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ξέσπασε, ζωντανά στην εκπομπή #ToPrwino για τα σχόλια που δέχτηκε για την επιλογή του να φορέσει πουκάμισο με παπαγάλους τη μέρα της ορκωμοσίας στη Βουλή.

«Μην ασχολείστε με τι ρούχο εμφανίζεται ο καθένας, ελευθερία έχουμε, δημοκρατία. Δεν δέχομαι καμία κουβέντα περί ρούχων. Γιατί σας απασχολούν οι παπαγάλοι; Εξάλλου, ξέρετε ότι εγώ ζω με 25 παπαγάλους. Είναι ένα ζώο που υπάρχει στη ζωή μου. Γιατί να μην υπάρχει στο ρούχο μου; Είστε νεότεροι άνθρωποι από μένα και παριστάνετε τους σεμνότυφους», είπε σε έντονο ύφος ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενθουσιάστηκε, σημείωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Οι εμφανίσεις που συζητήθηκαν στην ορκωμοσία της νέας Βουλής και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δειτε Επισης

Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»
Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης απαντά στο: «Είσαι μεγάλος σε ηλικία για να κάνεις παιδί»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό – Καθηλωμένος στο κρεβάτι μετά από πτώση