H Άννα Βίσση για πρώτη φορά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Sold out μέσα σε 5 ώρες

Μέσα σε λίγη ώρα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Άννα Βίσση θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο, η συναυλία η οποία μάλιστα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα έγινε sold out και πρώτο trend στο Twitter!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας της αλλά και με την ανάγκη της να προσφέρει όσο και όπως μπορεί σε παιδιά που το έχουν ανάγκη - αυτή τη φορά στα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ- η Άννα Βίσση πρόκειται να εμφανιστεί στο Αρχαίο Ωδείο, στη σκιά του Παρθενώνα.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Ηρώδειο, η Άννα Βίσση πρωταγωνιστεί σε μία υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αισθητικής συναυλία. Σ' αυτή τη μαγική βραδιά θα παρουσιάσει, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Την συνοδεύουν το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής «Φιλαρμόνια» υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη (με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν, στις παραστάσεις «Δαίμονες» και «Οι Καμπάνες Του Edelweiss»), η 40μελής Ακαδημαϊκή Χορωδία Νέων Αθηνών και η βραβευμένη πιανίστα Βικτωρία Φιοράλμπα Κιαζίμη. Στη βραδιά εμφανίζονται και μέλη από την μπάντα της Άννας Βίσση.

Με φόντο τον ιστορικό χώρο του Ηρωδείου, κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και τον αττικό ουρανό, η σπουδαία κι αγαπημένη σε όλους φωνή της Άννας Βίσση θα γίνει το όχημα για μία ανεπανάληπτη βραδιά που θα γράψει ιστορία και θα ενισχύσει τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα. Από το 1937, με 220 άτομα, εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό και 6 κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ιωάννινα, Βόλο και Αγρίνιο, υποδέχεται καθημερινά 1.100 βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες με αναπηρία και τους προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα αποκατάστασης.

Και όπως ήταν φυσικό, οι φανατικοί θαυμαστές της αλλά και εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν στον φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας έσπευσαν να εξασφαλίσουν από τώρα τα εισιτήριά τους.

Αμέσως λοιπόν η συναυλία έγινε sold out και παρά τις προσπάθειες κάποιων, που μάλλον καθυστέρησαν λίγο να μπουν για να κλείσουν τα εισιτήριά τους, να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι, δεν τα κατάφεραν.

Το όνομα της Άννας Βίσση αμέσως έγινε πρώτο trend στο Twitter με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν τόσο για τη sold out συναυλία μέσα σε λίγες ώρες όσο και για τα «τσουχτερά» -για κάποιους εισιτήρια- για εκείνη τη βραδιά.

vissi

«Το ωραιότερο ρεκόρ της καριέρας μου. Σας ευχαριστώ!», έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στη μουσική. 

annavissi-story

Το δικό της «ευχαριστώ» είπε και η ΕΛΕΠΑΠ, για το γεγονός ότι η συναυλία έγινε sold out. «Ευχαριστούμε για την πολύτιμη στήριξή σας, που συνέβαλε στο να εξαντληθούν σε ελάχιστο χρόνο τα εισιτήρια για τη συναυλία», ανέφερε η οργάνωση. Μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. 

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»