Ο Τάσος Τρύφωνος μετά από τρία χρόνια αποχαιρετά το #TheChaseCy και υποδέχεται το νέο του project

Aυτό είναι το νέο τηλεοπτικό project, του Τάσου Τρύφωνος, που θα βγει on air στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με την νέα τηλεοπτική σεζόν, από την συχνότητα του Alpha

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο πιο επιτυχημένος κύπριος παρουσιαστής, με παρουσία σε Ελλάδα και Κύπρο, έκλεισε τον κύκλο της καθημερινής απογευματινής του παρουσίας μέσα από τη συχνότητα του Αlpha Κύπρου, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Σήμερα , μετά από τρία υπέροχα χρόνια και κάπου 650 επεισόδια , κλείνει ακόμη ένας δημιουργικός κύκλος. Το τελευταίο επεισόδιο του #thechasecy θα μεταδοθεί απόψε στις 19.00 από τον @alphatvcyprus και θα μάθουμε ποιοι είναι οι τυχεροί για το αυτοκίνητο και τα άλλα μεγάλα δώρα. Το THE CHASE το αγάπησα πολύ γιατί είναι ένα υπέροχο παιχνίδι γεμάτος ανατροπές. Ευχαριστώ πολύ τους @silouka , @marinoscleanthous , @andreasspitsillides , @elena_eustathiou και @thanos.lakiotis που ήταν μαζί μου σ αυτό το υπέροχο ταξίδι. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον @petrospetrou_ για την πρόταση να «μετακομίσω» στον ALPHA και την εμπιστοσύνη και στον @klitosklitou & @andreas.vasil που το βρήκαν και που το έκαναν πραγματικότητα. Τη @mayiamou για την αφοσίωση της , τον @yiannis_xatzigeorgiou που και σ αυτό ήταν δίπλα μου, την @tavlanta_makeupartist , τον @tasostc και την @tzelika.p για τις ωραίες και δημιουργικές στιγμές. Το πιο μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλο τον κόσμο που ανέδειξε το THE CHASE σε αγαπημένο παιχνίδι γνώσεων και το επιβράβευσε με υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο με κάτι καινούργιο που ευελπιστώ ότι θα σας αρέσει εξίσου»

Πριν προλάβει καλά-καλά «να στεγνώσει το μελάνι» της ανάρτησης του, επανήλθε με ολοκαίνουργια, όπoυ μας παρουσιάζει, το νέο του τηλεοπτικό project, που θα βγει on air στις τηλεοπτικές μας οθόνες με την νέα τηλεοπτική σεζόν, από την συχνότητα του Alpha.

Πρόκειται για το τηλεπαιχνίδι #TippingPoint, ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της αγγλικής τηλεόρασης εδώ και 13 χρόνια.

«Σας παρουσιάζω το ολοκαινούργιο τηλεπαιχνίδι μας που είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε από τον προσεχή Σεπτέμβριο. Το Tipping Point, ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεπαιχνίδια της αγγλικής τηλεόρασης εδώ και 13 χρόνια έρχεται στον @alphatvcyprus !!! Ένας μοναδικός συνδυασμός γνώσεων και τύχης φέρνει απρόβλετα αποτελέσματα για τους διαγωνιζόμενους και αγωνία για τους τηλεθεατές. Απαντώντας σωστά σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων κερδίζεις την πιθανότητα να ρίξεις κέρματα στην τεράστια μηχανή και να έχεις την δυνατότητα να μαζέψεις όσα λεφτά πέσουν στην τράπεζα. Σε κάθε επεισόδιο ένας διαγωνιζόμενος θα φεύγει πάντα με χρηματικό ποσό. Δηλώστε συμμετοχή στο 99-059905 και διεκδικήστε μέχρι και 10,000 ευρώ καθημερινά και πολλά πλούσια δώρα», έγραψε στη λεζάντα.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»