Η Σίσσυ Χρηστίδου και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής της

«Λύγισε» η Ελένη Βουλγαράκη στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του «Χαμογέλα και πάλι!» - Το δημόσιο μήνυμα μετά την αποχώρησή της - H απάντηση του Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» αποχαιρετά τους τηλεθεατές και εύχεται «Καλό καλοκάιρι»!

Η ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ευχήθηκε σε όλους τους τηλεθεατές για το καλοκαίρι καθώς σήμερα η εκπομπή ρίχνει αυλαία για την φετινή σεζόν.

«Λύγισε» η Ελένη Βουλγαράκη στο αποχαιρετιστήριο βίντεο του «Χαμογέλα και πάλι!»

Η αρχή έγινε με το αποχαιρετιστήριο βίντεο στην Ελένη Βουλγαράκη, και τα όμορφα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου προς την παρουσιάστρια. Η Ελένη Βουλγαράκη μάλιστα, κατά τη διάρκεια του βίντεο αλλά και των λεγομένων της Σίσσυς Χρηστίδου, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, ευχαριστώντας παράλληλα τους πάντες.

Η Ελένη Βουλγαράκη αποχαιρέτησε την ομάδα του «Χαμογέλα και Πάλι!» καθώς ανοίγει τα φτερά της και από τη νέα σεζόν προχωρά σε μία νέα συνεργασία.

«Κλείνει τηλεοπτικός κύκλος   γιατί 5 χρόνια είναι πάρα πολλά. Συναναστρεφόμαστε 5 χρόνια είναι πάρα πολύ μεγάλη η αγάπη. Αλλά είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος π[ου κλείνει», σχολίασε η Ελένη Βουλγαράκη.

Απευθυνόμενη στη Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως «δεν ξέρω τι να πω για σένα, είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου. Σε ευχαριστώ για όλα. Είμαι ευγνώμων. Και τον Παύλο, όλους.

Η παρουσιάστρια θέλοντας να στηρίξει την Ελένη Βουλγαράκη, σχολίασε: «εγώ βρέθηκα πολλά χρόνια στη θέση που βρίσκεσαι εσύ και στον ρόλο που βρίσκεσαι εσύ. Προσπάθησα να είμαι μαζί σου, όπως θα ήθελα να είναι δίπλα μου άλλοι άνθρωποι σε αυτή τη θέση,. Και σου φέρομαι με τον ίδιο τρόπο που θα ήθελε να μου φερθούν όταν ανακοίνωνα ότι θα φύγω, γιατί το καταλαβαίνω. Ήσουν άψογη συνεργάτιδα, ποτέ δεν έφερες κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που σε βάζουν στην οικογένειά τους. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου σε ό,τι σου συμβεί και σε ό,τι δεν πάει καλά».

«Έχω θέμα όταν αλλάζουν άτομα γύρω μου, μία εκπομπή είναι ζωντανός οργανισμός», πρόσθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου: «Σε όλες τις δουλειές μπορείς να πας μπροστά μόνο αν έχεις ανθρώπους που νοιάζονται, και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα»

Έπειτα η Σίσσυ Χρηστίδου αποχαιρέτησε για το καλοκαίρι του συνεργάτες της, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

«Νιώθω ευγνωμοσύνη, δεν μπορείτε να φανταστείτε για την δουλειά που κάνουν όλοι οι συνεργάτες. Η αγάπη είναι τεράστια, η αγωνία μεγάλη, και πιστεύω ότι σε όλες τις δουλειές μπορείς να πας μπροστά μόνο αν έχεις ανθρώπους που νοιάζονται, και αυτό δεν πληρώνεται με τίποτα. Και εσείς (σ.σ. οι τηλεθεατές) ανήκετε στην κατηγορία που δεν θέλω να φύγετε», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Ευχαριστώ τους πάντες και όσους ήταν και πίσω και μπροστά από τις κάμερες, και στο κοντρόλ. Ξέρετε πως νιώθω για όλους σας ξεχωριστά», τόνισε κλείνοντας η Ελένη Βουλγαράκη.

Στηξ συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Νίκος Κοκλώνης που με τα ωραία λόγια του έδωσε τις δικές του ευχές για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Νωρίτερα είχε προηγηθεί μία ανθοδέσμη – δώρο του παρουσιαστή στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Το μήνυμα του Νίκου Κοκλώνη και οι ευχές στο «Χαμογέλα και Πάλι!»

«Σίσσυ μου, μία σεζόν, μία ακόμη σεζόν τελείωσε στο MEGA με το «Χαμογέλα και Πάλι». Είμαστε μαζί, είμαι πολύ περήφανος που είμαστε στην ίδια οικογένεια, που κάνουμε παραγωγή μαζί, που κάνουμε άλλα τόσα πέρα από την παραγωγή. Σε αγαπάω πολύ, σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλη την ομάδα. Συνεχίζουμε για ακόμη δύο χρόνια», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

«Κάθε χρόνο βάζεις ένα λιθαράκι ακόμα και αυτό που σε ξεχωρίζει στην καρδιά μου, δεν είναι η τηλεθέαση, αλλά η καρδιά σου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα», κατέληξε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ολοκλήρωσε την πέμπτη σεζόν στη ζώνη του Σαββατοκύριακο με το «Χαμογέλα και πάλι» και μοίρασε «ευχαριστώ» τόσο απλόχερα, όση και η αγάπη που πήρε από τους τηλεθεατές όλη τη χρονιά.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από το γεύμα που ακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής μαζί με την ομάδα της και τον Νίκο Κοκλώνη και παράλληλα αναφέρθηκε σε όσα σημαντικά κράτησε από τη σεζόν αυτή.

«End of season 5! Χρονιά γεμάτη. Γεμάτη αγάπη, χαρά, κέφι, αγωνία, δουλειά, πίεση, αγκαλιές, κλάματα, γέλια. Σας ευχαριστώ που κρατάτε αυτή την παρέα ενωμένη. Σας ευχαριστώ που κάνετε πραγματικότητα τα όνειρα μας. Ελπίζω να είστε τόσο ευλογημένοι όλοι στη δουλειά σας και να πορεύεστε με οικογένεια.

Οικογένεια δεμένη, αγκαλιά ανεκτίμητη. Ομάδα πολύτιμη. Χρωστάω τόσα «ευχαριστώ» που ό,τι γράφω μοιάζει λίγο. Υπέροχοι μου άνθρωποι, τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς εσάς. Σας αγαπώ πολύ», ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της εκπομπής, η Ελένη Βουλγαράκη μοιράστηκε φωτογραφίες με τους συνεργάτες της, γράφοντας μια συγκινητική λεζάντα για να τους ευχαριστήσει όλους.

«Την δεύτερη φωτογραφία την αγαπώ γιατί αυτή η αγκαλιά είναι η αλήθεια μας @sissychristidou! Σε προσωπικό κυρίως αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Σας αγαπώ ΟΛΟΥΣ πολύ και δεν ξεχνώ ούτε μια στιγμή μας! Είμαι πραγματικά τυχερή και ευγνώμων για όλα αυτά τα 5 χρόνια!!!! @pavlosstamatopoulos Σε ευχαριστώ για όλα!!! Ξέρεις! @veniakaragianni @avergi1973 @mariakefalloniti και εσείς ξέρετε.. Εις το επανιδείν!» έγραψε η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε όσα είπαν οι συντελέστες του «Χαμογέλα και πάλι!» στις κάμερες μετα το τέλος της εκπομπής της

Σήμερα, 3 Ιουλίου ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι η Ελένη την επόμενη σεζόν θα είναι στο #ToPrwino.

«Το τελευταίο της Σίσσυς το εκλαμβάνω ως χιούμορ. Είναι δυνατόν αν κάποια στιγμή κάτι δεν πάει καλά με την Ελένη, να με πάρει η Σίσσυ και να μου πει “Ρε Γιώργο, δεν φέρεσαι καλά;”. Δεν νομίζω. Χθες με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ, με την Ελένη και τον Κοκλώνη που έκαναν πάρτι και μου έλεγαν να τους προσέχω το κορίτσι.»

Και πρόσθεσε: «Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη, που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας μπορούμε ξεκάθαρα να το πούμε, έκανε μια σωστή επιλογή, διότι η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, έκανε και ραδιόφωνο και τηλεόραση. Δεν λέω ότι εμείς είμαστε καλύτερη εκπομπή. Προς Θεού! Αλλά ήθελε το κορίτσι να κάθεται και το Σαββατοκύριακο. Οπότε λέει πάω σε μια εκπομπή που τη βλέπω, που μου αρέσει και μου ταιριάζει. Εγώ νομίζω ότι έπραξε καλά.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάθε απόφαση κρίνεται στο αποτέλεσμα και εμείς έχουμε ανοίξει τις τηλεοπτικές μας αγκάλες να την υποδεχθούμε και από εκεί και πέρα θα φανεί στο χειροκρότημα. Κανείς δεν ξέρει, ξεκινάς όλες τις δουλειές με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Τώρα αυτό αν κάτσει ή δεν κάτσει… Πιστεύω πως εκείνη θα είναι πολύ χαρούμενη με εμάς εδώ και εμείς θα είμαστε χαρούμενοι…»

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»