Έγινε έξαλλη η Ελεονώρα Μελέτη με αδι-ανόητη τύπισσα, που χλεύασε την 5χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα Ωκεανίς

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του ξαφνικού γάμου της με τον Θοδωρή Μαροσούλη - Το τραγούδι που αφιέρωσε στον σύζυγό της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ημέρα διπλής χαράς ήταν η περασμένη Παρασκευή για την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία όχι μόνο βάφτισε την κόρη της Αλεξάνδρα αλλά παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Μάλιστα τη Δευτέρα η παρουσιάστρια της εκπομπής #ΜegaΚαλημέρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ένα βίντεο από τη δεξίωση που ακολούθησε των δύο ιερών μυστηρίων.

Στο βίντεο βλέπουμε την Ελεονώρα Μελέτη να τραγουδά το «Καινούργιο μου φεγγάρι» της αξέχαστης Ρένας Κουμιώτη. Μάλιστα η Ελεονώρα θέλησε να αυτοσαρκαστεί και πρόσθεσε με χιούμορ στο βίντεο πως «λίγο αργότερα οι γείτονες φώναξαν την αστυνομία».

Η παρουσιάστρια του Mega δέχτηκε δεκάδες ευχές και όμορφα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο υπήρξε και μια γυναίκα follower της που χλεύασε το όνομα της κόρης της. Η Ελεονώρα Μελέτη φυσικά δεν το άφησε να περάσει έτσι…

«Έχω μπει που λέτε και απαντώ με ευχαριστήρια στις ευχές που μου στέλνετε. Φτάνω λοιπόν σε ένα σχόλιο που χλευάζει, ναι χλευάζει, το όνομα του παιδιού μου. Δείτε τι ακολούθησε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», έγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

357325023_263966529572601_5328277813290287783_n

«Σας φαίνεται αστείο το όνομα του παιδιού μας;» της έγραψε η παρουσιάστρια με την διαδικτυακή της φίλης να της απαντά: «Μην στέλνεις μηνύματα σε ανθρώπους που δε γνωρίζεις γιατί γίνεσαι γελοία. Τι θα κάνεις δηλαδή θα με δείρεις; Κομπλεξάρα».

357715793_2216522915403608_5758057658857269616_n

«Ζητώ συγνώμη αν έγινα γελοία σε όλους εσάς που πρόλαβα να στείλω ένα ευχαριστώ σύμφωνα με το ζωάδι που σας σύστησα, που ωστόσο όμως απαγορεύει σε όλους να την κάνουν mention», έγραψε επίσης η Ελεονώρα Μελέτη.

357931991_1059840568317216_2675481780799099845_n

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε και στο τηλεοπτικό της πόστο στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, ευτυχισμένη και ευδιάθετη τρεις ημέρες μετά τη βάφτιση της κόρης της αλλά και τον γάμο – έκπληξη με τον Θοδωρή Μαροσούλη.

Η παρουσιάστρια δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της πέταξαν ρύζι μέσα στο πλατό.

«Ένιωσα περίεργα, εγώ για μια βάφτιση πήγαινα. Συμπτωματικό ήταν που φόρεσα άσπρα. Ήταν από αυτές τις εκπλήξεις, τις πολύ όμορφες. Ο Θοδωρής είναι φανταστικός στις εκπλήξεις. Εμένα μου αρέσαν πολύ. Τόσο καιρό υπέγραφα αλλά δεν ήξερα ότι υπέγραφα και για τον γάμο» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι αποκάλυψε ότι ξαφνικά ο Θοδωρής Μαροσούλης σηκώθηκε και είπε στους καλεσμένους ότι θέλει να ζητήσει το χέρι της Ελεονώρας από τον πεθερό του. «Μείναμε όλοι με το στόμα ανοιχτό, λέγαμε αποκλείεται». 

«Η Αλεξάνδρα ήταν δίπλα μας σε όλο το μυστήριο, χαρούμενη. Μας έλεγε «τώρα κάνετε ψέματα ή στα αλήθεια;». Την επόμενη μέρα μου λέει «Δηλαδή παντρευτήκατε χθες; Κάνατε και μωράκι;». Ο ιερέας και οι κουμπάροι το γνώριζαν μόνο. Επειδή όλο αυτό έγινε αυθόρμητα, ο Θοδωρής είχε κανονίσει μόνο τα απαραίτητα για να γίνει το μυστήριο.

Μετά δεν είχε κανονίσει τίποτα άλλο. Τον σήκωσα να χορέψουμε και του λέω σε κάποια φάση “το μόνο που δεν έχω είναι η τούρτα”. Δεν είχαμε ούτε ανθοδέσμη. Ο σύζυγος της Φλορίντα έψαξε λουλούδια και μου έφτιαξε την ανθοδέσμη. Ούτε ρύζι είχαμε, βρήκαμε κριθαράκι. Γαμήλια τούρτα δεν είχαμε και ο κουμπάρος ο Γιώργος το κανόνισε, έβαλε 7 τούρτες τη μία πάνω στην άλλη» αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Μάλιστα, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν η νύφη χόρεψε με τον πατέρα της στο γαμήλιο πάρτι.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»