Sinéad O'Connor: Η αυτοχειρία του 17χρονου γιου της πέρσι, τη «λύγισε» - Έδινε μάχη για την ψυχική της υγεία

Πέθανε η θρυλική μουσικός Sinéad O'Connor, στα 56 της χρόνια. Η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία απεβίωσε έναν μόλις χρόνο μετά την αυτοχειρία του γιου της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο το 1990 με τη συγκλονιστική διασκευή της στο Nothing Compares 2 U του Prince.

Ο θάνατος της έρχεται αφότου ο 17χρονος γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στην ζωή του, τον Ιανουάριο του 2022, αφού το έσκασε από το νοσοκομείο ενώ παρακολουθούνταν μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Αν και η αιτία του θανάτου της δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, σύμφωνα με τη #DailyMail, είναι γνωστό πως η κατάστασή της χειροτέρεψε μετά την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, Shane πριν από ενάμιση χρόνο.

Ο γιος της είχε εξαφανιστεί για δύο ημέρες, ενώ ο θάνατός του ανακοινώθηκε στις 8 Ιανουαρίου του 2022 από την ίδια την τραγουδίστρια.

sinead-shane-o-connor-and-son-072623-2-d8ce252a68f045b5bdd892b594fd7553

Με μία ανάρτησή της στο Twitter είχε αποχαιρετήσει τον καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, Donal Lunny. «Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, μείνε εν ειρήνη», έγραφε.

Eκπρόσωπος της οικογένειας είχε δηλώσει για τον θάνατό του: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Shane. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Sinéad O'Connor, τον πατέρα του Shane και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

7a426218-de6a-11ec-8bca-0257d57b707f

Μία εβδομάδα μετά τον θάνατό του, η τραγουδίστρια νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, προσπαθώντας να ελέγξει την κατάσταση της ψυχικής της υγείας.

«Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω, έμενα μόνο για εκείνον και τώρα εκείνος έφυγε. Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Τα παιδιά μου δεν θέλουν να με ξέρουν πλέον», έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγη ώρα αργότερα, κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο.

Στις 17 Ιουλίου είχε εκφράσει τις σκέψεις της για τελευταία φορά μέσα από τη σελίδα της στο Twitter.

«Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

1

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Συγγνώμη που σας αναστάτωσα όλους. Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο, αλλά θα βρω τον Shane. Αυτή είναι απλώς μία καθυστέρηση».

1_Screenshot-2022-01-08-at-110349

Έναν μήνα αργότερα, η Sinéad O'Connor ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τη μουσική βιομηχανία, καθώς δεν έβρισκε όπως έλεγε, νόημα σε τίποτα.

Με μία δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια ενημέρωσε το κοινό της πως δεν θα τη δει ποτέ ξανά να τραγουδάει. «Απλά για να σας ενημερώσω, οι υπαινιγμοί για πιθανές εμφανίσεις μου φέτος ή τον επόμενο χρόνο ή γενικά καποια στιγμή είναι λανθασμένοι. Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά κάτι, για το οποίο θα τραγουδήσω», έγραψε η Sinéad O'Connor.

Θέλοντας να την αποχαιρετήσει και δημόσια στα social media, η Jamie Lee Curtis έκανε μια ανάρτηση για εκείνη. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτή περιέγραψε τη γνωριμία της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρει: «Κάποτε άκουσα τη Sinéad να τραγουδά ακαπέλα σε ένα άδειο παρεκκλήσι στην Ιρλανδία. Ήταν υπό κατασκευή στην ιδιωτική κατοικία του οικοδεσπότη μας. Ήταν ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Στη συνέχεια πήγαμε μαζί να δούμε τον Eminem σε ένα φεστιβάλ. Την αγάπησα. Τη μουσική της. Τη ζωή της. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δείτε το ντοκιμαντέρ «Nothing Compares». Εξαιρετικό. Ραγίζει καρδιές. Αναπαύσου καλά. Αναπαύσου με δύναμη. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Δειτε Επισης

Η απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου στο πώς είναι η σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη
H μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά ξαναχτυπά: «Η Πάουλα Μπαντόζα τον αποσυντόνιζει αλλά τον κάνει ευτυχισμένο»
1.250.000 ευρώ η κληρονομιά που έλαβε o Μιχάλης Δαρδανελιώτης από τον αδερφό του Nίκου Σεργιανόπουλου
Ναρκωτικά, όπλα και πάνω από 1.000 μπουκάλια λιπαντικού βρέθηκαν στο σπίτι των #freakoff party του Diddy
H Αθηνά Οικονομάκου μιλά on camera για τον Βruno Cerella & δεν της καίγεται καρφί για τα αρνητικά σχόλια
Δέχτηκε επίθεση στη Μύκονο, η Χριστίνα Παππά: «Με έσωσε η αστυνομία μέσα από τα χέρια του, ενώ με έπνιγε»
Ανέλαβαν οι δικηγόροι το χωρισμό Δανάης Παππά και Λάμπρου Λάζαρη: «Είναι μονόδρομος τα δικαστήρια»
Τροχαίο για την Κατερίνα Παπακωστοπούλου: «Με έσωσε η ζώνη και το ότι άνοιξαν οι αερόσακοι»
Χειρουργείται στο κάτω άκρο ο Άκης Σακελλαρίου μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του
Στο νοσοκομείο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Νοσηλεύεται με παγκρεατίτιδα