Πως η #Barbie μετέτρεψε τον πλανήτη σε ροζ & έγινε το απολυτο trend- Νoυμερο 1 παγκοσμίως, η Margot Robbie

Μαθήματα marketing: Δεν έχει προηγούμενο η προώθηση της ταινίας #Barbie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling. Η ταινία έχει viral μετά από μία αδιάκοπη εκστρατεία της ομάδας marketing, να «γεμίσει» με ροζ όλο τον πλανήτη - Επένδυσαν €100 εκατ. στην ταινία και σαρώνουν την αγορά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Eταιρείες-κολοσσοί καλλυντικών και ρούχων λανσάρουν plastic-fantastic προϊόντα, σταθμοί του μετρό αλλάζουν όνομα για χάρη της, το κουκλόσπιτό της έγινε μόδα στo Αirbnb και το #ΜeΤoo βρήκε νέο φεμινιστικό σύμβολο

Η έμπνευση δεν έχει όρια και οι αρμόδιοι προώθησης της ταινίας στο Ντουμπάι, φαίνεται πως επένδυσαν περισσότερο από άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα, σε μια πλατεία κοντά στον Μπουρτζ Χαλίφα ουρανοξύστη φαίνεται σα να έχει τοποθετεί ένα τεράστιο κουτί με μια Barbie κούκλα που κινείται, σπάει το πλαστικό και κάνει ένα βήμα προς την πόλη.

Πρόκειται για μία 3D διαφημιστική πινακίδα που έστησαν στο Ντουμπάι και όλοι συζητούν στα social media το πόσο αληθοφανές είναι.

Κι ενώ το όνομά της βρίσκεται στην κορυφή των trends, η Margot Robbie δεν σταματά να ενθουσιάζει το κοινό που την παρακολουθεί, τόσο στη μεγάλη οθόνη, όσο και στα social media.

Η πρωταγωνίστρια του blockbuster #Barbie έγινε ξανά viral στο Twitter, μετά από παλιότερο βίντεο που τη δείχνει να μιλά με έναν κωφό θαυμαστή της στη νοηματική γλώσσα.

Αυτό συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας #Αmasterdam στο Λονδίνο πέρυσι, όταν ένας άνδρας δίνει στη Margot Robbie ένα κομμάτι χαρτί, του οποίου το περιεχόμενο δεν φαίνεται στο κλιπ. «Για μένα;» ρωτάει η 33χρονη ηθοποιός, πριν αναφωνήσει: «Το ξέρω». Στη συνέχεια, είπε στη νοηματική το αλφάβητο με τον άνδρα να χαμογελά ενθουσιασμένος που προσπάθησε να επικοιωνήσει μαζί του, με αυτόν τον τρόπο.

Η Margot Robbie αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι φίλες της όταν έμαθαν ότι δεν φίλησε τον Ryan Gosling στην ταινία #Barbie.

Η 33χρονη ηθοποιός μίλησε στο #People για την έλλειψη ρομαντικών σκηνών με τον συμπρωταγωνιστή της και για τη γνώμη των φίλων της για το θέμα.

Σε ερώτηση για το αν χάρηκε που δεν χρειάστηκε να φιλήσει τον συμπρωταγωνιστή της, η Margot Robbie, η οποία λειτουργεί και ως παραγωγός στην ταινία, απάντησε: «Ε, όχι! Αυτό δεν το ένιωσα σαν νίκη για μένα!».

Και πρόσθεσε: «Όλες οι φίλες μου έλεγαν: "Λοιπόν, έκανες μια ολόκληρη ταινία μαζί του και δεν τον φιλάς; Τι τρέχει με σένα; Νόμιζα ότι ήσουν κάπως υπεύθυνη γι' αυτό!"».

«Έλεγα, "Το ξέρω, δεν μπορώ να το διαγράψω αυτό από τη λίστα μου!"», ανέφερε η Margot Robbie.

Ο Ryan Gosling συμπλήρωσε από την πλευρά του: «Ήταν τόσο αστείο να προσπαθώ να καταλάβω ποια μπορεί να είναι η ιδέα τους (της Barbie και του Ken) για το φιλί. Χαίρομαι τόσο πολύ που όλα αυτά κόπηκαν».

Δειτε Επισης

Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»