Μαίρη Μηλιαρέση: «Σε σπίτια που έχουν καεί, υπήρχαν ζώα. Έχουμε παραβιάσει κήπους που ήταν δεμένα σκυλιά»

Η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες στο Λαγονήσι: «Έχουμε χάσει κάποια που ήταν μαζεμένα σε ένα τύπου καταφύγιο. Δεν πρόλαβαν να μας ενημερώσουν!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην κάμερα του Open μίλησε, η αντιδήμαρχος Γλυφάδας, Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία αναφέρθηκε στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έγίναν στο Λαγονήσι, ούτως ώστε να σωθούν όσο περισσότερα ζώα γίνεται.

Η πυρκαγιά έκαιγε ανεξέλεγκτη προς το Λαγονήσι. Οικισμοί εκκενώθηκαν προληπτικά και δεν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Η Μαίρη Μηλιαρέση είπε αρχικά: «Υπάρχουν σπίτια που έχουν καεί που είχαμε κλείσει ότι μάλλον υπήρχαν ζώα μέσα. Έχουμε παραβιάσει δύο κήπους που ήταν δεμένα τα σκυλιά… Φεύγουμε και έχουμε ραντεβού για να δούμε τι σκυλιά έχουν ανάγκη για μεταφορά. Έχουμε χάσει κάποια που ήταν μαζεμένα σε ένα τύπου καταφύγιο.

Δεν πρόλαβαν να μας ενημερώσουν! Είναι λυπηρό και κάνουμε ό,τι μπορούμε… Δεν βρίσκουν πυροσβεστήρες! Ευτυχώς δεν υπάρχουν ζώα», πρόσθεσε η Μαίρη Μηλιαρέση στην κάμερα του δελτίου ειδήσεων του Open.

Και στο #ΚαλοκαίριYes μίλησετο πρωινό της Τρίτης η Μαίρη Μηλιαρέση και η Σταματίνα Σταματάκου.

Οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στο καταφύγιο ζώων που κάηκε στο Λαγονήσι αλλά και στην επιχείρηση μεταφοράς ζώων που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πύρινο μέτωπο της νοτιοανατολικής Αττικής προς το Γαλάτσι.

«Δεν είναι καθόλου καλή ημέρα για αυτή τη γυναίκα που είχε το καταφύγιο, το Fazoo, που έχασε τα ζώα που με τόσο κόπο φρόντιζε για 12 χρόνια. Όσο θέλουμε να το περάσουμε στα ψιλά γράμματα, δεν παύουν τα ζώα να είναι πλάσματα όπως κι εμείς», ανέφερε η Μαίρη Μηλιαρέση στον αέρα του ΟΡΕΝ.

«Νιώθουν την αγωνία, το άγχος, την απόγνωση… καίγονται ζωντανά. Αν είσαι άνθρωπος, πρέπει αυτό να το αντιλαμβάνεσαι», τόνισε η Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και πρώην παρουσιάστρια, ενώ περιέγραψε τις φιλοζωικές δράσεις που πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο στην περιοχή μαζί με εθελοντές και άλλους ακτιβιστές.

«Το Fazoo κάηκε και οι άνθρωποι εκεί δεν πρόλαβαν καν να ζητήσουν βοήθεια. Για πρώτη φορά βλέπουμε την Πολιτεία να ενδιαφέρεται, να δίνει το παρών. Άλλοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι μας έκλεισαν το τηλέφωνο στα μούτρα, μας έλεγαν: εδώ κινδυνεύουν άνθρωποι, δεν μας απασχολεί το θέμα», κατήγγειλε από την πλευρά της η Σταματίνα Σταματάκου.

Η υπεύθυνη του καταφυγίου, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, έκανε μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook.

«Τοοοοοσα χρόνια παρακαλάμε υιοθεσίες φιλοξενίες ε τώρα δεν θα ξαναπαρακαλέσουμε… 10 έμειναν και δεν ξέρω πόσα έχουν φύγει στο δρόμο διότι ανοίξαμε πόρτες να φύγουν περίπου 14 κάηκαν και εκεί που δεν μας ήξερε ούτε η μάνα μας… ξαφνικά με καλούν όλα τα βοθροκαναλα να τους δώσω ζουμερή είδηση μετά από αυτή την καταστροφή εγώ απλά τελείωσα σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλω να πεθάνω …. δεν θα το κάνω διότι επιβίωσαν κάποια.. Απλά εγώ και η φιλοζωία τελείωσε!!!!!» έγραψε η Μαριάνθη Ζαμπέτα.

Untitled

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Ορέστης Τζιόβας: «Λογικό ο Μάρκος Σεφερλής να χτυπιέται! Η σάτιρά του βασίζεται σε στερεότυπα και σεξισμό»
Νίκος Μωραΐτης: «Ο ομοφοβικός, πραξικοπηματίας, Πολάκης, κατάπιε σαν μουρουνόλαδο τον γκέι Κασσελάκη»
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της – Η συμβουλή της μητέρας της
Υπό επιτήρηση στη φυλακή o Diddy - Υπάρχουν φόβοι για αυτοχειρία
Ο καβγάς στο αυτοκίνητο με τον Ben Affleck και τα δάκρυα της Jennifer Lopez
Νίνο: «Έχω περάσει πολλά μαύρα. Δεν μπορώ να χωνέψω πόσες φορές έπρεπε να σηκωθώ»