Ντάφυ: «Πέρασες την κόκκινη γραμμή, Σάκη, να θυμηθείς τι έλεγες για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο το 2021»

Στα λεγόμενα του Σάκη Κατσούλη απάντησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή #ΚαλοκαίριYes, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουλίου - «Πάγωσε» on air η Μαριάντα Πιερίδη με τον στίχο του Τριαντάφυλλου: «Π… το 21, π… και εδώ ...Πίτσα τρως;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύο 24ωρα μετά τη νίκη του στο #SurvivorGR All Star, ο Σάκης Κατσούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού. Ο 33χρονος επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τον Τριαντάφυλλο και τη στάση που έδειξε εναντίον του.

Ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε: «Όλοι αυτό μου λένε ‘Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;’ Με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από εκεί. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία, ερχόταν στο σπίτι, περάσαμε ωραίες στιγμές. Με τον γιο του είχα ιδιαίτερη σχέση με τη γυναίκα του. Όπου ξεκινούσε να κάνει κάποιο live ήμουν εκεί».

«Στο καινούριο μαγαζί που άνοιξα ήταν ο πρώτος που έφερα. Δεν είχα δώσει κάποιο δικαίωμα […] Έχω κι εγώ μια πικρία. Να με πάρει να μου πει τι; […] Με βλέπετε λίγο σαστισμένο και παθητικό στη συνομιλία γιατί πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί με τον Τριαντάφυλλο και να μιλάει έτσι για μένα» πρόσθεσε ο Σάκης Κατσούλης. 

Στα λεγόμενα του Σάκη Κατσούλη απάντησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή #ΚαλοκαίριYes, το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουλίου.

Ο τραγουδιστής εξήγησε στους συνεργάτες του και στο τηλεοπτικό κοινό τη δική του εκδοχή για τις «παγωμένες σχέσεις» του με τον Σάκη Κατσούλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος είπε αρχικά: «Χίλια συγγνώμη ρε Σάκη που σε στενοχώρησα. Πραγματικά! Γενικά το ’21 με τον Σάκη περάσαμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, ήμασταν αδέλφια. Και όλο αυτό κράτησε και μετά το παιχνίδι. Γενικά ήταν μία σχέση αληθινή. Όταν τελειώσαμε, να του θυμίσω, κάτσαμε φάγαμε και κλαίγοντας λέγαμε για όσα περάσαμε.

Εκείνη τη στιγμή, είπαμε ότι εγώ μπορεί να πάω αλλά μπορεί και όχι… Και βάλαμε μία κόκκινη γραμμή, λέγοντας με όσα έχουμε περάσει από κάποιον άνθρωπο (σ.σ. Γιώργο Κόρομι). Εσύ αυτή την κόκκινη γραμμή την πέρασες Σάκη μου. Με στενοχώρησες και, δεν είναι ότι σε μισώ. Ούτε έχω πει κάτι για σένα με κακία. Αν χρειαστεί θα δώσω και το χέρι μου για σένα φίλε».

Στη συνέχεια, ο Τριαντάφυλλος πρόσθεσε: «Περάσαμε πολλά και ξέρεις ότι με πονάει όλο αυτό. Το ξέρεις πολύ καλά. Το 2021 θέλω να θυμηθείς τι έλεγες για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Πέρασες την κόκκινη γραμμή. Επιλογές μας είναι να θέλουμε κάποιον να τον κάνουμε φίλο. Εγώ δεν θα πέρναγα ποτέ την κόκκινη γραμμή του αδελφού μου. Σάκη μου –επειδή θα το δεις- εσύ αθέτησες αυτά που λέγαμε κλαίγοντας»

Για τον Σάκη Κατσούλη μιλούσε ο Τριαντάφυλλος στον αέρα του #ΚαλοκαίριYes και μια ατάκα του έκανε τη Μαριάντα Πιερίδη να «παγώσει».

«Πήρες το All Star και αν θυμάσαι, είχαμε βγάλει κι ένα τραγούδι, γιατί ήξερα ότι θα το πάρεις. Λες εγώ να μην ήξερα ότι θα το έπαιρνες εσύ;», είπε ο Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη.

Μ.Π.: Τι τραγούδι είχατε βγάλει; Είχατε βγάλει τραγούδι; Γιατί εγώ δεν τα παρακολούθησα.

ΤΡ.: Του είχα πει τότε που θα έφευγε ότι “δεν βάλανε μυαλό, δεν βάλανε μυαλό, π… το 21, π… και εδώ”. Πίτσα το 21, πίτσα και εδώ! Την πίτσα την τρως;

«Εγώ φταίω που ρωτάω!», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δειτε Επισης

Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Shaya: «Είχα γυναικολογικό πρόβλημα και οι γιατροί δεν μπορούσαν να σώσουν τη μήτρα μου»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Η Έλενα Τοπαλίδου απαντά στo: «Πώς ο πεντάμορφος Νίκος Κουρής διάλεξε την τερατίνα;»
Χριστίνα Μπόμπα: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ξεσπά η Ιωάννα Μαλέσκου για το συμβάν με γυναίκα οδηγό: «έρχεται βολίδα, με προσπερνά και με βρίζει»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες