#Sasmos: Έριξε αυλαία για φέτος με το πιο συγκινητικό φινάλε - Τα σχόλια στο Twitter

Ο #Sasmos έριξε αυλαία στην Ελλάδα, το βράδυ της Πέμπτης και το Twitter αποθέωσε τους πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ανυπομονεί πλέον για την τρίτη σεζόν. Το κυπριακό κοινό θα απολαύσει, το τελευταίο επεισόδιο, το βράδυ της Κυριακής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η σκηνή ανάμεσα στον Στέλιο Μάινα και τον Δημήτρη Αλεξανδρή συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο Φαρμάκης ζήτησε από τον Παύλο να τον σκοτώσει σε μια συγκλονιστική σκηνή, ενώ όταν ο Ευθύμης πέφτει νεκρός η γυναίκα του Ρέα έρχεται και τον παίρνει για να φύγουν μαζί…

Από την άλλη Αστέρης και Αργυρώ, οι οποίοι μπορεί να είδαν τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης.

Ο Νικηφόρος έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του και έσπευσε να αναμετρηθεί με τον Μαθιό. Η Βασιλική έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, όταν πέφτει με το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

Αυτό είναι το συγκλονιστικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τον τρίτο κύκλο - Ο Επίλογος

Ένα δωμάτιο, ένα χωριό, ένας κόσμος ολόκληρος. Οικογενειακοί και φιλικοί δεσμοί συνδέουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο «κάδρο», σε αυτό το ταμπλό βιβάν. Μία πινακοθήκη ανθρώπων οι οποίοι έχουν ζήσει μαζί, έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε διαδρομές συγκλίνουσες, σε πορείες συντεταγμένες. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα, ένα λουλούδι, ένα κομπολόι, ένα κολιέ. Ένα τραγούδι. Μια λεπτή φέτα ζωής στον παλμό ενός συνηθισμένου απογεύματος.

Ξαφνικά, απρόσμενα, μια μαυροφορεμένη φιγούρα εισβάλλει στο χώρο. Η απειλή; Όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στην μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στο θάνατο. Μια φωτογραφία πέφτει στις φλόγες. Ύστερα αίμα και χέρια. Χέρια βαμμένα κόκκινα, χέρια ποτισμένα στο αίμα. Μία κολυμπήθρα. Τα χέρια βουτούν στην κολυμπήθρα. Όλοι τυλίγονται στα μαύρα. Μια αργοπορημένη τιμωρία- για ποιο άραγε σφάλμα;

Το trailer του «Σασμού» - 3ος κύκλος Ο Επίλογος, της δραματικής σειράς του Alpha, προβάλλεται ήδη στον τηλεοπτικό αέρα, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπέκου και με την υποβλητική μουσική του Νίκου Τερζή η οποία αναδεικνύει τα συναισθήματα των χαρακτήρων. Με υψηλή αισθητική, σκηνοθετημένο με κινηματογραφικούς όρους, γυρισμένο με αργή κίνηση (slow motion) διαστέλλει τον χρόνο και τον «εγκλωβίζει» σε διαφορετικά γκρο πλαν και close ups. Τα πρόσωπα των ηρώων μέσα σε αυτά τα καρέ αλλάζουν έκφραση και «γράφουν» την ιστορία σε σκούρο φόντο. Μία διελκυστίνδα συναισθημάτων που μοιάζει δίχως τέλος.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από backstage φωτογραφίες, που δείχνουν στιγμές, τις οποίες μοιράστηκε πίσω από τις κάμερες με όλους τους συντελεστές.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σήμερα τελευταίο επεισόδιο! Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν, μας ωριμάζουν και και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς! Και φυσικά ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία. Ώρα για ξεκούραση».

Οι χρήστες του Twitter έφεραν το hastag #sasmos στις πρώτες τάσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τις προβλέψεις για τη συνέχεια της σειράς του Alpha, ενώ πολλοί δεν έκρυψαν τη συγκίνηση που χάρισαν οι ηθοποιοί στις τελευταίες σκηνές.

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!