O Damiano David απαντά στη σέξι φωτογραφία της πρώην του... ολόγυμνος!

Πριν από λίγο καιρό, έγινε γνωστό ότι ο Damiano David και η Giorgia Soleri χώρισαν, μετά από βίντεο του τραγουδιστή των Maneskin να φιλά μία άλλη γυναίκα που έγινε viral στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ωστόσο, όπως είχε τονίσει η Giorgia Soleri, δεν ήταν αυτός ο λόγος του χωρισμού τους, μιας και η σχέση τους δεν ήταν μονογαμική. Τώρα, η ίδια ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, στην οποία ποζάρει η ίδια γυμνή, την ώρα που κάνει ηλιοθεραπεία.

359322806_228339516255109_7560757035561023649_n


Λίγες ώρες αργότερα, ο Damiano David, δημοσίευσε και εκείνος μία γυμνή του φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε: «Απλά για να γίνω ενοχλητικός». Στο στιγμιότυπο, πόζαρε χωρίς ρούχα, κρατώντας μια πετσέτα μπροστά από τα επίμαχα σημεία.

Untitled


Το βίντεο με τον Damiano David να φιλά άλλη

Το απόσπασμα με τον 24χρονο να φιλά άλλη, έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Το κλιπ δείχνει τον Ιταλό frontman των Maneskin να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με κοπέλα.

Στο μεταξύ, δεν είχε γίνει ακόμα γνωστός ο χωρισμός του από την αρραβωνιαστικιά του. Όταν ωστόσο, το βίντεο έγινε viral, ο Damiano David θέλησε να δώσει εξηγήσεις, αποκαλύπτοντας πως εκείνος και η Giorgia Soleri έχουν χωρίσει εδώ και μέρες.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφέρει πως εκείνος κι η Giorgia Soleri έχουν χωρίσει, ενώ ζητά συγγνώμη για την αναστάτωση που έχει προκληθεί και ζητά από το κοινό του να σεβαστεί την ιδιωτικότητα της πρώην συντρόφου του.

«Λυπάμαι πολύ που κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο. Δεν ήθελα να χειριστώ έτσι την κατάσταση. Ήταν λάθος μου. Δεν υπήρξαν προδοσίες κανενός είδους. Ελπίζω αυτό που συνέβη να μην επηρεάσει την εικόνα της Giorgia Soleri. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα αυτής της στιγμής» τόνισε.

damiano

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα, η κοπέλα που εμφανίζεται μαζί του στο βίντεο είναι η Martina Taglienti και είναι 22 ετών. Είναι μοντέλο και διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το συγκρότημα, αφού είναι κολλητή με τη Victoria De Angelis και τον Thomas Rays. Στο μεταξύ, η Giorgia Soleri έχει κάνει unfollow όλα τα μέλη των Maneskin, δείχνοντας πως μάλλον η σχέση της με τον τραγουδιστή δεν έληξε... αναίμακτα.

giorgiasoleri__341162152_748452776721565_24169.width-800

Δειτε Επισης

Λένα Μαντά για τον θάνατο του συζύγου της: «Τον διαισθάνομαι δίπλα μου, είναι μέσα μου, στα κύτταρά μου»
Πάνος Μουζουράκης: «Θα καταθέσω υπέρ του πατρός Αντώνιου. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»
Άντζελα Γκερέκου: «Μετά από την απώλεια αναλαμβάνεις την ευθύνη για το παιδί και από τις δυο πλευρές»
Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του έχει παγώσει
Θέμης Αδαμαντίδης: «Εγώ δεν ακούμπησα την Βαρβάρα Κίρκη στην μούρη, ένα σπρώξιμο έκανα. Ήταν στημένο»
Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του Ντίνου Καρύδη: «Το περιμέναμε, στηρίζω τη Σμαράγδα»
Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση, έβαλα μασέλα»
Η πρώην σύντροφός της Madonna, Jenny Shimizu για τη σχέση τους: «Ένιωθα σαν πόρνη πολυτελείας»
H Lady Gaga εξηγεί γιατί δεν διέψευσε ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να ήταν άντρας: «Δεν ένιωσα ποτέ θύμα!»
Οι πρώτες δηλώσεις του Άκη Σακελλαρίου μετά το χειρουργείο: «Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες & βελόνες»