Ο Σάκης Κατσούλης διασκέδασε την επική νίκη του χορεύοντας «Τα Ριάλια» - Είναι «ο π@@@γκης που τα σιει στην πούγκα»!

Ο Σάκης Κατσούλης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του #SurvivorGR All Star μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο. Πανηγύρισε τη νίκη του, χορεύοντας στο πλευρό του τον πατέρα του - Η πρώτη ανάρτηση και οι πρώτες δηλώσεις: «Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Σάκης Κατσούλης μη μπορώντας να πιστέψει ότι αναδείχθηκε νικητής για δεύτερη φορά αγκάλιασε τη σύντροφό του και τους συμπαίκτες του συγκινημένος. Όπως ήταν επόμενο στο κατάμεστο θέατρο στο Γαλάτσι επικράτησε πανικός!

«Να αγαπάτε και να αγαπάτε βαθιά και ειλικρινά. Να είστε ειλικρινείς. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πιστέψτε το. Περάσαμε πολύ δύσκολα. Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε να το κάνετε, θα σας αλλάξει τη ζωή. Δεν το λέω γιατί κρατάω το τρόπαιο. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτό το παιχνίδι. Η αγάπη του κόσμου τα λέει όλα. Σας ευχαριστώ για όλα, χωρίς εσάς δεν θα ήμουν εδώ. Σας λατρεύω όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

Μιλώντας, λίγη ώρα μετά τη νίκη του, ο Σάκης δεν έκρυψε πόσο συγκινημένος είναι από την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος για δεύτερη φορά.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Μου έχουν τελειώσει τα λόγια, πραγματικά. Νιώθω πανευτυχής, νιώθω γεμάτος από την αγάπη του κόσμου. Μόνο αυτός είναι ο τελικός κριτής, το έχω πει πάρα πολλές φορές. Εγώ αυτό που μπορούσα να κάνω μέσα στους στίβους μάχης, το έκανα».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Από εκεί και πέρα, όμως, αν ο κόσμος δεν σε αγαπήσει, δεν σε στηρίξει, δεν μπορείς σίγουρα να αποκτήσεις αυτό το έπαθλο, πόσο μάλλον για δεύτερη φορά. Αυτό για μένα δείχνει ότι ο κόσμος αυτό που είδε την πρώτη, αυτό είδε και τη δεύτερη. Ότι δεν αλλοιώθηκα σαν χαρακτήρας, έμεινα πιστός στις αρχές και στις αξίες μου και πραγματικά ευχαριστώ όλον αυτόν τον κόσμο από τα βάθη της καρδιάς μου».

Λίγες ώρες μετά τον τελικό, ο Σάκης Κατσούλης, οι συγγενείς, οι φίλοι του αλλά και οι πρώην συμπαίκτες του βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, για να γιορτάσουν τη νίκη.

Η Ελευθερία Ελευθερίου που βρέθηκε εκεί, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον χορό που επέλεξε να πανηγυρίσει τη νίκη του ο Σάκης Κατσούλης, έχοντας στο πλευρό του τον πατέρα του.

Όπως θα δείτε ο νικητής του Survivor All Star, χόρεψε το τραγούδι «Τα Ριάλια», ενώ έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ.

Το πρωί της Τετάρτης 12/7, ο Σάκης Κατσούλης προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας:

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε! Εγώ θα πω, μια εικόνα χιλιάδες συναισθήματα! Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω για όλους εσάς που κάνατε το όνειρό μου πραγματικότητα!», έγραψε ο Σάκης Κατσούλης.

sakis_katsoulis-1152x2048

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!