Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Νικητής του #SurvivorGR All Star ο υπερπαίκτης Σάκης Κατσούλης

Πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη στην Ελλάδα που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το μεγάλο έπαθλο - Kέρδισε με την αγωνιστική του αξία και τον καταπληκτικό του, πραο χαρακτήρα, χωρίς δολοπλοκίες, ρουφιανιές και υποχθόνια «μαχαιρώματα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To «Survivor All Star» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος συγκέντρωσε από το κοινό, περισσότερες ψήφους από τον Νίκο Μπάρτζη.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, η διαφορά μεταξύ των δύο παικτών στην ψηφοφορία ήταν οριακή.

Στην ανακοίνωση του αποτέλεσματος, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, με τον Σάκη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.


Το ποσοστό νικών του Σάκη Κατσούλη στο παιχνίδι άγγιξε το 74,2%, κερδίζοντας 337 αγώνες από τους 454 που συμμετείχε, ως εκ τούτου δεν ήταν μόνο ο αγαπημένος παίκτης του κοινού, αλλά και ο καλύτερος αγωνιστικά.

Επιπλέον, ο παίκτης που έγινε πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ, έγραψε τη δική του ιστορία στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είναι ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να κερδίσει δύο φορές το έπαθλο στην Ελλάδα. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι παίκτες που έχουν καταφέρει διπλή νίκη στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου είναι ελάχιστοι.

Ο Νίκος Μπάρτζης συνεχάρη τον Σάκη Κατσούλη, δηλώνοντας πως πλέον ηρέμησε και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του και να δουλέψει. Ο παίκτης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που τον στήριξε. 

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια της βραδιάς μετέφερε τον ενθουσιασμό του κοινού λέγοντας: «Η ενέργεια που υπάρχει απόψε ίσως ξεπερνά άλλες χρονιές».  Οι θεατές στο Ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου υποστήριξαν με πάθος τους δύο παίκτες που ανέβηκαν στη σκηνή του τελικού.

Το παρών στον μεγάλο τελικό έδωσε και ο Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο παραγωγός του reality επιβίωσης δεν θα μπορούσε άλλωστε να λείπει από τη λαμπερή βραδιά και ο Γιώργος Λιανός του έδωσε κάποια στιγμή τον λόγο να κάνει τον δικό του απολογισμό για τη χρονιά που έκλεισε.

«Ήταν μία φανταστική σεζόν για μένα, είχα μαζί μου μεγάλα αστέρια του Survivor και τώρα που τους βλέπω συγκινούμαι. Απόλαυσα κάθε λεπτό του show και φυσικά με παρουσιαστή εσένα, πήγες το Survivor σε ένα άλλο επίπεδο με την ενέργειά σου», ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί από τις κερκίδες του Γαλατσίου.

«Φυσικά υπήρξαν κάποιοι παίκτες φέτος που τους χάσαμε εξαιτίας κάποιων παραβιάσεων. Θέλω να πω ότι όλοι είναι ακόμα στην καρδιά μου, δεν σημαίνει κάτι που βρέθηκαν εκτός παιχνιδιού», επισήμανε ο παραγωγός του reality επιβίωσης για τους παίκτες που αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν.

«Θα χαρώ πολύ να τους δω να συμμετέχουν σε κάποιο μελλοντικό Survivor All Star. Είναι ακόμη για μένα αδέρφια μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο φιναλίστ, παραδέχθηκε ότι η αγαπημένη του στιγμή στον Άγιο Δομίνικο ήταν τα παιχνίδια των δημοπρασιών που έπαιζε με τους διαγωνιζόμενους, ενώ έδωσε τα εύσημα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, λέγοντας πως περίμενε να τη δει απόψε να διεκδικεί το τρόπαιο.

Οι αφανείς ήρωες της παραγωγής του Survivor All Star και μια ιδιαίτερη πρόταση γάμου!

Δεν ήταν τελικά μόνο δυο τα ζευγάρια στο ριάλιτι. Μπορεί να περιμέναμε τον Σάκη να κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα ή τον Σπύρο Μαρτίκα στη Βρισηίδα, τελικά όμως ήρθε από αλλού.

Πιο συγκεκριμένα απόψε στο live του τελικού είδαμε ανάμεσα στα πολλά βίντεο και αυτό με τους αφανείς ήρωες του Survivor που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους που εργάζονται στην παραγωγή.

Στο βίντεο αυτό λοιπόν είδαμε τον Παναγιώτη, εργαζόμενο στην παραγωγή του ριάλιτι να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Τα πλάνα ήταν άκρως ρομαντικά αφού μπροστά στα μάτια όλων των συντελεστών και των παικτών ο Παναγιώτης έσκυψε και με έναν πολύ τρυφερό τρόπο πρόσφερε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στην καλή του.

Κατά τη διάρκεια του τελικού προβλήθηκε κι ένα βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν οι καλύτερες στιγμές της All-Star έκδοσης του ριάλιτι στους στίβους μάχης. Από έντονες δοκιμασίες μέχρι δυνατές συμμαχίες αλλά και πολλά... γέλια, το βίντεο έδειξε τις αξέχαστες στιγμές της φετινής σεζόν.

Η οικογένεια του Σάκη και η Μαριαλένα δηλώνουν περήφανοι για όσα έχει πετύχει ο Σάκης

Όπως σε κάθε σεζόν, έτσι και τώρα, οι περισσότεροι παίκτες σημείωσαν ριζικές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση. Η πείνα όπως είναι γνωστό, ήταν μεγάλη στο ριάλιτι επιβίωσης και τα απαιτητικά αγωνίσματα έφεραν τους παίκτες στα όριά τους.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μας ξεσηκώνει με τα τραγούδια του

Το «Survivor All-Star» ήταν γεμάτο στιγμές αγωνίας, εντάσεων και αδρεναλίνης, αλλά πίσω από την επιτυχημένη εκπομπή βρέθηκε ο Γιώργος Λιανός, ένας αγαπημένος παρουσιαστής του ελληνικού κοινού, που καθοδηγούσε και ενθάρρυνε τους παίκτες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε ένα ειδικό βίντεο αφιέρωμα που ετοίμασε ο ΣΚΑΪ, παρουσιάστηκαν οι πιο χιουμοριστικές στιγμές του.

Ανάμεσα στα βίντεο που προβλήθηκαν τη βραδιά του τελικού ήταν κι ένα που αφορούσε στις στιγμές που «έσπασαν» οι Survivors, αφού τις περισσότερες φορές τα πράγματα στο παιχνίδι δεν ήταν ρόδινα

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!