Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ασημίνα Χατζηανδρέου «στόλισαν» την παραγωγή του #SurvivorGR: «Λαμόγια»

Αρκετοί ήταν οι απόντες από τον Ημιτελικό του #SurvivorGR All Star είτε γιατό επέλεξαν διακοπές είτε γιατί… αποβλήθηκαν από το reality επιβίωσης, μετά από τις καταγγελείες Νίκου Μπάρτζη - Αιχμές και για την προώθηση του στον Τελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Από τον Ημιτελικό του Survivor All Star απουσιάζαν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Πιλίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Απών και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος είχε αποχωρήσει στις αρχές του παιχνιδιού ύστερα από την ψηφοφορία του κοινού.

Ο γνωστός και ως «Μισθοφόρος» δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του reality επιβίωσης και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram αποκάλυψε τον λόγο της απουσίας του.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είχε αφήσει τις δικές του αιχμές για το παρασκήνιο της αποχώρησής του, αναρτώντας μάλιστα μία φωτογραφία από τσίρκο, παραλληλίζοντας το Survivor All Star με αυτό.

Όπως παραδέχεται ο ίδιος, αυτός ήταν και ο λόγος που τον κράτησε μακριά από το Γαλάτσι και τον Ημιτελικό του reality επιβίωσης.

«Πολλά τα μηνύματα γιατί δεν πήγα στον τελικό. Η απάντηση στο επόμενο στόρι. Υ.Γ Με κάλεσαν για όσους ρωτάνε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στο Instagram.

kost4s_3144002146792557715

kost4s_3144002804610395994

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor All Star καθώς όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στην έναρξη της εκπομπής οι παίκτες που αποβλήθηκαν δεν καλέστηκαν στο Άλσος Βεΐκου.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έκανε τα δικά της σχόλια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, «καρφώνοντας» την παραγωγή.

«Χαχαχα ρε παιδιά πολλή δικαιοσύνη έχει πέσει τελευταία. Είναι ψιλά γράμματα η λέξη «δικαιοσύνη». Ας μείνουμε μόνο στη λέξη λαμογιά. Πολλή σιγουριά, πολλή άνεση. Χαχαχα πολύ γέλιο σήμερα. Πάμε ένα replay την ίδια σιγουριά για τη δυάδα τώρα», έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Asimina10

Asimina20

Asimina30

Kαι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποκάλυψε τον λόγο που απουσίαζε από τον ημιτελικό του survivor all star και ήταν θέμα υγείας.

Όπως είναι γνωστό πριν λίγες ημέρες εισήχθη στο νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

«Η υγεία μου δεν μου επέτρεψε να βρεθώ κοντά σας. Παρά ταύτα καλή επιτυχία σε όλους, ας κερδίσει ο καλύτερος» έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

356512394_2462463570580365_7766277016690705326_n

Δειτε Επισης

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»
#SurvivorGR: Δεν συμπλήρωσε καν μία εβδομάδα, αποχώρησε οικειοθελώς πέντε μέρες μετά την πρεμιέρα
O ALPHA Κύπρου παρουσίασε το πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σε φίλους και συνεργάτες
Καίτη Γαρμπή: «Στην αγκαλιά του Διονύση και του παιδιού μου θέλω να πεθάνω, όχι πάνω στη σκηνή»
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν επιστρέφω. Δεν μου αρέσει να συνδιαλέγομαι με ανθρώπους που δεν με κατανοούν»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε σε κλάματα on air: «Δεν μπορώ να πάω στην συναυλία χωρίς τον Θάνο»
Η Άννα Βίσση συγκίνησε τραγουδώντας το «Δώδεκα» αγκαλιά με τους Παραολυμπιονίκες
#FarmaGR: Γνωρίστε τους 20 παίκτες - Οι ηλικίες και τα βιογραφικά τους!