Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης στον μεγάλο τελικό του #SurvivorGR All Star

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο Μάριος Πρίαμος, ενώ και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κατάφερε να περάσει εξαιτίας της ψηφοφορίας του κοινού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο ημιτελικός του #SurvivorGR All Star ολοκληρώθηκε, με τον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη να περνάνε στον μεγάλο τελικό.

Οι Survivors που αποχώρησαν δίνουν το παρών στον μεγάλο ημιτελικό - Βραδιά με… ηχηρές απουσίες!

Από τον Ημιτελικό του Survivor All Star απουσιάζαν η Κατερίνα Δαλάκα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Γιώργος Πιλίδης και ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Ευχαριστούμε όλους τους παίκτες που ήρθαν απόψε εδώ στον Ημιτελικό. Φυσικά κάποιοι για προσωπικούς λόγους και κάποιοι άλλοι ξέρετε πολύ καλά ότι αποβλήθηκαν και δεν μπορούσαν να παρευρεθούν… Τετάρτη που θα τελειώσουμε μπορεί να έρθουν» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Ο Τάκης απονέμει τιμητική πλακέτα στον "γιατρό" Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο Νίκος συναντά την οικογένειά του – Πως ένιωσε και πόσο ευαίσθητος είναι τελικά;

Αφιέρωμα στην οικογένεια του Μάριου - Η Καρολίνα αποκαλύπτει αν βλέπει τον Μάριο νικητή

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο παρουσιαστής ρώτησε την Καρολίνα Ζακλίν-Καλύβα ποια είναι τα δικά της προγνωστικά. Υπενθυμίζεται πως κατά την συμβίωσή τους στο φετινό Survivor, Καρολίνα και Μάριος είχαν έρθει αρκετά κοντά στη ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου.

«Αυτό που είπα και όταν αποχώρησα είναι ότι θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην 3άδα. Δεν πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο Μάριος θα είναι ο νικητής του Survivor», σχολίασε αρχικά η Καρολίνα.

«Πίστευα ότι ο Μπάρτζης θα περάσει αλλά σήμερα ξύπνησα και είχα ένα ένστικτο, ότι θα δω τον Μάριο στην 3άδα», πρόσθεσε αμέσως μετά.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στεναχωρηθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό για τον οποίο έχω έρθει. Όμως νιώθω πραγματικά γεμάτος όποια κι αν ήταν η έκβαση του αποψινού παιχνιδιού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor», είπε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Η ώρα της πρώτης σημαντικής ανακοίνωσης – Ο Μάριος ή ο Νίκος θα περάσει στην τελική 3άδα;

Μάριος για τον αποκλεισμό του: Στεναχωρήθηκα που δεν πέρασα αλλά νιώθω γεμάτος -

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει, ο παίκτης δήλωσε: «Κοίταξε θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στενοχωρεθεί γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει. Πραγματικά νιώθω γεμάτος. Όποια κι αν ήταν η έκβαση του σημερινού παιχνιδιού, είτε περνούσα είτε όχι, είμαι γεμάτος χαρά και δεν θα αναφερθώ ξανά σε πράγματα στα οποία έχω αναφερθεί πάρα πολλές φορές. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με στήριξε θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ταξίδεψαν για να είναι σήμερα εδώ. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor All Star, εσένα που πραγματικά μας στήριξες και ήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια εξαιρετικός και η παραγωγή. Καλή επιτυχία στον Νίκο τη Μαριαλένα και τον Σάκη».

Σάκης και Μαριαλένα μιλούν για την είσοδο του Νίκου στην τελική 3άδα – Τι λέει ο ίδιος ο Μπάρτζης

Στιγμές μεγάλης συγκίνησης κατά τη συνάντηση του Σάκη με την οικογένειά του

Ο φιναλίστ του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του βλέποντας τη μητέρα του, στην οποία παραδέχεται πως έχει τεράστια αδυναμία.

«Μου είχαν μείνει δύο στιγμές στο μυαλό: η μία που περνούσα τα πρωινά από το μαγαζί, που μου έλειπε πάρα πολύ. Ξύπναγα και έλεγα: θέλω να πάω να δω τη μάνα μου, δεν μπορώ άλλο. Και η δεύτερη ήταν η τελευταία μέρα με τις μικρές», εξομολογείται στην οικογένειά του ο Σάκης Κατσούλης, ξεσπώντας σε λιγμούς.

«Μου φτάνει που με αγαπάτε εσείς. Αυτό μου φτάνει. 6μιση μήνες φαντάζομαι αυτή τη στιγμή», είπε ο νικητής του Survivor 2021 στον πατέρα του.

«Άσε με να κλάψω, ξεσπάω, δεν είναι κακό. Τι έχω τραβήξει η ψυχούλα μου το ξέρει. Πολύ ψυχοφθόρα η φετινή χρονιά, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά», ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης Κατσούλης, αδυνατώντας να κρατήσει τη συγκίνησή του.

«Όπως είδα την οικογένειά μου είναι πολύ περήφανη και μέχρι εδώ που έχω φτάσει είναι πολύ γεμάτη. Σίγουρα έχουν κι αυτοί έναν κρυφό πόθο, να κερδίσω τον τίτλο του Survivor All Star. Από δω και πέρα αφήνομαι στα χέρια του κόσμου», είπε ο Σάκης Κατσούλης στο προσωπικό του cue μετά τη συγκινητική συνάντηση με τους δικούς του.

Η Μαριαλένα συναντά επιτέλους την οικογένεια της!

Οι σκέψεις των τριών φιναλίστ πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος

H Μαριαλένα για τον αποκλεισμό της

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα αφού τόσο ο Νίκος Μπάρτζης, όσο και ο Σάκης Κατσούλης έχουν αποκτήσει τη δική τους βάση θαυμαστών. Ο Σάκης έχει κερδίσει ξανά το ριάλιτι, ενώ ο Νίκος είχε αποχωρήσει στο τελευταίο «Survivor» που συμμετείχε, εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Ο πρώτος παίκτης που πέρασε στον τελικό ήταν ο Σάκης. «Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια» δήλωσε ο παίκτης, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.

Από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ευτυχισμένος, μη μπορώντας να εκφράσει με πολλά λόγια τα συναισθήματά του από τον ενθουσιασμό που ένιωθε.

Η Μαριαλένα αν και εξέφρασε τη μεγάλη της συμπάθεια στον Νίκο, αφού έχει δηλώσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πως τον εκτιμά, έκανε σαφές πως στον μεγάλο τελικό θα στηρίξει τον σύντροφό της, λέγοντας: «Θα κάνω τα μαγικά μου να είναι αύριο ο Σάκης ο μεγάλος νικητής».

Το #SurvivorGR All Star θα ρίξει αυλαία σημερα την Τρίτη 11 Ιουλίου στις 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»