Φεύγει από τον Κοκλώνη, η Στικούδη μαζί με την Βουλγαράκη για το #ToPrwino του Λιάγκα;

«Downgrade δεν θα επιτρέψω. Η πρόταση δεν ήταν αυτή που αρμόζει στην Κατερίνα Στικούδη. Στην Ελένη Βουλγαράκη θεωρητικά ήταν καλύτερη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Κατερίνα Στικούδη να αποχωρεί από το πλευρό του Νίκου Κοκλώνη, για να ενσωματωθεί στο #ToPrwino του Γιώργου Λιάγκα, γεγονός που ωστόσο δεν θα γίνει, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ο παραγωγός.

«Με τους συνεργάτες μου συζητάω, οπότε όταν την πήραν από τον ΑΝΤ1 να τη ζητήσουν, με πήρε και με ρώτησε τι να κάνει. Λέω, εγώ δεν θα κόψω τον δρόμο σε κανέναν συνεργάτη να κάνει κάτι μεγαλύτερο, αν του προτείνουν. Όμως επίσης δεν θα αφήσω κανέναν συνεργάτη μου, όσο μπορώ, να τον υποβιβάσουν κάπου. Downgrade δεν θα επιτρέψω. Της έγινε αυτή η πρόταση, αλλά νομίζω ότι η BW έχει πάρα πολλές δυνατότητες για να κάνει παραγωγές και τηλεοπτικά πράγματα. Η πρόταση δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε ένα παιδί της BW. Για να φύγεις από εμάς, πρέπει να πάρεις μια καλύτερη πρόταση», ξεκαθάρισε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Στην Ελένη Βουλγαράκη θεωρητικά ήταν καλύτερη η πρόταση. Ο Λιάγκας της έκανε μια πρόταση για ένα καθημερινό πρότζεκτ και ήταν καλύτερο για εκείνη. Την αφήσαμε, πήγε στη Σίσσυ, το συζήτησαν, είναι upgrade. Στην Κατερίνα Στικούδη αυτό που της προτάθηκε ήταν χειρότερο από ότι αυτό που είναι μαζί μου. Την Κατερίνα Στικούδη τη βλέπω σε δική της παρουσίαση, σε ένα δίδυμο, Φελίσια και επίσης έρχεται J2US και η συνταγή δεν αλλάζει, δεν μου αρέσει να αλλάζω συνεργάτες».

Αναφορικά με το αν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα αποχωρήσει από το «Χαμογέλα και πάλι», απάντησε: «Θα βρίσκεται σε μία άλλη εκπομπή, δεν του έχω κάνει την πρόταση ακόμα. Δεν το ξέρει ούτε η Σίσσυ. Εκείνοι θα αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν. Τα παιδιά που ανήκουν στην BW έχουν την ευελιξία να δοκιμαστούν σε πρότζεκτ».

Δειτε Επισης

Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»