Νίκος Κοκλώνης: «Θα παρουσιάσω το #FameStory! Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην #Eurovision»

O παρουσιαστής απάντησε για τα ονόματα που ακούγονται στην κριτική επιτροπή και αφορούν την Βίκυ Λέανδρος, την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Θεοφάνους, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Διονύση Σχοινά, την Καλομοίρα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Φοίβο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην πρεμιέρα του #Καλοκαίριyes βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και προχώρησε σε αποκαλύψεις όσον αφορά στο #FameStory!

«Πλέον θα είμαι παρουσιαστής στο Star! Θα παρουσιάσω το Fame Story τον Σεπτέμβριο! Είμαι τυχερός και χαρούμενος σε αυτήν την οικογένεια. Όποιος συμμετέχει στο σόου αυτό εκτός από ευκαιρίες θα μάθει κιόλας. Ο νικητής θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Θα είναι πολλοί οι καθηγητές και θα έχουμε δυνατούς κριτές. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο διευθυντής, είναι 3 υποψήφιοι, γίνονται δοκιμαστικά. Θα ξεκινήσουμε τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και θα τελειώσουμε την τελευταία του Δεκέμβρη. Μετά θα κάνουμε διάλειμμα και μετά J2US. Μέσα στην ακαδημία θα είναι 15 παιδιά και θα έχουμε μία αποχώρηση την εβδομάδα», τόνισε.

«Το νέο Fame Story θα έχει διαφορές από το παλιό. Η ακαδημία δεν θα βασίζεται στα καθιερωμένα μαθήματα φωνητικής, θα έχουμε μαθήματα για τα social media, για το styling, το πώς πρέπει να μανατζάρεις τον εαυτό σου. Θα έχουμε μια μέρα με κινητά και όλα τα παιδιά θα έχουν προσβάσιμα τα προφίλ τους. Θα κάνουμε πράγματα για όλα τα παιδιά, συναυλίες, δίσκους και πολλά άλλα».

«Η φωνή θα είναι το κριτήριο, δεν θα είναι ένας ο νικητής», δήλωσε και αποκάλυψε ότι στο Fame Story δεν θα τραγουδάει, καθώς όπως του είπαν πρέπει να διαφοροποιηθεί από το J2US.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Θα είναι στην Κατερίνα Καινούργιου από Σεπτέμβριο. Σίγουρα θα είναι μαζί μας είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Θα έρθει η εμπειρία του Ανδρέας με τη φρεσκάδα του 2023».

O παρουσιαστής μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού και απάντησε για τα ονόματα που ακούγονται στην κριτική επιτροπή και αφορούν την Βίκυ Λέανδρος, την Άννα Βίσση, το Γιώργο Θεοφάνους, τον Διονύση Σχοινά, την Καλομοίρα και τον Φοίβο

O Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε για να αποκαλύψει τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώνουν σε αυτό το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα, ο ίδιος δήλωσε... ψαρωμένος και είπε ότι προτιμάει να μάθουν τα υπόλοιπα από τον Alpha που θα προβεί το επόμενο διάστημα σε ανακοινώσεις.

Η Καίτη Γαρμπή, πάντως, είπε ότι δεν πρόκειται να τη δούμε στο Fame Story αφού είναι μέρος της κριτικής επιτροπής του J2US που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, μετά το τέλος του Fame Story.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»