Γιώργος Λιανός: O τελικός του #SurvivorGR - Χωρίς #TheVoiceGR η επόμενη σεζόν - Θα πάει στην εκπομπή της Σκορδά;

Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός του #SurvivorGR All Star: «Με τα Spoiler είναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους» - To τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιανού

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα ταξίδι 6 μηνών ολοκληρώνεται για το φετινό #SurvivorGR All Star, με δύο live μεταδόσεις, απόψε και αύριο στις 21.00, από το θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι. Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει ακόμα μια θέση την οποία διεκδικούν ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

To τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει, αφού οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι απόψε το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού. Στη συνέχεια θα ανοίξει νέα ψηφοφορία και στο τέλος του ημιτελικού θα αποχωρήσει ο ένας από τους 3 παίκτες.

Σε αυτές τις δύο κρίσιμες βραδιές για τους φιναλίστ του Survivor All Star, αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι αλλά και οι συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν τόσες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, θα βρίσκονται στο πλευρό τους. Προσωπικότητες που ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και σχολιάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας ένα κομμάτι της ζωής τους. Όλα όσα έζησαν οι φετινοί πρωταγωνιστές του Survivor μέσα από αφιερωματικά video με τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που τελειώνει.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα πάρουν από το τηλεοπτικό κοινό το εισιτήριο για να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του φετινού Survivor αλλά και το μεγάλο έπαθλο, αξίας 100.000 ευρώ;

Για τον μεγάλο τελικό του #SurvivorGR All Star και το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΣΚΑΪ μίλησε ο Γιώργος Λιανός στη Σοφία Μανουσακίδου και στην εκπομπή, #ΚαλοκαίριΥes.

«Όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα γίνει  All Star με έπιασε πονοκέφαλος. Φέτος ήταν δύσκολα στο Survivor γιατί οι παίκτες είναι έμπειροι. Λυσσάξατε όλοι φέτος να μαθαίνετε spoiler και είναι κρίμα γιατί κάποιοι θα χάσουν τη δουλειά τους. Η παραγωγή δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, έχει καταλάβει από πού είναι τα spoiler, αλλά δείχνει μια ανοχή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στη συνέχεια: «Σήμερα στον ημιτελικό του Survivor θα μάθουμε την τελική δυάδα  και αύριο θα δούμε στον μεγάλο τελικό ποιος θα είναι ο νικητής. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το εάν το #TheVoiceGR επιστρέψει από τη νέα σεζόν: «Απ΄όσο ξέρω δεν θα το δούμε φέτος, δεν θα ενεργοποιηθεί στο πρώτο μισό της σεζόν. Δεν έχω 100% ενημέρωση πάνω σε αυτό το θέμα», απάντησε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το “i am celebrity, get me out of here”».

Ο Γιώργος Λιανός ξαφνιάστηκε από την ερώτηση για το εάν δέχτηκε πρόταση να είναι στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τη νέα σεζόν:  «Στη Φαίη; τι να κάνω στη Φαίη; Όχι παιδιά να είστε καλά. Τέτοια πρόταση δεν έχω δεχτεί. Έχω άλλα πράγματα εγώ που κάνω. Έχω τελειώσει με τα πρωινά εδώ και χρόνια», απάντησε ο Γιώργος Λιανός.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»