Οι διακοπές του Tom Brady - Ξανά στη Μύκονο η Izabel Goulart - Dua Lipa & Camila Cabello στην Αθήνα

Το πολυτελές γιοτ του Tom Brady - Το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της Izabel Goulart, Κevin Trapp - Η Camila Cabello, η Dua Lipa & ο Romain Gavras παραμένουν στην πρωτεύουσα και περιηγούνται στις ομορφιές της πόλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

To supermodel για ακόμα ένα καλοκαίρι επιλέγει το κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές του

Πιστή στο ραντεβού της με τη Μύκονο η Izabel Goulart. Η καλλονή από τη Βραζιλία βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον Γερμανό σύντροφό της και τερματοφύλακα, Κevin Trapp.

Το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret για ακόμα ένα καλοκαίρι επιλέγει το κυκλαδίτικο νησί για τις διακοπές του. Μάλιστα, η Izabel Goulart έκανε αισθητή την παρουσία της στο νησί και με αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής (9/7) δημοσίευσε φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του αγαπημένου της στη Μύκονο, όπου διασκέδασαν με φίλους. Σημειώνεται ότι η Izabel Goulart και ο Κevin Trapp λατρεύουν τη Μύκονο και είναι κάθε χρόνο στο νησί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 όταν ο Κevin Trappέπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η πρώτη συνάντηση τους έγινε στο Παρίσι και λίγους μήνες μετά παραδέχτηκαν ότι είναι ζευγάρι.

Ο superstar του NFL και πρώην σύζυγος του supermodel Gisele, πήγε για σύντομες διακοπές στην Ελλάδα 

Ο Αμερικανός που έφτασε στην Ελλάδα έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από τη Γαλλία, όπου παρακολούθησε τον τελικό του Ρολάν Γκαρός και τον 24ωρο Αγώνα του Λε Μαν, προτίμησε την ασφάλεια, τη διακριτικότητα και, κυρίως, την ιδιωτικότητα ενός yacht για τον παραθερισμό του. Και μάλιστα όχι όποιου κι όποιου.

Ναυπηγημένο στο περίφημο Lurssen της Γερμανίας, το 95 μέτρων σκάφος «Madsummer» μοιάζει προορισμένο για την ικανοποίηση της πιο εξεζητημένης και πολυτελούς παραθεριστικής φαντασίωσης. Ως γνωστόν, όμως, όλα εδώ πληρώνονται. Και μάλιστα στην περίπτωση του εν λόγω σκάφους αδρά, αφού η τιμή ενοικίασής του για μία εβδομάδα ξεκινά από το 1,6 εκατ. ευρώ.

Αλλωστε οι διακοπές του στην Ελλάδα είχαν εμπρός τους τον επιθετικό προσδιορισμό «οικογενειακές».
Ο Tom Bardy κατέφτασε στη χώρα με τα τρία παιδιά του.

Μαζί με τα παιδιά του απόλαυσαν ήλιο, θάλασσα και βουτιές και βέβαια εξασκήθηκαν στο wakeboard, όπως μαρτυρούν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

brady z_037 z_031 a_002 a_008
brady z_037 z_031 a_002 a_008

Η 26χρονη Κουβανή τραγουδίστρια Camila Cabello, ήταν μία από τις καλεσμένες στο πάρτι του Γιώργου Μπούσαλη, συζύγου της Καλομοίρας Σαράντη, το οποίο έγινε στη Βάρκιζα. Η Camila Cabello παραμένει στην πρωτεύουσα και περιηγείται στις ομορφιές της πόλης.

Μέσα από το προφίλ της, το οποίο μετρά σχεδόν 67 εκατομμύρια ακολούθους, η Camila Cabello ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες της, ενημερώνοντας το κοινό της, ότι βρίσκεται στην Αθήνα, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο χορεύει και διασκεδάζει.

Τόσο τα στιγμιότυπα, όσο και το κλιπ της διάσημης ποπ σταρ, είναι από την ημέρα του πάρτι που διοργανώθηκε για τον Γιώργο Μπούσαλη.

«Ο δαίμονας του πάρτι ξεκλειδώθηκε» γράφει στη λεζάντα.

Αργότερα και μέσω Instagram stories, ανέβασε μία ακόμη φωτογραφία της, αυτή τη φορά με κάζουαλ ρούχα από μία βόλτα στη Ακρόπολη.

kampegio_athina

Αυτές τις ημέρες μάλιστα, η προσοχή επικεντρώθηκε και στη Σίφνο, αφού είναι το νησί που επέλεξε η Dua Lipa για να περάσει τις διακοπές της, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Romain Gavras.

Η Dua Lipa μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα τόσο από τη Σίφνο όσο και από την Αθήνα, όπου βρέθηκε αργότερα. Σε κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα, φαίνεται να φορά ένα άκρως καλοκαιρινό look, το οποίο είναι ιδανικό για αυτή την περίοδο.

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη