Συγκίνησε ο θάνατος της «Βουλίτσας» – Απαρηγόρητος ο «Μηνάς» στην #Mourmoura

Το βράδυ της Κυριακής έμελλε να είναι η τελευταία φορά στο σίριαλ #Mourmoura που η «Βουλίτσα» χαμογέλασε στον αγαπημένο της Μηνά. Και αυτό μιας και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελένη Κοκκίδου είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει στην επόμενη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Έτσι, λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ, το τελευταίο επεισόδιο για την φετινή σεζόν ήρθε στις οθόνες μας. Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες βρέθηκαν στο πλευρό του χήρου, πια, «Μηνά» προκειμένου να του συμπαρασταθούν στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας της αείμνηστης συζύγου του.

Μέσα από ένα flashback, όμως, το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την αιτία από την οποία και… «έφυγε» η «Βουλίτσα».

Σε αυτό είδαμε πως το αγαπημένο ζευγάρι, η Βούλα και ο «Μηνάς», είχαν καλέσει για φαγητό τον καλό τους φίλο στο σπίτι όπου στο τραπέζι πρωταγωνίστησαν ψαράκια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ EΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΔΩ

«Στο μυθιστόρημα γράφω τώρα μια σκηνή που τον ακούμε να λέει που θα ήθελε να σκορπιστεί η τέφρα του όταν πεθάνει. Μας λέει ότι θα ήθελε να σκορπιστούν οι στάχτες του στο Αιγαίο» αναφωνεί, κάποια στιγμή του δείπνου, η Βουλίτσα με τον Μηνά να τονίζει πως «όλα τα είχε το Αιγαίο, οι στάχτες του έλειπαν».

Βούλα: Εγώ θα ήθελα να σκορπιστούν οι στάχτες μου

Μηνάς: Άσε με να μαντέψω! Έξω από μια χαρτοπαικτική λέσχη.

Βούλα: Δεν είμαι χαρτόμουτρο, Μηνά.

Μηνάς: Τώρα. Γιατί παλαιότερα.

Βούλα: Άντε παράτα μας. Στης Γριάς το Πήδημα θα ήθελα!

Μηνάς: Στον καταρράκτη; Κι αν είναι καλοκαίρι και δεν έχει νερό;

Βούλα: Κοντά στο σπίτι του Ελ Γκρέκο στις Ρουβινιές ή στο Παπούρι ή στο περιβόλι του Μιχάλη.

«Αποφάσισε, όμως, μην τρέχουμε με την τεφροδόχο παραμάσχαλα σε 100 μέρη» αποκρίθηκε ο Μηνάς για να ξεσπάσει σύσσωμη η παρέα σε γέλια. Ένα κόκκαλο όμως από τα ψαράκια στάθηκε στον λαιμό της αγαπημένης «Βουλίτσας με αποτέλεσμα να… πνιγεί επί τόπου και να φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο.

«Μας δουλεύει ο μπαγλαμάς! Δεν την ξέρω εγώ την Βούλα; Τώρα θα την μάθω; Ναι, καλά. Ναι, σε πιστέψαμε τώρα να. Έλα μωρέ, εντάξει, άμα δεν το είχες κάνει άλλες 150 φορές μπορεί και να το έτρωγα αλλά τώρα έχασες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μηνάς» για να συνειδητοποιήσει, όμως, δευτερόλεπτα μετά πως καμία πλάκα δεν έκανε η σύζυγος του στην τελευταία της αυτή σκηνή στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha

Αν και ο θάνατος της ηρωίδας συντάραξε όλους και περισσότερο τον καλό της σύζυγο, η τελευταία σκηνή ήρθε σαν χάδι στους φανατικούς τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς.

Και αυτό καθώς ο «Μηνάς» αποχαιρέτησε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά του για να του συμπαρασταθούν στο πένθος και έπρεπε να κάνει πια όλα τα πράγματα της καθημερινότητας μόνος. Μια συγκινητική μελωδία ακουγόταν με την φωνή της Ελένης Κοκκίδου για να «εμφανιστεί» σαν όνειρο η Βουλίτσα όταν ο «Μηνάς» πλάγιασε στο κρεβάτι τους.

Έτσι, μόλις η «Βουλίτσα» σκέπασε τον αγαπημένο της «Μηνά» για να κοιμηθεί γλυκά, η γνώριμη μουσική ήχησε για τους τίτλους τέλους στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» και μια κάρτα από πλευράς Alpha ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ένα τρυφερό αντίο του σταθμού της Κάντζας στην Ελένη Κοκκίδου και τη «Βουλίτσα» της.

Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί.

Στη δημοσίευση γράφει: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου... Ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏 από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».

Τα σχόλια για αυτή την εξέλιξη πήραν «φωτιά», με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για τον θάνατος της Βούλας, που τους συντρόφευε για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά.

«Έγινα κομμάτια, ειδικά η σκηνή που του τραγουδάει και ο Μηνάς έχει μείνει μόνος του», «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά», «Η τελευταία σκηνή, μας έλιωσε!!!! Βουλίτσα μας, σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα!!!! Τι ρόλος 10 χρόνια», γράφουν στο μεταξύ.

Δειτε Επισης

«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις ως καλλιτέχνης πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο ή οι 4.000 που ξεκαρδίζονται από κάτω;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του- Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»