Χειροτερεύει η υγεία της Μadonna – Κλινήρης και κάνει συνεχώς εμέτους

Μπορεί η Μadonna το απόγευμα της Πέμπτη 29/6 να πήρε εξιτήριο και να επέστρεψε στο σπίτι της, η κατάσταση της υγείας της όμως παραμένει κρίσιμη - Πιεζόταν για να συμβαδίσει με τους πολύ νεότερους χορευτές

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το #TMZ αναφέρει πως η βασίλισσα της ποπ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο για βακτηριακή λοίμωξη και εξακολουθεί να είναι κλινήρης ενώ οι άνθρωποι γύρω της πιστεύουν ότι δεν είναι σε θέση να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της.

Η Μadonna κάνει ανεξέλεγκτους εμετούς από τότε που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και η μόλυνση εξακολουθεί να επηρεάζει το σώμα της.

Είναι τόσο άρρωστη που δεν μπορεί να σηκωθεί καν από το κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη όπου αναρρώνει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η Μadonna είχε πυρετό για περισσότερο από ένα μήνα που προηγήθηκε της εισαγωγής της στο νοσοκομείο, κρατώντας το μυστικό από όλους.

Φοβόταν ότι αν ζητούσε ιατρική φροντίδα, θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την περιοδεία, για την οποία δούλευε τόσο σκληρά για να προετοιμαστεί και να δημοσιεύσει παρασκηνιακά πλάνα της. Η καθυστέρηση έκανε τη μόλυνση πολύ χειρότερη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της #PageSix, η Μadonna πιεζόταν για να συμβαδίσει με τους πολύ νεότερους χορευτές.

«Είναι εκείνη που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει, πολλοί από αυτούς είναι ένα κλάσμα της ηλικίας της και χωρίς το ιστορικό των τραυματισμών της», δήλωσε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ στο Page Six.

«Φυσικά, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα μεγαλύτερα από εκείνη που εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».

Το #PageSix είχε αναφέρει προηγουμένως ότι η Μadonna έκανε 12ωρες πρόβες στο Nassau Coliseum στο Uniondale της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της περιοδείας #CelebrationTour.

<iframe src="https://www.megatv.com/embed/?p=20201115618" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen scrolling="no" width="560" height="315"></iframe>

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»