Δυο δυο δολοφονούνται Πιστοί - Εκπληκτική δουλειά οι #Prodotes - Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Έπεσε η νύχτα στους #Prodotes και έγιναν πράγματα και θαύματα - Εξαιρετικός ο Κύπριος προδότης Κωνσταντίνος Μιραλλάης: Σπάραξε στην αγκαλιά της Γωγώς για τις ανάγκες του ρόλου του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για ένα ακόμη πρωινό στην έπαυλη αντάμωσαν Προδότες και Πιστοί για να περιμένουν τον παρουσιαστή του παιχνιδιού του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στο νέο επεισόδιο. Εκεί έμελλε όλοι μαζί να… κλάψουν ακόμα έναν πιστό μιας και οι προδότες προχώρησαν, λίγες ώρες νωρίτερα, σε μια νέα δολοφονία.

Μέχρι να ανοίξει όμως η πόρτα και να μπει μέσα η Γωγώ, ο Kύπριος Προδότης Κωνσταντίνος έμοιαζε να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση και την αγωνία για το αν ζει ή όχι η συμπαίκτρια του. Αξίζει να σημειωθεί, δε, για την ιστορία του παιχνιδιού στρατηγικής πως η μεν γοητευτική παίκτρια είναι πιστή ενώ ο 31χρονος παίκτης μπάσκετ είναι προδότης.

«Με το που μένουν τελευταίες η Γωγώ και η Μαρία πραγματικά άρχισα να στεναχωριέμαι, αλήθεια, διότι θα έπρεπε να παίξω έναν ρόλο ψεύτικο με τα ψεύτικα επιχειρήματα ότι δεν θέλω να λείπει η Μαρία και δεν θέλω να λείπει η Γωγώ. Κάτι το οποίο δεν είναι πραγματικά ψέματα γιατί όντως είναι δυο άτομα που θα ήθελα να μείνουν στο παιχνίδι» εξομολογήθηκε ο Κωνσταντίνος. «Δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι προδότης ή αν είναι πιστός, με ενδιαφέρει ότι έχω μπροστά μου έναν άνθρωπο που κλαίει και στεναχωριέται. Εμένα αυτό το πράγμα, πέραν του παιχνιδιού, με επηρεάζει» πρόδωσε η Κατερίνα με τη σειρά της.

Στη συνέχεια η πόρτα άνοιξε και μπήκε μέσα η Γωγώ, η οποία έσπευσε να χωθεί στην αγκαλιά του νεαρού συμπαίκτη της. Με αυτή την κίνηση όμως και την παράλληλη εκδήλωση των συναισθημάτων του συμπαίκτη της προκλήθηκαν αρκετές υποψίες σε ορισμένους συμπαίκτες τους.

prodotes56-2

«Μπαίνει λοιπόν η Γωγώ στο πρωινό και λέει, «α η Μαρία» και μου φάνηκε ψεύτικο χωρίς να υπάρχει κάποια έκπληξη. Επίσης, δεν μου φάνηκε να στεναχωριέται ιδιαίτερα με το που μπήκε» τόνισε αρχικά η Κατερίνα για να υπογραμμίσει και η Εύα πως «η είσοδος της Γωγούς στο πρωινό με έκανε να σιγουρευτώ ότι είναι προδότης. Όταν έκατσε στο τραπέζι και άρχισε να δείχνει ότι ψιλοστεναχωριέται μου φάνηκε λίγο fake».

230531195444_maria_gkoutridou.width-800

Αφοί οι δυο #Prodotes, Γιώργος Τάλιας και Κωνσταντίνος Μιραλλάης δολοφονήσαν τη Μαρία, οι παίκτες βρέθηκαν στην Στρογγυλή Τράπεζα, με σκοπό να ψηφίσουν και να διώξουν έναν Προδότη από το παιχνίδι.

Οι υποψίες έπεσαν πάνω στην Κατερίνα και τελικά ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους και βγήκε εκτός παιχνιδιού.

Όταν η Κατερίνα Μαλασίδου αποκάλυψε πως δεν είναι Προδότης, οι παίκτες σοκαρίστηκαν, καθώς έφυγε από το παιχνίδι ένας ακόμα Πιστός. Αμέσως μετά την αποχώρηση της στην στρόγγυλη τράπεζα επικράτησε απογοήτευση, καθώς φαίνεται πως οι Προδότες παίζουν πολύ καλά τον ρόλο τους.

230531195932_katerina_malasidou.width-800

Δείτε ολόκληρο το συναρπαστικό επεισόδιο

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»
Ορέστης Χαλκιάς: «Τι σε νοιάζει ρε αν φιλιούνται 2 άνδρες; Τι να του πω; Θα καταλάβει;»