Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ιούλιος 2023: Πώς θα κυλήσει αστρολογικά αυτός ο καλοκαιρινός μήνας; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Κριός
Αυτόν το μήνα η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα. Είσαι αποφασισμένη να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου. Έχεις κάθε πρόθεση να περάσεις καλά γι’ αυτό και αποκλείεται να θυσιάσεις τις ημέρες κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο. Η μεταφορά του Ερμή στο Λέοντα σου προσφέρει δυνατότητες ψυχαγωγίας και γενικά οι ενέργειες αυτών των ημερών αναζωογονούν τις φιλίες σου. Μην σκέφτεσαι τόσο έντονα τα σχέδια σου. Απλώς δώσε βάση σε μερικές λεπτομέρειες. Επαγγελματικά, αν και έχεις άλλα πιο συναρπαστικά σχέδια στο μυαλό σου, μια σειρά από γεγονότα σε ωθούν να παρακολουθήσεις στενά τις εξελίξεις. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, η λογική μπαίνει μπροστά, κάτι που μπορεί να μη σου ταιριάζει ιδιαίτερα σαν προσωπικότητα, αλλά είναι ο μοναδικός τρόπος να ανακάμψεις. Αυτό το μήνα μην είσαι στα πάντα ή στο τίποτα σε θέματα καρδιάς γιατί θα προκύψει μια έντονη κρίση κτητικότητας, που δεν την έχεις καθόλου ανάγκη. Γι’ αυτό μείνε ζεν και καθησύχασε το άλλο σου μισό εκδηλώνοντας την αγάπη και το πάθος σου. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη φέρνει στο δρόμο σου σημαντικές γνωριμίες. Για να λειτουργήσει η μαγεία θα πρέπει να βάλεις μπροστά το σεξαπίλ αλλά και τον ρομαντισμό σου.

Ταύρος
Δεδομένου ότι ο Δίας είναι εγκατεστημένος στο ζώδιο σου τα πράγματα βελτιώνονται. Ωστόσο μπορεί να δυσκολευτείς να το αντιληφθείς. Αλλά συμβαίνει. Στις 11 Ιουλίου, με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου προβάλλονται νέες ευκαιρίες. Οι έρωτες, οι σχέσεις και τα επαγγελματικά σου projects αποκτούν νόημα. Η ύπαρξη σου ανακτά την ισορροπία που είχε χάσει κάπου στην πορεία. Ωστόσο αν θέλεις πραγματικά να αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να προχωρήσεις πέρα από αυτό που σε ενοχλεί. Αυτός ο μήνας ενδείκνυται για να υιοθετήσεις ένα τρόπο ζωής πιο λαμπερό από τα συνηθισμένα σου, ο οποίος μάλιστα θα προκαλέσει τον θαυμασμό των άλλων προς το πρόσωπό σου. Η επαγγελματική σου εξέλιξη είναι δεδομένη. Ωστόσο ακόμα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που σου βάζουν τρικλοποδιές. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τα λόγια σου για να αποφύγεις συγκρούσεις που σου χαλούν τη διάθεση. Από οικονομικής πλευράς αν παρατηρήσεις ότι αυτός ο τομέας λιώνει σαν το χιόνι στον ήλιο, θα πρέπει να αλλάξεις τακτική στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Τα άστρα ευνοούν και ενθαρρύνουν την προσωπική σου ζωή. Για να αποφύγεις ωστόσο κάποιες συγκρούσεις με τον αγαπημένο σου ακολούθησε τη διαίσθηση σου και ευχαρίστησε με όποιον τρόπο μπορείς τον σύντροφό σου. Εάν είσαι μόνη, δηλώνεις έτοιμη για φλερτ κι αποπλάνηση. Ωστόσο μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Κούνησε και εσύ λίγο τα πράγματα.

Δίδυμοι
Η επίτευξη των φιλοδοξιών σου είναι το κύριο μέλημα σου αυτό το μήνα. Κάποιες ενέργειες που προέρχονται από τους Ιχθύες και την Παρθένο, σε κάνουν να ταλαντεύεσαι μεταξύ εμπιστοσύνης και αποθάρρυνσης. Σε κάνουν να ψάχνεις περισσότερη ελευθερία και αμέσως μετά να αλλάζεις γνώμη. Η λήψη μιας ριζοσπαστικής απόφασης δεν είναι η ιδανική λύση, αν και είναι δελεαστική. Χρησιμοποίησε τις σχέσεις σου για να πετύχεις τους στόχους σου, θα σε γλυτώσει από περιττά προβλήματα. Βγες έξω, συνάντησε κόσμο και έλα σε επαφή με φίλους και γνωστούς. Στα εργασιακά, δεν ανακοινώνεται κάτι πολύ ενθαρρυντικό αυτό το μήνα. Η καθημερινότητα ενδεχομένως να γίνει λίγο κουραστική και ίσως έχεις την αίσθηση ότι η κάθε μέρα είναι η ίδια. Εάν προσπαθήσεις να σημειώσεις πρόοδο θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και να είσαι υπομονετική. Από οικονομικής πλευράς τα χρήματα γλιστρούν μέσα από τα χέρια σου. Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα πλάνο για κάθε τομέα της ζωής σου και μείνει πιστή σε αυτό. Η δημιουργικότητα σου στον έρωτα διώχνει την πλήξη και κάνει θαύματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι το γούρι σου. Εάν είσαι μόνη, μέσα από μια πρόκληση ή ένα ταξίδι δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πολύ ελκυστικό άτομο.

Καρκίνος
Από τις 11 ο τυχερός Δίας συνδέεται με τον Άρη στην Παρθένο. Ως αποτέλεσμα τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια καλή τροπή. Οι ευκαιρίες δυναμώνουν και είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Αυτό το μήνα έχεις ένα οπλοστάσιο ενέργειας που σε ενθαρρύνει να ρισκάρεις γιατί μπορείς να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι υπολογισμένα. Για να το κάνεις ευκολότερο αυτό, δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και ιδιότητες σου και να μη φοβηθείς να διεκδικήσεις τις φιλοδοξίες σου. θέλεις να προοδεύσεις και γιατί όχι να απελευθερωθείς από αυτό που σε εμποδίζει να ανθίσεις. Το να είσαι σε δράση σου χαρίζει ένα χαμόγελο. Η ευτυχία δεν έρχεται μόνη της, το περιβάλλον σου σε στηρίζει στις πρωτοβουλίες σου ακόμα και σε αυτές που είναι πιο τολμηρές. Η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση σου έχουν επανέλθει πλήρως στον τομέα των επαγγελματικών. Ανακαλύπτεις ξανά τη χαρά του να κάνεις τη δουλειά σου. Αν κατά τύχη συναντήσεις μια δυσκολία, βρίσκεις μια ιδανική λύση χωρίς να παλέψεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Εάν θέλεις να ολοκληρώσεις τα σχέδια σου τώρα είναι η στιγμή να δράσεις. Από οικονομικής πλευράς αυτός ο τομέας βρίσκεται στο επίκεντρο και εάν έχεις επιχειρηματική οξυδέρκεια έρχεται και η βελτίωση. Αν από την άλλη έχεις την τρέλα του μεγαλείου, αυτός ο οιωνός θα αντιστραφεί. Χάρισε κάποιες στιγμές πολυτέλειας στον αγαπημένο σου χωρίς να επιβαρύνεις το πορτοφόλι σου. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Εάν είσαι μόνη, η γοητεία σου ελκύει ένα χαρισματικό άτομο που θα σε παρασύρει. Εάν χρειαστείς υποστήριξη, οι φίλοι είναι δίπλα σου για να σου δώσουν τις σωστές συμβουλές.

Λέων
Αν και ο Άρης φεύγει από το ζώδιο σου στις 10 Ιουλίου, αυτός ο μήνας είναι ιδιαίτερα έντονος και δημιουργικός. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη καταλαμβάνουν το ζώδιο σου. Αυτές οι ενέργειες διεγείρουν την αυτοπεποίθηση και τις ικανότητες σου, φωτίζουν την αύρα σου και αυτό το φως σε κάνει να ξεχωρίζεις. Χωρίς να το κάνεις επίτηδες, τραβάς τα βλέμματα και σε αυτό το αστρικό κλίμα που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, θα πρέπει να προσέχεις το εγώ σου γιατί μπορεί να σε κυριεύσει. Για να το αποφύγεις αυτό μην προσπαθήσεις να υπερασπιστείς τις ιδέες σου με κάθε κόστος. Άκουσε τους άλλους, ακόμα κι αν πιστεύεις πως είναι συντηρητικοί. Σε αυτή την κατάσταση του μυαλού, εμποτισμένη με σοφία θα έχεις αυτές τις ευκαιρίες εξέλιξης που επιθυμείς. Και αυτό το μήνα η επαγγελματική σου επιτυχία εξαρτάται από την ικανότητα σου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις που προκύπτουν. Δεν περνάς από πουθενά απαρατήρητη και αυτό λειτουργεί θετικά προς τα εσένα, τα συμφέροντα και τα ιδανικά σου. Στα οικονομικά όλα είναι
καλά, αρκεί να μην αφήσεις τις ανασφάλειες σου να σε κυριεύσουν. Πριν βασανίσεις τον εαυτό σου για το τίποτα έλεγξε και σκέψου με αντικειμενικότητα. Είσαι πιο σοφή και πιο προσεκτική σε θέματα που αφορούν τον έρωτα. Τα συναισθήματα υπερισχύουν και η γοητεία σου τραβάει την προσοχή. Ωστόσο δεν έχεις ανοχή σε μια κρίση κτητικότητας.

Παρθένος
Αν και ο Δίας ο πλανήτης της εξέλιξης σου προσφέρει ευκαιρίες που διευρύνουν το πεδίο δράσης σου, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δημιουργούν αμφιβολίες που σε εμποδίζουν λίγο να προχωρήσεις. Δυσκολεύεσαι να δεις τις θετικές πτυχές των ευκαιριών που σου έρχονται. Σε κάνουν λίγο απαισιόδοξη, κάτι που σε κάνει να αμφισβητείς τον εαυτό σου. Μέχρι τις 11, ο Ερμής σε βοηθά ωστόσο να βλέπεις καθαρά. Οι συμβουλές των σχέσεων σου είναι συνετές και διορατικές. Στις 11 η άφιξη του Άρη στο ζώδιο σου σε ενθαρρύνει να αναλάβεις δράση. Σε βοηθά να ξεπεράσεις τους φόβους σου, να ξεπεράσεις τους φόβους σου για να αποδεχτείς αυτό που σου προσφέρεται. Όσο περνούν οι μέρες μπορεί να νομίζεις ότι όλα πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Τις χειρότερες μέρες είσαι πεπεισμένη ότι η δραστηριότητα σου και οι άνθρωποι αρέσκονται στο να σε αναστατώνουν. Ωστόσο δεν πρόκειται γι’ αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι σε ωθούν να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Εμπιστεύσου λοιπόν τον εαυτό σου και χρησιμοποίησε τη διαίσθηση σου, τα ταλέντα και την εμπειρία σου. Με αυτό τον τρόπο να είσαι βέβαιη πως θα καταφέρεις πολλά. Από οικονομικής πλευράς ο φόβος μήπως βρεις τον εαυτό σου σπασμένο, σε ωθεί να είσαι πιο φειδωλή. Δεν πειράζει αλλά μη στερείς απ’ τον εαυτό σου τα πάντα. Ο Κρόνος βυθίζει τη σχέση με τον αγαπημένο σου σε προβλήματα. Αν και ο Ερμής αναζωογονεί τις ανταλλαγές μεταξύ 11 ης και 28 ης επικρατεί μια βαριά σιωπή. Τα περιθώρια ελιγμών μειώνονται, αλλά να είσαι βέβαιη ότι διατηρείς τον έλεγχο. Εάν είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σε ενθαρρύνει να μείνεις λίγο πίσω, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να σταματήσεις να χαμογελάς.

Ζυγός
Ο Άρης στο Λέοντα συνεχίζει να σε ευνοεί. Ωστόσο με την αποχώρηση του από τις 11 Ιουλίου, μπορεί να νιώσεις λίγο αβοήθητη. Εάν έχεις αμφιβολίες να είσαι σίγουρη ότι η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Ερμής αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν να παραμείνεις σε καλό δρόμο. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα οι ευνοϊκές συνθήκες σε κάνουν να γνωρίσεις ανθρώπους που σε βοηθούν να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου. Ωστόσο αν και βρίσκεσαι σε θετική φάση, οι παραφωνίες που προέρχονται από τον Καρκίνο, δημιουργούν εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεράσεις. Αυτό το μήνα εάν θέλεις τα έργα σου να πετύχουν, αφιέρωσε χρόνο για να κάνεις τις απαραίτητες αναπροσαρμογές. Αν και η καθημερινότητα σου στα εργασιακά δεν είναι εύκολη, πάντα συναντάς τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή. Ξαφνικά οι δυσκολίες έχουν τη λύση τους. Η εξέλιξη σου συναντά επίσης αυτή την ευκαιρία, η οποία σου δίνει μια μικρή ώθηση. Σε αυτό λοιπόν το ευνοϊκό κλίμα δεν έχεις λόγο να θρηνήσεις τη μοίρα σου. Από οικονομική άποψη θα
πρέπει να είσαι προσεκτική γιατί η υπεραισιοδοξία μπορεί να σε οδηγήσει σε αδιέξοδο. Μεταξύ 12 και 28 βρίσκεσαι σε μια ευνοϊκή περίοδο για την ερωτική – συναισθηματική σου ζωή. Ωστόσο παρέμεινε λογική και μην παραφέρεσαι. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη πραγματοποιεί τις επιθυμίες σου και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες που θα σε κάνουν να γνωρίσεις αυτόν τον ξεχωριστό άνθρωπο. Όλα τα φώτα είναι πράσινα για να ξεκινήσει ένας όμορφος κύκλος.

Σκορπιός
Η εξέλιξη που ενσαρκώνει ο Δίας ανατρέπεται πάλι από τις ενέργειες του Λέοντα. Παρόλα αυτά οι εντάσεις καταλαγιάζουν και βρίσκεις επιτέλους τη διαύγεια σου. Η ευτυχία δε φτάνει ποτέ μόνη της και στις 11, ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο της Παρθένου. Από εκείνη τη στιγμή έχεις όλες τις δυνατότητες που χρειάζεσαι για να διαπραγματευτείς προς όφελος σου, τις προτάσεις που σου γίνονται. Γνωρίζεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Ωστόσο θα συνεχίσεις να παλεύεις με τις παραφωνίες που προέρχονται από το Λέοντα. Μεταξύ 12 και 28 Ιουλίου, μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου. Αντίθετα παρακολούθησε τα πάντα και αφιέρωσε χρόνο για να βελτιώσεις τις λεπτομέρειες. Μη διστάσεις να πιστέψεις σε εσένα και να διεκδικήσεις όσα θες και ονειρεύεσαι. Οι παραφωνίες που πηγάζουν από το Λέοντα εμποδίζουν λίγο την επαγγελματική σου πρόοδο. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται σου ταιριάζουν αλλά, έχουν κι ελαττώματα που σε κάνουν να κάνεις πίσω. Δεδομένου ότι ένα πρόβλημα δε συμβαίνει ποτέ μόνο του η διάθεση σου είναι ζοφερή. Δεν είσαι πολύ φιλική με τους άλλους, κάτι που δε βοηθά. Αν από τις 11 Ιουλίου, σου κάνει κάποιος πρόταση, αποδέξου την ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που σε ενοχλούν. Από οικονομικής πλευράς, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι δυσάρεστο, μπορεί να προβληματιστείς. Μέχρι τις 10 Ιουλίου, η κατάσταση των συναισθηματικών σου μπορεί να είναι δύσκολα διαχειρίσιμη. Ευτυχώς με τη μετακίνηση του Άρη στην Παρθένο βρίσκεις τις ισορροπίες σου. Εάν είσαι μόνη, περιμένεις να συναντήσεις κάποιον που είναι ελκυστικός λόγω του πνευματικού του πλούτου, γι’ αυτό άκουσε τη διαίσθηση σου.

Τοξότης
Εδώ και λίγο καιρό οι ενέργειες του Λέοντα σε έχουν κάνει να θέλεις να ζήσεις καλύτερα. Τις πρώτες μέρες του μήνα δεν είσαι πολύ μακριά από το στόχο σου. Με τον Άρη στο Λέοντα θα ξεπεράσεις τα διάφορα εμπόδια που βρίσκεις στο δρόμο σου. Ωστόσο η μετακίνηση του στις 11 Ιουλίου κάνει τις υποχρεώσεις να εμφανιστούν ξανά. Μην τις βλέπεις ως βαρίδια και μην αποθαρρύνεσαι. Συνέχισε να προχωράς και να πιστεύεις στην καλή σου τύχη. Γιατί; Επειδή επωφελείσαι από τις ενέργειες της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στο Λέοντα. Σε εμπνέουν και καταπραΰνουν τη σοβαρότητα που δημιουργείται με την αντίθεση του Κρόνου με τον Άρη. Γνωρίζεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη να σε κάνουν να εξελιχθείς και να φτάσεις την κορυφή. Στα εργασιακά τώρα είναι η ώρα να πειραματιστείς. Μήπως να εστιάσεις σε κάτι άλλο; Οπότε αν δεχτείς μια τέτοιου είδους πρόταση, κράτησε τη και μην την απορρίπτεις αμέσως. Από οικονομικής πλευράς, η καθημερινότητα είναι εξασφαλισμένη, αλλά σε ό,τι αφορά ρυθμίσεις ή σημαντικά έξοδα, σκέψου διπλά. Ζύγισε με ακρίβεια τα συν και τα πλην κι κατόπιν κατέληξε σε μια απόφαση. Η σχέση με τον αγαπημένο σου παρεμποδίζεται από προσωπικές σου υποχρεώσεις. Οπότε είναι στο χέρι σου να βάλεις τις προτεραιότητες σου. Εάν είσαι μόνη, η Αφροδίτη και ο Ερμής σε κάνουν να ανοιχτείς και να εξελιχθείς σε έναν κόσμο όπου μπορείς να γνωρίσεις εξαιρετικά άτομα. Για να το πετύχεις αυτό το μικρό θαύμα, ξεπέρασε τις υποχρεώσεις που σε περιορίζουν.

Αιγόκερως
Χάρη στις ενέργειες που πηγάζουν από τον Ταύρο και τον Ιχθύ, εξελίσσεσαι αλλά με τους δικούς σου ρυθμούς. Άρπαξε τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, αλλά αφιέρωσε χρόνο για να τις μελετήσεις με μεγάλη προσοχή και σχολαστικότητα. Άλλωστε αυτά τα στοιχεία σε χαρακτηρίζουν. Είσαι σε καλό δρόμο. Με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου, τα πράγματα αποκτούν άλλη διάσταση. Ξεκινώντας από τις 11 Ιουλίου, έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις τα όρια του δυνατού και εάν το επιθυμείς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου με ανταποδοτικό τρόπο. Θα γνωρίσεις ανθρώπους που έχουν τη δύναμη
και τη θέληση να σε κάνουν να εξελιχτείς. Μέχρι τις 23 Ιουλίου είσαι ακόμα αποσταθεροποιημένη από τις παραφωνίες του Καρκίνου. Η επαγγελματική σου εξέλιξη είναι σε καλό δρόμο από τις 11 του μήνα. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που περιμένεις να λυθεί ένα πρόβλημα. Χάρη στον Άρη στην Παρθένο, ανακαλύπτεις και αποκαλύπτεις τα καλύτερα του εαυτού σου. Η στρατηγική σου αποδίδει και κάνεις τις σωστές επιλογές την κατάλληλη στιγμή. Όταν χρειάζεται ξέρεις να ξεπερνάς τα όρια του δυνατού, κάτι που
κάνει θαύματα. Όσον αφορά τα οικονομικά, επιστράτευσε τη λογική σου προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου. Εκτόνωσε την ένταση που επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου σπάζοντας τον κουμπαρά σου και παίρνοντας μια θρυλική πρωτοβουλία. Εξέπληξε τον ευχάριστα προσφέροντας του αυτό που ονειρεύεστε καιρό τώρα. Εάν είσαι μόνη, φαίνεται πως αυτόν το μήνα σε περιμένει στην επόμενη στροφή ένα εξαιρετικά γοητευτικό πρόσωπο που θα σου πάρει κυριολεκτικά το μυαλό.

Υδροχόος
Αυτό το μήνα πρέπει να ξεπεράσεις τα εμπόδια που ενσαρκώνουν ο Ουρανός και ο Δίας στον Ταύρο. Πρέπει να αντιμετωπίσεις την αίσθηση απόρριψης που σου δημιουργεί ο Λέων. Για να βοηθηθείς, πρέπει να ψάξεις για πηγές ενέργειας με τις οποίες δεν είσαι εξοικειωμένη. Αφιέρωσε χρόνο για να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και μη διστάσεις να καθησυχάσεις το περιβάλλον σου ή τους συνομιλητές σου. Μπορεί να μην έχει σημασία για σένα, αλλά αυτό θα βελτιώσει την ποιότητα των σχέσεων σου. Στα εργασιακά είσαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που απαιτούν προγραμματισμό και απλότητα. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου. Μόνο έτσι θα ξενοιάσεις από τα προβλήματα. Αυτό μπορεί να σε ενοχλήσει στην αρχή, όμως θα σου δώσει ώθηση να προχωρήσεις και μάλιστα προς την σωστή κατεύθυνση. Ως μπόνους, θα εξοικονομήσεις χρόνο, τον οποίο μέχρι τώρα μόνο σπαταλάς. Θα εστιάσεις μόνο σε ό,τι σου είναι απαραίτητο και θα εξασφαλίσεις ξεκούραστες και ultra απολαυστικές στιγμές. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται μια δραστική αναβάθμιση. Γίνε πιο ευγενική με τον αγαπημένο σου. Περιποιήσου τον και δείξε του έμπρακτα πόσο σημαντικός είναι για εσένα. Εάν είσαι μόνη, σε περιμένουν εκπλήξεις, που πρέπει να διαχειριστείς με μεγάλη προσοχή.

Ιχθύες
Αυτό το μήνα έχεις αποφασίσει να προσθέσεις στην καθημερινότητά σου τάξη και μεθοδικότητα. Οι συμβουλές των γύρω σου σε βοηθούν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.  Ο Δίας σου στέλνει όχι μόνο την θετική του ενέργεια αλλά και τις ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου. Όσο για τον Κρόνο, δε δημιουργεί πολλά προβλήματα στην καθημερινότητά σου σε αυτή τη φάση. Από την άλλη,
η μετακίνηση του Άρη στην Παρθένο, μπορεί να κάνει πιο περίπλοκη τη διαχείριση μερικών υποθέσεων σου. Ξεκινώντας στις 11 Ιουλίου, ο Άρης δοκιμάζει τις ικανότητες σου στη δέσμευση. Πριν ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, χρησιμοποίησε όλα όσα έχεις πάρει από προηγούμενες εμπειρίες σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι σου προσφέρεται, ακόμα κι αν βρίσκεις αυτή τη διαδικασία λίγο βαρετή. Εδώ και αρκετές εβδομάδες προχωράς μπροστά με απόλυτη άνεση και όλα φαίνεται να είναι ευκολότερα για σένα. Από τις 11 Ιουλίου ωστόσο, προκειμένου να αποφύγεις την ταλαιπωρία, θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αντιδράσεις σου. Ειδικά αν κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σου κάνει μια πρόταση ή προσφορά, αφιέρωσε χρόνο για να την σκεφτείς λεπτομερώς. Σκέψου τα
τρέχοντα επιτεύγματα σου και την πορεία που έχεις διανύσει ως τώρα. Με αυτόν τον τρόπο θα υιοθετήσεις την καλύτερη δυνατή θέση, εκείνη δηλαδή που δεν θα ενοχλήσει κανέναν. Η τύχη είναι με το μέρος σου στα οικονομικά. Ο έρωτας επίσης σου χαμογελά και σε καθιστά πρωταγωνίστρια.

Δειτε Επισης

Απρίλιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;