Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Ο απρόσμενος χωρισμός μετά από 14 χρόνια & η νεογέννητη κόρη τους

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο σκηνοθέτης των επιτυχιών Λευτέρης Χαρίτος απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, με την ταλαντούχα ηθοποιό να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μπορεί η γνωστή ηθοποιός και ο σκηνοθέτης να αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από 14 χρόνια σχέσης, ωστόσο οι δυο τους προσπαθούν να διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη της νεογέννητης κόρης τους.

Μάλιστα, ο Λευτέρης Χαρίτος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή κοντά της στο μαιευτήριο, παρόλο που οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

61b1f8d115544

Μαρκέλλα Γιαννάτου – Λευτέρης Χαρίτος: Η μακροχρόνια σχέση τους και ο απρόσμενος χωρισμός

Η σχέση της Μαρκέλλας Γιαννάτου και του Λευτέρη Χαρίτου μετρούσε περίπου 14 χρόνια, ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν ήθελε να εκθέτει την προσωπική του ζωή, προτιμώντας να την κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χαρακτηριστικό είναι, πως για πολλά χρόνια κανείς από τους δυο δεν είχε μιλήσει δημόσια για τον δεσμό τους και όταν τελικά ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε σε συνέντευξή του για εκείνη, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σοκαρίστηκε!

«Έπαθα σοκ όταν ο Λευτέρης μίλησε δημόσια για την σχέση μας. Ήταν συγκινητικό, δεν θα πω κάτι αρνητικό για αυτό. Δεν θα το έκανα εγώ, βαριέμαι να ακούω τα προσωπικά άλλων ανθρώπων είτε τους θαυμάζω είτε όχι» είχε παραδεχτεί η ηθοποιός σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαστε μαζί περίπου 11 χρόνια. Είμαστε πολύ καιρό μαζί και την αγαπάω πάρα πολύ. Η αγάπη δεν κρύβεται. Χαιρόμαστε που υπάρχει ο ένας στη ζωή του άλλου. Ο γιος μου και η καλή μου είναι δυο άνθρωποι που αγαπώ πολύ και τους έχω σε πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου» είχε πει ο σκηνοθέτης σε άλλη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή #ToPrwino το 2020 τόσο για την σύντροφό του όσο και τον γιο του που σήμερα είναι 15 ετών.

Από τη δική της πλευρά, όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στο #ToPrwino και είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Λευτέρη Χαρίτο, είχε αποκαλύψει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν μέχρι να επιτραπούν στη χώρα οι γάμοι των ομόφυλων ζευγαριών.

«Δεν έχουμε παντρευτεί με τον Λευτέρη. Είχα δηλώσει στα πλαίσια του συμβολικού, ότι δεν παντρευόμαστε μέχρι να επιτραπεί ο γάμος στα ομόφυλα ζευγάρια. Δε σημαίνει ότι επειδή δε θα παντρευτούμε εμείς, θα αλλάξει αυτό. Είναι συμβολικό, απλώς επειδή μας αρέσει να σκεφτόμαστε ρομαντικά, αν το έκαναν όλοι, ίσως άλλαζε. Αν γίνει αυτό, μπορεί να παντρευτούμε. Είναι κάτι που όντως γι’ αυτό δεν το κάνουμε. Το έχουμε συζητήσει με τον Λευτέρη. Είναι συνειδητή κίνηση» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Λίγες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστή η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης, «έσκασε» σαν βόμβα το δημοσίευμα για τον χωρισμό τους μετά από 14 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Η απόφαση να αποκτήσουν παιδί ήρθε από κοινού, ωστόσο ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός – σύμφωνα με την εφημερίδα #RealLife – και όταν η Μαρκέλλα Γιαννάτου διένυε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

«Είναι επίσημος ο χωρισμός. Η Μαρκέλλα Γιαννάτου είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα και το αντιμετωπίζει πολύ θαρραλέα και αισιόδοξα όλο αυτό που έγινε. Ο χωρισμός δεν συνέβη κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, έγινε δυστυχώς στην αρχή της εγκυμοσύνης. Δεν είχαν παντρευτεί, δεν ξέρω αν θα παντρεύονταν ποτέ. Είναι αρκετά ιδιαίτερο σε αυτή την περίοδο που διανύει μια γυναίκα. Το περιβάλλον της αναφέρει πως ήταν δύσκολο στην αρχή αλλά τώρα το αντιμετωπίζει. Έχει πάρα πολλούς ανθρώπους δίπλα της που την λατρεύουν. Έχει τεράστια θεατρική πορεία» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της #RealNews, Νίκη Κώτσου στην εκπομπή #StarBreakfast.

Η τηλεοπτική συνεργασία στη νέα σειρά υπερπαραγωγή του ANT1 «Η Μάγισσα»

Η νέα σειρά του ANT1 θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές μυθοπλασίας που θα βγουν στον αέρα την ερχόμενη χρονιά.

Με την υπογραφή του διδύμου που έκανε τη διαφορά, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη που καθήλωσαν με τις #ΆγριεςΜέλισσες, η εν λόγω σειρά ετοιμάζεται να «μαγέψει» τους τηλεθεατές. Σκηνοθέτης θα είναι ο Λευτέρης Χαρίτος, ενώ ανάμεσα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και την ηθοποιό, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι συνεργάζεται άψογα στα γυρίσματα, με την Μαρκέλλα Γιαννάτου να εργαζόταν στη σειρά μέχρι και στις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός θα λείψει για λίγες εβδομάδες από τα γυρίσματα – τα οποία πραγματοποιούνται στην Μάνη και στην Αθήνα – και μόλις πάρει τον χρόνο που χρειάζεται για να είναι κοντά στην νεογέννητη κόρη της, θα επιστρέψει στη δουλειά!

Δειτε Επισης

Ξέσπασε on air η Μπέττυ Μαγγίρα για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Δεν βγήκα τότε να μιλήσω»
Η Αγγελική Ηλιάδη κατεβαίνει συνυποψήφια με Βέφα Αλεξιάδου & Εύη Βατίδου στις Ευρωεκλογές!
Παύλος Σταματόπουλος: «Σε αυτή τη δύσκολη ώρα δεν έμεινα ούτε ένα λεπτό μόνος»
Ατύχημα για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Προσγειώθηκε στο κεφάλι μου... Την έχω ακούσει!»
Στο νοσοκομείο η Μαρία Φραγκάκη – Η φωτογραφία ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχει αλλάξει η δημοσιότητα την ζωή μου, 100%»
Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Όταν έβγαζα πολλά χρήματα από τη δουλειά μου, τα ξόδευα αμέσως…»
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Τα ήπιε με τον πατέρα του o James Καφετζής μετά το ναυάγιο στον Ειρηνικό – Η φωτογραφία τους στον Παναμά