Απών από τον γάμο της κόρης του o Δημήτρης Κοντολάζος – Έχουν να μιλήσουν τρία χρόνια

Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι το πρόσωπο που έλαμψε δια της απουσίας του από τον γάμο της κόρης του, Αγγελικής - «O Δημήτρης Κοντολάζος έχει ξεγράψει την κόρη του και εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας #Espresso, πατέρας και κόρη, έχουν να μιλήσουν περίπου τρία χρόνια, με το χάσμα στη σχέση τους να μοιάζει πλέον αγεφύρωτο. 

Η Άντζυ, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, είναι η κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου από τον πρώτο του γάμο με την Ελένη Κωβαίου, το απόγευμα της Κυριακής 4/6 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αντώνη στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Πόρτο Ράφτη, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο πατέρας της ωστόσο, επέλεξε να μη δώσει το “παρών” σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ρήξη στη μεταξύ τους σχέση.

dff

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους μιλώντας στην εφημερίδα #Espresso ανέφερε πως «ο Δημήτρης Κοντολάζος έχει ξεγράψει την κόρη του και εδώ και τρία χρόνια δεν έχουν καμία επικοινωνία».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο λόγος αυτής της ρήξης πατέρα-κόρης είναι η καλή επικοινωνία που δεν κατάφερε να αναπτύξει η Άντζυ με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της, Καρολίνα, με την οποία ο τραγουδιστής έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, τη Σοφία, βαφτιστήρα της Μενεγάκη!

Η Σοφία ωστόσο, δείχνει να διατηρεί άριστη σχέση με την αδερφή της γεγονός που αποδεικνύεται και από την παρουσία της στον γάμο της

sofia2

Στο πλευρό της Άντζυς, ήταν φυσικά και η μητέρα της με τον δεύτερο σύζυγό της Βασίλη με τον οποίο πλέον μετρούν 25 χρόνια κοινής πορείας, και ήταν εκείνος που παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

df-1

Σε επικοινωνία μάλιστα που είχε η εφημερίδα με τον Δημήτρη Κοντολάζο για το θέμα, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε ευγενικά να απαντήσει λέγοντας μόνο, «Να είναι ευτυχισμένη»

15994888_10154140128890843_8884012338697879726_o

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»