Νίκος Κουρής: «Εγώ και ο διαβήτης είμαστε μαζί. Θα ήμουν άλλος χωρίς αυτόν. Δεν ξέρω τι»

«Mπορεί να μην φαίνεται πια τόσο, επειδή είμαι 50 χρονών, αλλά είμαι ακραία ντροπαλός» - «Δεν μπορώ την αισθητική των γάμων, ούτε πιστεύω στις παντοτινές υποσχέσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με αφορμή την συναρπαστική «αστυκωμική» σειρά #IQ160, βρέθηκε ο Νίκος Κουρής καλεσμένος στο #Στούντιο4 το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα με τον διαβήτη.

Ειδικότερα, ο Νίκος Κουρής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ και ο διαβήτης είμαστε μαζί. Το σκέφτομαι όλη την μέρα, νομίζω ότι αν δεν είχα αυτό θα ήμουν απλά ένας άλλος άνθρωπος. Δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ένα πράγμα το οποίο θέλει τέτοια πειθαρχεία, ένα κομμάτι της προσοχής μου να είναι συνεχώς εκεί προκειμένου να μπορώ να κάνω ότι θέλω και πρέπει να αυτορυθμίζομαι και να αυτοοργανώνομαι συναισθηματικά. Τι θα φάω, τι θα ξοδέψω σε ενέργεια, πόσο θα αθληθώ. Οτιδήποτε δηλαδή κι αν θέλω να κάνω, πρέπει να το σκεφτώ και να το υπολογίσω».

«Κάτι το οποίο ειναι εντελώς κόντρα στη φύση μου. Γι’ αυτό και λέω ότι θα ήμουν ένας άλλιως άνθρωπος μιας και θα ήθελα μόνο να μην σκέφτομαι τίποτα, να μην με νοιάζει τίποτα, να τρώω και να πίνω όσο θέλω και δεν θα έκανα σίγουρα άλλη δουλειά γιατί λατρεύω το ποτό και μου αρέσει αυτό που σου κάνει το ποτό. Αυτή την ευτυχία, αυτή την ευεξία, το άνοιγμα της επικοινωνίας και το «λιπαντικό» των ανθρωπίνων σχέσεων ειδικά άμα είσαι τόσο ντροπαλός όσο είμαι εγώ. Γιατί μπορεί να μην φαίνεται πια τόσο, επειδή είμαι 50 χρονών, αλλά είμαι ακραία ντροπαλός. Εξού και δεν έχω πολλές κοινωνικές επαφές».

«Μην με ψάξεις δηλαδή έξω, δεν θα με βρεις! Δεν είμαι πουθενά! Είμαι μόνο για ιδία χρήση… Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Αν με καλέσουν σε ένα πάρτι, θα έρθω για δικούς μου προσωπικούς λόγους μιας και χρειάζεται να βρω έναν λόγο για να το κάνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κουρής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε και για την πολύχρονη σχέση του με την σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου:

«Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο. Μου είναι εξαιρετικά αντιπαθητικό να συναντάω τέτοιους ανθρώπους. Ακούγεται λίγο περίεργο, αλλά δεν είμαι καθόλου έτσι».

kouris-sizigos

Στην πορεία, ο ίδιος πρόσθεσε: «Όλα μου έχουν έρθει στη ζωή μόνα τους, ήμουν αρκετά τυχερός. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δούλευα πάρα πολύ όχι για να πετύχω αλλά έκανα αυτό που ήθελα να κάνω. Είμαι εύκολα παρεξηγήσιμος, επειδή είμαι ένας άνθρωπος λίγο απόλυτος και ψαρωτικός, απ’ ό,τι μου λένε. Δεν έχω καμία σοβαρότητα ή βάρος στην προσωπική μου ζωή».

«Δεν ξέρω γιατί έχω περάσει ως ένας δραματικός ηθοποιός που κάνει σοβαρά πράγματα» ανέφερε τέλος, ο Νίκος Κουρής.

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της