Έσπασε η δυάδα των Μπλε - Αποχώρησε ο Ασημάκ - Η πρόταση γάμου του Σάκη στη Μαριαλένα

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Μπάρτζη, το feeling του Βασάλου, το... τροχαίο ατύχημα και η «μάχη» για την Πούντα Κάνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να... σπάσει την δυάδα των Μπλε και να στείλει στο σπίτι του τον Γιώργο Ασημακόπουλου, με το Νίκο Μπάρτζη να παραμένει στο Survivor All Star αλλά πλέον χωρίς το στήριγμά του. Στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ παρέμεινε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος από την ημέρα που βγήκε στον τάκο είχε έρθει στα «μαχαίρια» με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που τον ψήφισε.

Οι Κόκκινοι πάντως μετά την ήττα τους στην 1η ασυλία πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν να επικρατήσουν των Μπλε στις δύο επόμενες ασυλίες αλλά και στον αγώνα επάθλου ο οποίος είχε και πρόταση γάμου στην Πούντα Κάνα, με δαχτυλίδι από αλουμινόχαρτο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε μετά από 22 εβδομάδες με γεμάτες τις τσέπες του.

Ο παίκτης φεύγει με το ποσό των 110.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα έπαθλο νικητή και μαπίνει στην κορυφή της λίστας ξεπερνώντας τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (8/6) ξεκίνησε με τον Νίκο Μπάρτζη να σχολιάζει την υποψηφιότητά του και να επιμένει ότι ήρθε... στρατηγικά.

Η Μπλε ομάδα έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα με τους υποψήφιους προς αποχώρηση Γιώργο Ασημακόπουλο και Νίκο Μπάρτζη να είναι η μια πλευρά και οι Μάριος, Στέλλα, Ηλίας και Σταυρούλα ή άλλη. Ωστόσο και οι δύο παίκτες των Μπλε που βρέθηκαν στον τάκο τα είχαν με τον Μάριο.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στο συμβούλιο δεν έγινε κάτι κακό, απλά ο καθένας χαράζει τη δική του στρατηγική. Μια πορεία είναι του πως θέλει να κινηθεί στο παιχνίδι. Εσείς ποια πορεία θέλετε να χαράξετε; Να διώξετε εμένα ή να σπάσετε το δίδυμο Μπάρτζης – Ασημακόπουλος, για ποιο λόγο; Για να αποδυναμώσετε έναν από τους δύο. Εγώ έχω πραγματικά στεναχωρηθεί με την συμπεριφορά του Μάριου γιατί… ρε Μάριε, σε έχουμε στηρίξει πάρα πολύ και εγώ και ο Νίκος και τώρα τι κάνεις; Βγάζεις τον Νίκο στη σέντρα, που εμείς οι δύο σε έχουμε προστατεύσει σε ψηφοφορία;».

«Μάλλον ο Μάριος δεν θέλει να μας έχει αντιμέτωπους στα ατομικά, γιατί σε λίγο καιρό μπαίνουμε στα ατομικά και μάλλον δεν θέλει να έχει εκεί εμένα και τον Νίκο. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω τι σκέφτεται στο μυαλό του αλλά, αυτό που σκέφτεται, πιστεύω ότι είναι λάθος. Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό και δεν έπρεπε να ψηφίσει τον Νίκο».

«Χθες πήγαμε στο συμβούλιο και ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα. Ήξερα ότι θα ψηφιστώ εγώ και οι λόγοι είναι αυτονόητοι, όχι κακοί. Το να παίζεις στρατηγικά δεν το θεωρώ κακία, σε ένα παιχνίδι είμαστε και ο καθένας θέλει να πάει παρακάτω. Το θέμα είναι ο τρόπος που θέλει να το κάνει. Και αφού ψηφίζεις στρατηγικά, πες «παιδιά, ψηφίζω στρατηγικά». Στρέιτ πράγματα» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο Ηλίας Μπόγδανός δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί οι Νίκος και Γιώργος θέλουν να νιώθουν απομονωμένοι, ενώ ο Μάριος Πρίαμος θεώρησε ότι είναι άκομψο να θυματοποιούνται και πως μόνοι τους οι Ασημακόπουλος και Μπάρτζης έχουν επιλέξει να διατηρούν αποστάσεις.

Την άποψη των δύο υποψήφιων από τη Μπλε ομάδα έδειξε να συμμερίζεται ο υποψήφιος της Κόκκινης ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του για τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού.

«Εννοείται πως οι Μπλε θα ψήφιζαν τον Νίκο Μπάρτζη. Ο μόνος που είχε ένα μπαλάτζο ήταν ο Μάριος. Ο Μάριος σού λέει, «γιατί να τον καλύψω τώρα; Δεν κατάλαβα, βάλτον υποψήφιο με τον Βασάλο και τον Ασημακόπουλο για να φύγει ένας από τους τρεις και να πάω εγώ πιο εύκολα στον τελικό». Και καλώς σκέφτεται έτσι».

«Την άλλη ή την παράλλη εβδομάδα, ατομικό γίνεται το παιχνίδι. Για ποιο λόγο λοιπόν να μην το σκεφτεί έτσι; Από την άλλη, όμως, ρε Μάριε σε έχουν καλύψει μια φορά ο Ασημακόπουλος και ο Μπάρτζης. Ανταπέδωσε και συ λίγο το δώρο που σου έκαναν. Την παραπροηγούμενη εβδομάδα έβγαλαν υποψήφιο τον Μπόγδανο, δεν ψήφισαν εσένα».

Στη συνέχεια, ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αναρωτήθηκε τα εξής. «Τι φίλοι είστε; Έχετε αράξει τόσες φορές! Τον έχεις καλύψει τόσες φορές! Σε έχει βγάλει στη σέντρα και δεν έχεις πει τίποτα. Τώρα, ρε Μάριε, γιατί το κάνεις αυτό; Τον φίλο σου τον έβγαλες στη σέντρα; Όχι, έπρεπε να ψηφίσεις και συ την Στέλλα».

Σάκης για Μπάρτζη: «Απορώ για ποιον λόγο η ομάδα δεν λέει ότι κάθονται όλοι μαζί»

Μπάρτζης: «Στρατηγική, αλλά γιατί δεν θέλετε και τον αντίλογο»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί ακόμα να μην έχει συγχωρήσει την Μαριαλένα, όμως θα έχει την ευκαιρία να το κάνει εφόσον παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, με τον ίδιο να έχει την αίσθηση ότι δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα του να αποχωρήσει από το Survivor.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας από την ημέρα που βγήκε υποψήφιος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στους στίβους μάχης κάτι που φάνηκε και στον αγώνα για την βόλτα στην Πούντα Κάνα. Όμως παρότι πέτυχε 3 νίκες στο πρώτο σετ οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να το κατακτήσουν με 8-5.

Στο δεύτερο σετ οι Κόκκινοι απάντησαν και ισοφάρισαν σε 1-1 χάρη στην πολύ καλή απόδοση του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πρόσφερε και τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του κάνοντας το 8-5.

Στα μπαράζ η Στέλλα άνοιξε το σκορ για τους Μπλε και ο Μάριος έκανε το 2-0 κόντρα στον Σάκη. Όμως η Μαριαλένα μείωσε σε 2-1, ο Βασάλος ισοφάρισε σε 2-2 και στο flag race το ζεύγος της Κόκκινης ομάδας Μαριαλένα και Σάκης επικράτησαν των Μάριου και Στέλλας και κράτησαν για ακόμα μια φορά τους Μπλε στην παραλία τους.

Διάσημοι: «Δεν ξέρουν να χάνουν και τους βγαίνει κακία»

Στέλλα & Σταυρούλα τα βάζουν με Μπάρτζη για την ήττα: «Δεν δέχεται ότι είναι κακός αγωνιστικά»

Στέλλα: «Πίστευα ότι θα φέρω τον πόντο, να τους κάνω να χαμογελάσουν»

Μαριαλένα: «Ο Βασάλος θα με συγχωρέσει μόνο αν παραμείνει, έχει πει πολλές χοντράδες»

Μαριαλένα: «Καλά έκανα και σε ταρακούνησα» - Βασάλος:«Το παίζει άνετη, κάνει πλακίτσα»

Σε αντίθεση με τους Μπλε που θα έπρεπε να παραμείνουν στην παραλία τους έχοντας κλείσει σχεδόν ένα μήνα από τότε που είδαν τον έξω κόσμο, όταν και κέρδισαν το ταξίδι στο Λονδίνο, οι Κόκκινοι απόλαυσαν την βόλτα τους στην Πούντα Κάνα.

Οι νικητές καβάλησαν άλογα, έκαναν βόλτα με μπάγκι και είχαν και… τροχαίο ατύχημα με τον Βασάλο να ρίχνει σε δέντρο τον Σάκη.

Η περιπέτεια των Κόκκινων ολοκληρώθηκε με δείπνο αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος. Αν και ο Σάκης Κατσούλης φοβάται τα ύψη είχε το θάρρος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη με δαχτυλίδι από αλουμινόχαρτο.

«Ας κάνουμε μια πρόβα με αυτό και όταν γυρίσουμε στην Ελλάδα, θα γίνει και η κανονική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να χαμογελούν και να τραγουδούν με νόημα. «Παιδιά, με έπιασαν ταχυκαρδίες» αναφώνησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Φιλί! Φιλί! Φίλι» φώναζε ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με την Μελίνα Μεταξά χτυπώντας τα μαχαιροπήρουνα στα ποτήρια τους. Αφού ρώτησε τους υπόλοιπους που μπαίνει το δαχτυλίδι, στο αριστερό ή στο δεξί χέρι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το φόρεσε με τον σύντροφο της να της φιλάει το χέρι.

Η Μαριαλένα αιφνιδιάστηκε από την πρόταση του Σάκη και δεν το έκρυψε ούτε στο συμβούλιο του νησιού όταν ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Σάκη αν στο δείπνο σέρβιραν χυλόπιτα.

«Δεν πήγε πολύ καλά αυτό», είπε ο Σάκης αποκαλύπτοντας ότι έκανε πρόβα τζενεράλε, ωστόσο μετά την αντίδραση της Μαριαλένας θα το σκεφτεί αν θα προχωρήσει και σε επίσημη πρόταση.

«Δεν το περίμενα, νόμιζα ότι φταίει το ύψος και το κρασί. Δεν είχα λόγια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί», είπε η Μαριαλένα με τον Γιώργο Λιανό να της απαντάει «δεν χρειάζεται πολλά λόγια, ένα ναι ή ένα όχι» με την παίκτρια της Κόκκινης ομάδας να μην μπορεί να κρύψει την αμηχανία της.

Συζήτηση για το τρακάρισμα του Βασάλου και η πρόταση γάμου του Σάκη στην Μαριαλένα που δεν πήγε καλά

Σε ότι αφορά την απόφαση του κοινού για το ποιος από τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Νίκο Μπάρτζη και Γιώργο Ασημακὀπουλο θα αποχωρούσε από το Survivor All Star, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτός ήταν ο Ασημακόπουλος.

«Το περίμενα! Στάνταρ. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά γιατί θα πάω στους γονείς μου και τους ανθρώπους που αγαπάω στην Ελλάδα. Νιώθω όμως και λύπη που θα αφήσω αυτόν τον μούργο εδώ πέρα και όλη την ομάδα. Τον Μάριο Πρίαμο και την Σταυρούλα και την Στέλλα και τον Ηλία γιατί πραγματικά εδώ πέρα αυτή είναι η προσωρινή μου οικογένεια με τα καλά και τα κακά της».

«Μπορώ να πω ότι φεύγω με το κεφάλι ψηλά, μόνο με θετικές σκέψεις και δεν κρατάω κανένα ίχνος αρνητισμού, κακίες και τσακωμούς. Τίποτα. Ήταν ένα παιχνίδι και σαφώς όλοι προσπαθούμε να το παίξουμε όμορφα και ωραία. Άρα νιώθω και μια ανακούφιση θα έλεγα. Απλά μπορώ να πω ότι η ζωή είναι έξω και οι αληθινοί μαχητές είναι εκεί έξω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ο οποίος πριν αποχωρήσει έδωσε την φατσούλα που είχε φτιάξει σε μια καρύδα στον Νίκο Μπαρτζη και ευχήθηκε με δάκρυα στα μάτια ο φίλος του να κερδίσει το Survivor, ενώ και ο Μπάρτζης δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του.

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»