Νατάσα Θεοδωρίδου: «Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω πλαστικές, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο τον Φουστάνο»

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε για το «Φεγγάρι» και το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιώργο Θεοφάνους, τις πλαστικές επεμβάσεις που τις χρέωσαν και τη θεατρική συνεργασία με την Μιμή Ντενίση που δεν έγινε ποτέ - «Ο Γιωργος Λιάγκας είναι δον Ζουάν. Έχει πολλές επιτυχίες» - Η πρόκληση στην Ελένη και η απάντηση – «Μην τους ακούς, εγώ είμαι εδώ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε: «Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα γιατί τα τραγούδια έχουν μία αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το Φεγγάρι έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση με ο,τιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω και αυτό ήταν το χειρότερο από όλα γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Ακόμα, η Νατάσα Θεοδωρίδου σχολίασε για τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι ο πρώην σύζυγός της, Ανδρέας Φουστάνος την είχε κάνει… άλλη λόγω πλαστικών επεμβάσεων. «Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κι ευτυχώς τότε είχα και τον Ανδρέα κοντά μου και το αποδομούσε αμέσως. Τότε δεν χρειαζόταν να κάνω (πλαστικές επεμβάσεις). Μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγό αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας και μπορούμε να μπαινοβγαίνουμε».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε και στο άδοξο τέλος της θεατρικής συνεργασίας με τη Μιμή Ντενίση. «Ήταν μία εντελώς λάθος συνεννόηση τότε».    

Η Νατάσα ρωτήθηκε από τον Τάσο Ριζόπουλο και στο Κοσμοράδιο γιατί η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει παίξει σε βίντεο κλιπ της και απάντησε: «Δεν το έχουμε συζητήσει ποτέ, πρώτη φορά το ρωτάς εσύ και εγώ πρώτη φορά σκέφτομαι ότι τώρα που έχεις την ιδέα Χέλεν ετοιμάσου»!

Η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε το σχετικό απόσπασμα και της απάντησε ότι δεν χρειάζεται να το συζητήσουν γιατί εκείνη θα είναι πάντα δίπλα της, στο πλευρό της.

«Αυτό για το βίντεο κλιπ το ξαναλέω Νατάσα μου, μην τους ακούς να λένε εγώ είμαι εδώ και είμαι πάντα το κορίτσι σου, όποτε βρεις το τραγούδι όχι για να τραγουδήσω, για να παίξω. Δεν θα τραγουδάω αλλά άμα θέλει και στην καρέκλα γυρνάω. Μια γυναίκα που δεν μου έχει πει ποτέ όχι, δεν θα της πω ποτέ όχι. Απλά και οι δύο για να ζητήσουμε κάτι η μία από την άλλη πρέπει να είναι σημαντικό. Έχουμε μια σχέση που οι άλλοι δεν μπορούν να την καταλάβουν. Αλλά αν βρεθεί το τραγούδι εδώ είμαι», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη:

Δειτε Επισης

Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Αποκάλυψη σοκ για την Κate Middleton: «Πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου και υπεβλήθη σε υστερεκτομή»
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα