Η Μαίρη Συνατσάκη, η καισαρική, τα κιλά & η σεξουαλική ζωή μετά τη γέννα: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι»

Το πρώτο της βίντεο στο κανάλι της στο youtube μετά τη γέννηση της κόρης της, δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη. Μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τον τοκετό, τον θηλασμό και τις αλλαγές στη ζωή της μετά τον ερχομό της μικρής Ολίβια.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Το προφίλ της «Mairiboo» μετρά σήμερα περισσότερους από 814 χιλιάδες followers και το μόνο σίγουρο είναι μαζί τους μοιράζεται «μυστικά» και αλήθειες.

Η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει εδώ και 7 ολόκληρους μήνες τη μητρότητα και παίρνει παντού μαζί την κόρη της Ολίβια. Η γνωστή επειχειρηματίας αποκάλυψε πρόσφατα το όνομα που επέλεξαν με τον Ίαν Στρατή για την μικρή τους εξηγώντας αναλυτικά το λόγο πίσω από αυτή την απόφαση.

mairiboo4

Πριν λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο Youtube, το πρώτο της βίντεο μετά τη γέννηση της κόρης της. Όπως η ίδια εξήγησε τους επτά αυτούς μήνες μετά τον ερχομό της Ολίβιας, δεν έχει τη δυνατότητα να την αφήνει μόνη της για αρκετή ώρα, ούτε έχει κάποιο άτομο να την προσέχει. Τα γραφεία της influencer έγιναν το νέο της «σπίτι» για όση ώρα βιντεοσκοπεί, με το μωρό να βρίσκεται λίγο πιο πέρα στην αγκαλιά των συνεργάτιδων της μαμάς «Μairiboo».

mairiboo2

Η 38χρονη απάντησε σε όλες τις απορίες των followers της που αφορούσαν στον τοκετό, στον θηλασμό, τις ισορροπίες και την ερωτική ζωή μετά το μωρό που απέκτησαν με τον σύντροφό της, Ίαν Στρατή, αλλά και όσα της λείπουν από την ζωή που έκανε πριν γίνει μητέρα. Ανάμεσα σε άλλα, η influencer εξήγησε αναλυτικά τον λόγο για τον οποίο δεν μίλησε μέχρι σήμερα για τα κιλά της εγκυμοσύνης.

mairiboo1

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την εμπειρία του τοκετού, η οποία τόνισε πως ήταν αρκετά ευχάριστη στην περίπτωσή της. Η 38χρονη γέννησε με καισαρική μετά από προτροπή του γιατρού της, ο οποίος φρόντισε να γίνει η γέννα όσο πιο ανώδυνη γίνεται για τη νέα μαμά.

«Γέννησα Δευτέρα 5 Δεκέμβρη. Ήταν προγραμματισμένη καισαρική από κάποια στιγμή και έπειτα. Από Παρασκευή σε Δευτέρα και ήταν απόφαση του γιατρού μου την οποία στηρίζω. Έβλεπα τα καρδιογραφήματα, καταλάβαινα ότι οι παλμοί του παιδιού δεν ήταν τόσο ζωηροί όσο θα έπρεπε τις τελευταίες ημέρες και από την αρχή σκοπός ήταν να γίνει οτιδήποτε με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια», είπε on camera η Μαίρη Συνατσάκη η οποία τόνισε πως φοβόταν αρκετά την επισκληρίδιος αναισθησία και προσπάθησε να το περιορίσει μιλώντας διαρκώς με την αναισθησιολόγο.

Γιατί δεν αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης

«Δεν μου αρέσουν αυτές οι ερωτήσεις. Δεν μου αρέσει που στα πρώτα βίντεο που ανέβασα στο Instagram πήραν αυτά τα βίντεο τα sites και έγραφαν «Το σώμα της Μαίρης Συνατσάκη έναν μήνα μετά τη γέννα». Με ενοχλεί πάρα πολύ να κοιτάμε τις γυναίκες με αυτό τον τρόπο και αυτό το μάτι και τα media να το στηρίζουν. Γιατί εγώ ήθελα να σας δείξω το πουλόβερ και όχι τη διάμετρο της μέσης μου. Όταν τα στρέφεις όλα στο σώμα και στις διαστάσεις έχεις ευθύνη. Δεν σας μίλησα ποτέ για το κομμάτι των κιλών που πήρα. Βλέπατε ότι είχα μια μικρή κοιλιά και γενικά δεν άλλαξε πάρα πολύ το σώμα μου. Γι’ αυτό επανήλθε πάρα πολύ γρήγορα. Δεν έχω κάποιο μυστικό», εξήγησε η Μαίρη Συνατσάκη τονίζοντας πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαφημίσει αδυνατιστικά προϊόντα όπως κάνουν άλλες influencers.

Και πρόσθεσε: «Με εκνευρίζει πάρα πολύ που οι άνθρωποι θα το κάνουν αυτό και θα εκμεταλλευτούν τη δυσκολία της αλλαγής του σώματος της γυναίκας για να βγάλουν χρήματα. Με ενοχλεί που δεν σκέφτονται το κομμάτι των γονιδίων. Είχα πάντα μια λεπτή μέση και ό,τι παίρνω, το παίρνω στα μπούτια. Άμα είναι να πάρω λεφτά για να σας πω για το αδυνατιστικό της κοιλιάς να με φτύσετε στη μάπα. Είναι το DNA μου πώς να το κάνουμε;».

Η εμπειρία του θηλασμού

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε ανοιχτά για τον θηλασμό αναφέροντας πως κάθε μητέρα οφείλει να κάνει το καλύτερο για το παιδί της, αψηφώντας τα σχόλια του περίγυρού της.

«Η δική μου εμπειρία ήταν μια εύκολη εμπειρία θηλασμού την οποία εύχομαι σε όποιον άνθρωπο θέλει να θηλάσει αλλά οποιοσδήποτε τρόπος κι αν επιλεγεί για να ταΐσεις το μωρό σου, είναι ο σωστός τρόπος για σένα, να το έχετε αυτό στο μυαλό σας», είπε η influencer- επιχειρηματίας.

Η σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό της μετά τον ερχομό της κόρης τους

Η νέα μαμά δεν δίστασε να απαντήσει σε λίγο πιο προσωπικές ερωτήσεις που της έκαναν οι followers και αναφέρθηκε με μαεστρία στις αλλαγές που προέκυψαν στην ερωτική της ζωή με τον Ίαν Στρατή μετά τον ερχομό της κόρης τους.

Η Μαίρη έφερε on camera την αδερφή της, Αλίκη Συνατσάκη για να μιλήσει για τις αλλαγές στην ερωτική ζωή ενός ζευγαριού που αποκτά παιδί.

To μόνο σίγουρο είναι πως η Μαίρη Συνατσάκη αντλεί χαρά και περηφάνια από κάθε στιγμή που περνά με το μωράκι της, και αυτό φαίνεται στη φωνή της και στην έκφραση των ματιών της.

Η Μαίρη Συνατσάκη εξήγησε τον λόγο που αναφέρθηκε στο παιδί της ως βιολογικά κορίτσι.

«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι. Προέκυψε από το ποστ που είχα ανεβάσει την ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με την μικρή και από συνομιλία μου με την Γωγώ Δελογιάννη, την σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο γιατί -αν με ξέρετε και με ακολουθείτε- είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα. Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα δεν θα ισχύουν για εμένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση βιολογικά κορίτσι γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου που προκύπτουν μετέπειτα στην ζωή -όχι πολύ αργότερα- οι άνθρωποι αποκτούν μία τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε; Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου το παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και την αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα γιατί άκουσα πολλούς να το κοροϊδεύουν στο Twitter» συνέχισε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»