Χριστίνα Σούζη: Το μήνυμα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό τροχαίο - Τούμπαρε το αυτοκίνητό της

Χριστίνα Σούζη: «Δεν κατάλαβα πώς έγινε το ατύχημα,είχα Άγιο -Η κόρη μου έπαθε σοκ όταν είδε τις φωτογραφίες» - Απεγκλώβισε την γνωστή μετεωρολόγο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σοβαρό τροχαίο για τη Χριστίνα Σούζη

Το αυτοκίνητο της Χριστίνας Σούζη ντελαπάρισε στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου, και την απεγκλώβισε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο αυτοκίνητο του σε εκείνο το σημείο.

Άμεσα έσπευσαν έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα, ενώ στη συνέχεια παρέλαβε τη γνωστή μετεωρολόγο το ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χριστίνα Σούζη έχει τραυματίστεί ελαφρά, και αμέσως τηλεφώνησε η ίδια στους δικούς της ανθρώπους για να τους ειδοποιήσει.   

Ευτυχώς, η Χριστίνα Σούζη τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο, παραμένει στο νοσοκομείο μέσα από το οποίο θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που της στέλνει.

Untitled

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους πρώτους περαστικούς που σταμάτησαν να απεγκλωβίσουν τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη στο τροχαίο με το αυτοκίνητό της το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023.

Μιλώντας στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιέγραψε όσα συνέβησαν μερικά δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο…

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή “Παράδεισος” Αμαρουσίου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. “Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τη Χριστίνα Σούζη.

Όσο για την πρώτη αντίδραση της μετεωρολόγου, η ίδια ρωτούσε να μάθει πώς συνέβη όλο αυτό και τούμπαρε το αυτοκίνητό της…

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω, να τη συνεφέρω και να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε το τροχαίο γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια. “Μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;” » είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Σούζη.

Στο #PrwinoMas και στη Φαίη Σκορδά μίλησε το πρωί της Πέμπτης 8/6 η Χριστίνα Σούζη

Η Χριστίνα Σούζη αποκάλυψε πως βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ εξομολογήθηκε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της.

«Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα, δε θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση και με φροντίζουν πάρα πολύ καλά. Εκείνο που θυμάμαι μόνο είναι ότι βρέθηκα ανάποδα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε, τι έγινε, δε θυμάμαι τίποτα.

Υποθέτω πως κάπως αποσπάστηκε η προσοχή μου. Δε ξέρω τι να σας πω. Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κύριος Βασίλης και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα όμως αίματα στο πρόσωπο γιατί έσκισα τη μύτη και το μάτι μου. Βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω “Παναγία μου πότε θα ξαναγίνω έτσι”.

Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, ήμουν μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο. Πήγαινα στο ραντεβού μου, έφτανα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Άγιο είχα. Εκείνο που θυμάμαι, είναι τον εαυτό μου μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και να σκέφτομαι ότι “τελείωσα”. Μέχρι να κουνήσω τα πόδια και τα χέρια μου και να δω ότι μπορώ να βγω… Βγήκα και έλεγα Δόξα τω Θεώ που περπατάω. Άνοιξαν οι αερόσακοι… Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα» είπε η Χριστίνα Σούζη.

Σε άλλο σημείο, η γνωστή μετεωρολόγος τόνισε πως η κόρη της σοκαρίστηκε βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν καθώς δεν είχε προλάβει ακόμα να την ενημερώσει.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς έγινε… Είδα ότι κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες. Η κόρη μου ήταν στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν… Έπαθε σοκ γιατί δε μπορούσε να μας βρει και στο τηλέφωνο… Ένιωσα απέραντη αγάπη από τον κόσμο, τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν το σοβαρό τροχαίο της Χριστίνας Σούζη, με την παρουσιάστρια να αναρωτιέται κάτω από ποιες συνθήκες αναποδογύρισε το αυτοκίνητο.

«Να στείλουμε τα περαστικά μας στην Χριστίνα Σούζη. Το σοκαριστικό ήταν πως η γυναίκα δεν κατάλαβε πώς έγινε, ή κάπου θα βρήκε σε κάνα κράσπεδο ή κάποιος θα την χτύπησε. Πρέπει να προσέχουμε όλοι μας και ειδικά με το κινητό μας, τα περισσότερα ατυχήματα συμβαίνουν λόγω κινητού. Αφαιρούμαστε λίγο και γίνεται το κακό», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα». 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια