H Cryos International Cyprus προσφέρει δωρεάν εξέταση της ορμόνης AMH γυναίκες και δωρεάν ανάλυση σπέρματος για άντρες

Η Cryos International Cyprus, η πρώτη ανεξάρτητη τράπεζα σπέρματος και ωαρίων στην Κύπρο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, θα προσφέρει δωρεάν εξέταση της Αντιμυλλερίου Ορμόνης (AMH) σε γυναίκες μεταξύ 18 και 40 ετών και ανάλυση σπέρματος για άντρες μεταξύ 18 και 45 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυτή η πρωτοβουλία στοχεύει να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη γονιμότητα και να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τους άντρες, παρέχοντάς τους πολύτιμες γνώσεις για την αναπαραγωγική τους υγεία. Η Διεθνής Ημέρα Γονιμότητας, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Ιουνίου, αποτελεί ιδιαίτερη υπενθύμιση των σημαντικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν άτομα και ζευγάρια που προσπαθούν να συλλάβουν.

H εξέταση της ορμόνης AMH είναι ένας σημαντικός δείκτης του αποθέματος των ωοθηκών και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες γονιμότητας μιας γυναίκας. Αντίστοιχα στους άντρες η ανάλυση σπέρματος καθορίζει την ποιότητα του σπέρματός τους. Η ποιότητα του σπέρματος μπορεί να προσδιοριστεί εξετάζοντας διαφορετικούς παράγοντες, όπως η ικανότητα των σπερματοζωαρίων να κινούνται (κινητικότητα) και ο αριθμός των σπερματοζωαρίων. Παρέχοντας δωρεάν ορμονολογική εξετάση της AMH και ανάλυση σπέρματος, η Cryos International Cyprus στοχεύει να ενθαρρύνει την πρόληψη όσο αφορά τη φροντίδα του αναπαραγωγικού συστήματος και να ενδυναμώσει τις γυναίκες και τους άντρες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επιλογές για τη γονιμότητά τους, όπως η κατάψυξη ωαρίων και σπέρματος.

Καλέστε στο 22007656 ή να στείλετε email στο nic@cryosinternational.com για να κλείσετε ραντεβού στις εγκαταστάσεις της Cryos στη Λευκωσία, στις 15 Ιουνίου, από τις 09:00 έως τις 15:30. Οι ειδικοί της Cryos θα διενεργήσουν την εξέταση, θα παρέχουν εξατομικευμένες συμβουλές και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε https://www.cryosinternational.com/en-gb/cy-shop/donor/ .

Δειτε Επισης

Ενέργεια χωρίς ζάχαρη με τα νέα προϊόντα Monster Energy Ζero Sugar!
London Essences: Μια συλλογή από premium mixers εισέρχεται δυναμικά στην κυπριακή αγορά
Νέο Deli μενού στα Caffè Nero!
Η Toyota Κύπρου στον παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής «Toyota Dream Car» 2024
Ο Όμιλος ΠΑΠΑΠΕΛΛΗΝΑΣ αναδεικνύει τη δύναμη του "Μαζί"
Οι Φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ στηρίζουν την Europa Donna Κύπρου με το «Μπισκότο Φροντίδας»
Dionysus Mansion: Το εστιατόριο που θέλεις να επιστρέφεις ξανά
Η Λευκωσία υποδέχεται την All About Gourmets!
Η Boutique Patisserie επέστρεψε ανανεωμένη!
ΖΥΜΑΡΙΚΑ Di Martino: Κάθε μέρα γινόμαστε και μεγαλύτερη οικογένεια!