«Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου» – Η ετήσια ποδηλατική διαδρομή 500χλμ ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου μέσα σε χειροκροτήματα

Την 1η Ιουνίου, Ημέρα του Παιδιού, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ποδηλατική διαδρομή “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ”, η οποία από το 2021 αποτελεί μέρος του προγράμματος ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και έχει ως αποκλειστικό στόχο την υγεία και ευημερία των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Θεοδώρου μαζί με την ποδηλατική της ομάδα ταξιδεύει κάθε χρόνο σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, μεταφέροντας τις αξίες του υγιεινού τρόπου ζωής και τα μηνύματα του προγράμματος “ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ” των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Τη φετινή χρονιά, η ποδηλατική διαδρομή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ακτίνα δράσης της ενισχύοντας την εκστρατεία του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου “Join Rheuma Kids”, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας του τόπου μας Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής ποδηλατικής διαδρομής συνέβαλαν σημαντικά οι χορηγοί της πρωτοβουλίας: Deloitte, Unilever, Holland & Barrett, STIHL, Bean Bar, ASTRA CAR RENTAL και Landas Colour.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου, με τους ίδιους μεγάλους στόχους και τη συνέχιση της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Δειτε Επισης

To Omega παρουσίασε το νέο πρόγραμα, εξερευνώντας το διάστημα, σε μία αξέχαστη εμπειρία στο Πλανητάριο Κύπρου
Η SHISEIDO Ginza Tokyo βάζει «Γκολ στη Ζωή»
Παρουσιάστηκε στη Δημοσιογραφική Εστία το πολυαναμενόμενο ΓΙΑΒΟΛ!
Η θεατρική ομάδα ΡΟΗ, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Βαλεντίνα Σοφοκλέους, κάνει πρεμιέρα στην Κωσταντινούπολη
Europa Donna Κύπρου: Στις 7 Οκτωβρίου, στην 19η Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες θα διεκδικήσουμε δυναμικά, τη νομική κατοχύρωση του Δικαιώματος στη Λήθη
Η ΖENITH αποκαλύπτει το Defy Skyline Sapphire στην ολοκαίνουρια αποκλειστική μπουτίκ της στην Κύπρο
#MTVVMA 2023: Σάρωσε η Taylor Swift με 9 βραβεία! Η εκρηκτική on stage εμφάνιση της Shakira - Το κόκκινο χαλί
Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος «Σχολικός Εκφοβισμός και Αποδοχή της Διαφορετικότητας»
Μοναδική εκδήλωση παγκόσμιας κλίμακας στην Λεμεσό, έσπασε ρεκόρ και σκόρπισε χαρά!
Συνελήφθη μια μέρα πριν του δοθεί βραβείο, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Gabriel Guevara