«Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου» – Η ετήσια ποδηλατική διαδρομή 500χλμ ολοκληρώθηκε την 1η Ιουνίου μέσα σε χειροκροτήματα

Την 1η Ιουνίου, Ημέρα του Παιδιού, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ετήσια ποδηλατική διαδρομή “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ”, η οποία από το 2021 αποτελεί μέρος του προγράμματος ΕΚΕ των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και έχει ως αποκλειστικό στόχο την υγεία και ευημερία των παιδιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Μαρίνα Θεοδώρου μαζί με την ποδηλατική της ομάδα ταξιδεύει κάθε χρόνο σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο, μεταφέροντας τις αξίες του υγιεινού τρόπου ζωής και τα μηνύματα του προγράμματος “ΠΑΙΔΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΥΓΕΙΑ” των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δίνει την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών να αποκτήσουν δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο διατροφής από μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας.

Τη φετινή χρονιά, η ποδηλατική διαδρομή μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την ακτίνα δράσης της ενισχύοντας την εκστρατεία του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου “Join Rheuma Kids”, που είναι αφιερωμένη στα παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” πραγματοποιείται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή και στρατηγική συνεργασία της μεγαλύτερης γαλακτοβιομηχανίας του τόπου μας Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος ΕΚΕ της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, και με την υποστήριξη του Συνδέσμου Διαιτολόγων και Διατροφολόγων Κύπρου. Στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής ποδηλατικής διαδρομής συνέβαλαν σημαντικά οι χορηγοί της πρωτοβουλίας: Deloitte, Unilever, Holland & Barrett, STIHL, Bean Bar, ASTRA CAR RENTAL και Landas Colour.

Το “ΠΟΔΗΛΑΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ” ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου, με τους ίδιους μεγάλους στόχους και τη συνέχιση της αλυσίδας αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει.

Δειτε Επισης

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Ντέμη Γεωργίου στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω που ακύρωσα την έξοδό μας και έτσι όπως φέρθηκα»
Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: «Να με αφήσουν έξω από τις κόντρες»
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
Αλέκος Συσσοβίτης: «Φοβήθηκα μήπως αποκτήσω το πρόβλημα ψυχικής υγείας της μητέρας μου»
Αλέξης Γεωργούλης: H εισαγγελεια Βρυξελλών εισηγήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό & επικίνδυνη σωματική βλάβη
Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι κάνεις περιουσία και γίνεσαι πλούσιος! Xτίζω net worth»
Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της
Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρχαν περίοδοι που με...κατάπιε, πήρα ψυχοφάρμακα»