Η Shannen Doherty λυγίζει τη στιγμή τη ακτινοθεραπείας στον εγκέφαλο - Η μετάσταση του καρκίνου και o χωρισμός

O καρκίνος της Shannen Doherty έχει κάνει μετάσταση στο κεφάλι και η 51χρονη ηθοποιός έδειξε σε βίντεο τη στιγμή που κάνει ακτινοθεραπεία στον εγκέφαλο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η μάχη της Shannen Doherty με τη μετάσταση του καρκίνου στο στήθος αυτή τη φορά στον εγκέφαλο, έγινε γνωστή μέσα από το Instagram profile της 51χρονης ηθοποιού.

Με δύο posts η Doherty, η αγαπημένη τηλεοπτική Brenda από τo #BeverlyHills90210, μας έδειξε τη διαδικασία της δημιουργίας μιας κάσκας για τον εγκέφαλο και τη στιγμή που η Shannen λυγίζει από τον φόβο κάνοντας ακτινοθεραπεία.

Η μετάσταση του καρκίνου στον εγκέφαλο

«Στις 5 Ιανουαρίου η αξονική μου έδειξε μετάσταση στο κεφάλι. Το χτεσινό μου βίντεο έδειχνε τη διαδικασία για να φτιαχτεί η κάσκα που πρέπει να φοράω όσο κάνω ακτινοθεραπεία εγκεφάλου. Στις 12 Ιανουαρίου έκανα την πρώτη ακτινοθεραπεία και ο φόβος μου δεν κρύβεται. Ήμουν κλειστοφοβική και συνέβησαν πολλά στη ζωή μου αλλά είμαι τυχερή και έχω απίθανους γιατρούς, όπως ο δρ, Amin Mirahdi και οι ειδικοί του cedars sinai. Η διαδικασία, αυτός είναι ο καρκίνος».

Μετά το Post της Shannen, η καλή της φίλη Selma Blair έγραψε ένα μήνυμα αγάπης για τις δύσκολες στιγμές της ηθοποιού.

shannen2

Η νέα μετάσταση του καρκίνου της Doherty ήρθε τη στιγμή που η ηθοποιός έπαιρνε διαζύγιο από τον εδώ και 11 χρόνια σύζυγό της Kurt Iswarienko.

Πηγές από το περιβάλλον της ηθοποιού ανέφεραν ότι η Doherty, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού -4ου σταδίου- τον Φεβρουάριο του 2020, δεν είναι καλά στην υγεία αλλά η αίτηαη διαζυγίου ήταν μονόδρομος:

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της έμεινε άλλη επιλογή», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος της διάσημης ηθοποιού.

Το #TMZ ανέφερε ότι η 52χρονη Doherty κατέθεσε τα έγγραφα την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 στο Λος Άντζελες, δηλώνοντας ότι οι δυο τους βρίσκονται σε διάσταση από τον Ιανουάριο του 2023, όταν η Shannen είχε μόλις ανακαλύψει τη μετάσταση στον εγκέφαλο.

Το 2019 στο περιοδικό #People η τηλεοπτική Brenda είχε πει ότι η πρώτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού άλλαξε προς το καλύτερο τον γάμο της με την Iswarienko με τον οποίο είναι παντρεμένη από τον Οκτώβριο του 2011.

Ο Iswarienko είναι ο τρίτος σύζυγος της Doherty, η οποία εκπροσωπείται από τη δικηγόρο διαζυγίου διασημοτήτων, Laura Wasser.

«Ο καρκίνος μας ένωσε. Ο Κερτ και εγώ εκτιμούμε πολύ βαθύτερα ο ένας τον άλλον τώρα», είχε πει η Shannen Doherty για τον φωτογράφο σύζυγό της.

shannen

Η επιστροφή του καρκίνου

«Χάθηκα το ξέρω. Προφανώς είχα κάποιες μάχες να δώσω. Κάποιες δεν έχουν δοθεί ακόμα. Επίσης μόλις μπήκα σε διαδικασία παρακολούθησης. Παρατηρώντας τι γίνεται στον κόσμο μας. Αυτό που γίνεται και στη χώρα μου. Έχω πολλά να πω. Έχω ισχυρή άποψη για όλα αυτά, ακόμα και στη γελοία κουλτούρα ακύρωσης που ζούμε, θα έχω πάντα τη δική μου γνώμη ανεξάρτητα από το τι πιστεύουν οι άλλοι. Προσπαθώ να καταλάβω τη φωνή μου και πώς να την εκφράσω. Βλέπω τόσο μίσος και πόνο. Λαθροθηρία ζώων. Κάποιοι αφαιρούν τα κέρατα των ρινόκερων μόνο και μόνο για να τους κρατήσουν στη ζωή. Λιοντάρια ανατρέφονται μόνο για να εκμεταλλευτούνε τα κόκκαλά τους, ηλίθιοι που κυνηγούν ό,τι δεν τρώνε. Άνθρωποι που πετούν ζώα σε καταφύγιο επειδή δεν ταιριάζουν πλέον στον τρόπο ζωής τους. Μωρά που ρίχνονται σε σκουπιδοτενεκέδες. Η κατάσταση των αστέγων επιδεινώνεται. Πόλεμος στον ορίζοντα. Άνθρωποι που έμειναν πίσω. Τα ανθρώπινα δικαιώματα υπό εξέταση. Ακυρώστε την κουλτούρα της ακύρωσης. Δικαιούμαστε τις απόψεις μας αλλά ΔΕΝ χρειάζεται να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι κάποιος αισθάνεται υποχρεωμένος να σιωπήσει φοβούμενος τις επιπτώσεις (εκτός αν είσαι ρατσιστής τότε ναι, μείνε σιωπηλός), αλλά εμείς είμαστε άνθρωποι. Σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε, πιστεύουμε διαφορετικά και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουν όλοι. Και πάλι, απλώς σκέφτομαι, ακούω, παρατηρώ. Και ίσως, απλώς ίσως σκέφτομαι να κάνω ένα πραγματικά ειλικρινές podcast για όλα αυτά γιατί έχω βαρεθεί να ακούω μόνο δύο φωνές, υπάρχει και τρίτη και τέταρτη. Προς το παρόν, εύχομαι σε όλους σας ειρήνη, συμπόνια και σεβασμό για ΟΛΑ τα ζωντανά όντα», είχε πει η Shannen το 2021 όταν ο καρκίνος επέστρεψε.

«Παλεύω για τη ζωή μου»

Η Shannen Doherty είχε εξηγήσει πως δεν σκοπεύει να αποσυρθεί όσο παλεύει κόντρα στον καρκίνο του μαστού στο τέταρτο στάδιο:

«Δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω», τόνισε η τηλεοπτική Brenda μιλώντας στο #GoodMorningAmerica τον Οκρώβριο του 2021 και συμπλήρωσε:

«Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανη.

Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μια διάγνωση σταδίου 4 και τους ξεγράφουν, υπονοείται πως δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν μπορούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνατότητες και αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να σταματήσουν να το υποθέτουν οι άνθρωποι και να μας δώσουν μια ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός χωρίς να θέλει να φτιάχνει λίστες σαν μελλοθάνατη για το τι θέλει να κάνει ακόμα.

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»