Ο γιος Δάντη & Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης, είναι ανερχόμενος rock star στην Αμερική - Η συνεργασία για το #Netflix

Oxfloyd: Τις πρώτες του μεγάλες συνεργασίες ως μουσικός και ανερχόμενος rock star ξεκινά στην Αμερική ο γιος του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη, Χριστόφορος Βλαχάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης τα τελευταία χρόνια συστήνεται καλλιτεχνικά  ως Oxfloyd με τους γονείς του να τον στηρίζουν σε κάθε του νέο ξεκίνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #TLife, o 23χρονος Oxfloyd αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη μεγαλύτερη συνεργασία του, καθώς θα «ντύσει» μουσικά, σειρά που θα προβληθεί στο #Netflix.

Ο Oxfloyd υπογράφει του στίχους του νέου κομματιού που θα ερμηνεύει ο ίδιος για τις ανάγκες της νέας του αυτής συνεργασίας την οποία και θα αποκαλύψει σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι η μητέρα του, Κατερίνα Τοπάζη είχε μετακομίσει στην Αμερική, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα και τον Χρήστο Δάντη να εγκαταλείπει για λίγο την Ελλάδα, προκειμένου να ξεκινήσει συναυλίες και συνεργασίες στην Αμερική, περνώντας χρόνο με τον γιο του.

38-3

Η Κατερίνα Τοπάζη σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει: «O γιος μου πεθαίνει να με ακούει να τραγουδάω τζαζ, πιστεύει ότι είμαι μια φωνή χαμένη από τον προσωπικό της στόχο. Αγαπάω όλα τα ελληνικά είδη μουσική, αλλά εάν είχα γεννηθεί στην Αμερική πιστεύω θα είχα μια άλλη πορεία. Επίσης, αδίκησα τον εαυτό μου επειδή επάνω στο top της καριέρας μου αποχώρησα για να αφιεωρωθώ στην οικογένειά μου, αλλά δε μετανιώνω ποτέ για αυτό».

Όσο για τον Oxfloyd, ο γιος της Κατερίνας Τοπάζη και του Χρήστου Δάντη μας συστήθηκε τηλεοπτικά όταν το 2018 συμμετείχε στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ».

«Η μουσική είναι ένα μικρόβιο που το πήρα από τους γονείς μου. Το όνομα δεν το κράτησα επειδή θεωρώ ότι άλλο είμαι εγώ άλλο ο πατέρας μου και κάνουμε διαφορετικά πράγματα, ήθελα από μικρός να κάνω κάτι δικό μου, να περάσω ένα δικό μου μήνυμα να κάνω το δικό μου έργο.

DANTIE-VLAXXAKI

Δεν θα μπορούσα να το κάνω ως εγώ αν είχα κρατήσει αυτό το επώνυμο θα με χαρακτήριζαν πάντα ως ο γιος του Χρήστου Δάντη. Πήγα στην Αμερική όταν ήμουν οχτώ χρονών ήταν μία δύσκολη αλλαγή. Πέρασα δύσκολες στιγμές εκεί, δέχτηκα bullying», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο Oxfloyd ο οποίος αυτή τη φορά επέστρεψε στην Αμερική αποφασισμένος για τα μεγάλα του όνειρα. 

Δειτε Επισης

Δανάη Μπάρκα: «Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες που κάποιος είναι αγκαλιά με έναν άνθρωπο…Τραγικό!»
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ο 41χρονος πρώην σύντροφός της Πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση, στο Μαϊάμι
Αργύρης Ξάφης: «Ήμασταν στη σκηνή με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και άρχισαν να μας πετάνε αυγά»
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Μοιάζω σαν αναίσθητος»
Βίκυ Βολιώτη: «Mε τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό»
Κερασία Σαμαρά: «Έχω βιώσει κακοποίηση στο θέατρο αλλά σώπασα. Είναι κάτι που μετανιώνω»
Το καλοκαίρι στην Πύλο ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Καλεσμένα όλα τα Σεπόλια