Επιστρέφει δυναμικά το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό»

To Perwoll υπερήφανα παρουσιάζει το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ με ένα σκοπό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 7η συνεχή χρονιά στις 14 Ιουνίου 2023 και ώρα 20:00 στο ανοιχτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνει το Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας και τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Φέτος, τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη στήριξη του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου και του Panos Evripidou Foundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τις 6 προηγούμενες διοργανώσεις κατορθώθηκε να συλλεχθεί ποσό άνω των €110,000, το οποίο διατέθηκε σε ιδρύματα και οργανισμούς με σκοπό την ανακούφιση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο high-tech θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες των γνωστών Κύπριων σχεδιαστών, Complice Stalo Theodorou, Athina Monoyiou, Theom by Menelaos Theodosiades, Polyxeni Pazarou, Maison Anna Dorothea, Tryfonas Modestou, Xariele by Xaritini Ellina, και Mindy by Iliana. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η EMYANT με απίστευτες χειροποίητες τσάντες, και τα καταστήματα Mork, Mindy, Jan Chapelle, Michel Dali. Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Powered by New Code Events & Modeling Ltd

Χρυσος Χορηγος – Astrobank

Μέγα Χορηγοί - University of Nicosia, Komodromos Group, Kronenbourg 1664 Blanc, Lemon Park, Wedding Sky, Storage2rent & Blue Sky pool ltd.

Χορηγοί – IDS Interior Services, Lordos United Group, KEAN, Art by Art Hair Salon, Kevin Murfy Royal Crown Insurance.

Υποστηρικτές: Florentia Charalambous makeup workshop & Beauty Boutique, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, Public, Kyriakos Photography, Chris Evangelou Photography, Media Studios, Copy Paste, Maria Lazarou hair cosmetics, Qiqi, & Envy Hair.

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Επαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού Λευκωσίας 22512602, Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου 22428285/24361085 και Panos Evripidou Foundation 99468177

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζουμε ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά!
Ράλι Κλασικού & Μη κλασικού Αυτοκινήτου για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου
6th SPRING FESTIVAL: Έρχεται σε Λεμεσό και Λευκωσία, πιο ανανεωμένο από ποτέ!
DUENDE: "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες & Δημοφιλή Έργα"
Bodies we fa|| for Περφόρμανς Ντοκουμέντο για την προσβασιμότητα στον Έρωτα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Εκπληκτικές επιλογές δώρων από τα Public για να χαρίσεις στις σπουδαίες γυναίκες της ζωής σου!
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού με ένα πάρτι που τα έχει όλα!
Paradox Museum Limassol Carnival Fiesta: Η Παράδοξη Καρναβαλίστικη Φιέστα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω
Zolcerix presents Οι IL DIVO στην Κύπρο!
Open Calls: Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη ‘24 και σειράς Στιγμές στο Μουσείο‘24 από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου