Έξω φρενών η Μαρία Σολωμού με την αεροπορική: «Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο. Δεν είμαι τρελή»

«Πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο» - Γιώργος Λιάγκας για Ζέτα Μακρυπούλια και Μαρία Σολωμού: «Η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ, ο κόσμος σε άδειασε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένη στο #Στούντιο4 βρέθηκε η Μαρία Σολωμού, λίγο μετά τις δηλώσεις της για τη δική της εμπειρία με γνωστή αεροπορική εταιρία, μετά το ξέσπασμα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η Μαρία Σολωμού, όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο αεροδρόμιο χωρίς να έχει ενημερωθεί ότι θα έπρεπε να έχει μαζί της και το βιβλιάριο του σκύλου της.

«Δεν μπορείς να μην έχεις ακούσει όλο το στόρι αν θες να το κάνεις θέμα σε μια εκπομπή.  Βάλε μέσα όλο το στόρι που αναφέρω ότι εγώ φταίω γιατί πρέπει στις πτήσεις εσωτερικού να έχεις και το βιβλιάριο του σκύλου. Όταν έκλεισα το εισιτήριο δήλωσα και τον σκύλο. Δεν πήγα εκεί να τους κάνω έκπληξη με ένα ζωάκι. Έκλεισα και πλήρωσα για τον σκύλο. Δεν έπρεπε να μου βγάλει ως υποσημείωση να έχω την ταυτότητα και την ταυτότητα του σκύλου;» είπε η Μαρία Σολωμού.

Και της απάντησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι λογικό. Ούτε με πλοίο δεν μπορείς να ταξιδέψεις χωρίς το βιβλιάριο του σκύλου».

Και συνέχισε η Μαρία Σολωμού: «Δεν πάω Αμερική! Τι λες; Εγώ δεν έχω δείξει ποτέ το βιβλιάριο του σκύλου. Πουθενά δεν μου το έχουν ζητήσει και δεν ξέρω επειδή είμαι αναγνωρίσιμη. Σε κανένα φίλο μου ποτέ δεν ζήτησαν. Αν μου το είχαν ζητήσει θα το είχα, δεν είμαι τρελή. Είμαι πολύ τυπική σε αυτά τα πράγματα. Σε άλλη εταιρία δεν μου έχουν ζητήσει ούτε ταυτότητα, εγώ πετάω δύο χρόνια, κάθε εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και δεν μου ζήτησαν ποτέ ταυτότητα. Με χαιρετάνε στον έλεγχο».

Ενώ κατέληξε: Τώρα πέταξα με άλλη εταιρία, κακώς δεν είχα το βιβλιάριο του σκύλου μαζί, αλλά δεν είχε και μια υποσημείωση. Φάουλ δικό μου. Ο τρόπος όπως που αντιμετωπίζεις μια κρίση είναι πολύ σοβαρός. Το ότι δεν βγαίνει κάποιος υπεύθυνος να μου μιλήσει και περιμένω ένα τέταρτο και έρχονται με ύφος.. όχι, όχι. Τσακώθηκα στο αεροδρόμιο», είπε στο #Στούντιο4 η Μαρία Σολωμού. 

Το ξέσπασμα που είχε η Ζέτα Μακρυπούλια κατά γνωστής αεροπορικής εταιρίας και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, σχολίασαν στο #ToPrwino, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ανοιχτά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Εγώ αν ήμουν ο ιδιοκτήτης της αεροπορικής εταιρίας, θα πλήρωνα διαφήμιση στα κανάλια και θα έβαζα τα stories τόσο της Ζέτας Μακρυπούλια, όσο και της Μαρίας Σολωμού και θα έλεγα ότι η εταιρία μου είναι αυτή που σέβεται τους νόμους. Καλύτερη διαφήμιση από αυτά που είπαν, δεν υπάρχει!» τονίζοντας πως και στην περίπτωση της Μαρίας Σολωμού, ο δικός του κτηνίατρος τον έχει ενημερώσει ότι αν δεν υπάρχει βιβλιάριο, το κατοικίδιο δεν μπορεί να ταξιδέψει.

«Μία φορά ήταν να πετάξω στη Θεσσαλονίκη και δεν είχα ταυτότητα. Προφανώς ξέρουν ποιος είμαι, αλλά επέλεξα να πάρω την επόμενη πτήση γιατί ντρεπόμουν να τους πω ότι είμαι ο Λιάγκας, βάλτε με στην πτήση. Έχουμε μία αναγνωρισιμότητα λόγω της δουλειάς μας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ανοίγουν οι πόρτες. Τα τρία λεπτά που λέει η Ζέτα, δεν πιστεύω ότι ήταν τρία λεπτά γιατί πάντα οι υπάλληλοι αφήνουν λίγο χρόνο παραπάνω ως αβάντα» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι αναγνωρίσιμοι και οι μη αναγνωρίσιμοι ότι το κινητό δεν είναι κάποιο πυροβόλο. Δεν είναι κάποιο όπλο, ούτε σημείο απειλής. Αυτό είναι επικίνδυνο πράγμα. Τι πάει να πει με το που πήγα να ανεβάσω story, χέστηκ@ν. (…) Βλέπεις Ζέτα μου αγαπημένη πώς η δύναμη των social σου γύρισε μπούμερανγκ. Το 60-70% των σχολίων ήταν αρνητικά. Εσύ πήγες να βγάλεις τον θυμό σου αλλά τα σχόλια είχαν αντίστροφη ψυχολογία. Ο κόσμος σε άδειασε λέγοντας πως καλά έκανε η εταιρία» κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Μακρυπούλια και της Μαρίας Σολωμού, ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με μία πασίγνωστη ηθοποιό

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Πρέπει να καταλάβουμε πώς διαχειριζόμαστε την αναγνωρισιμότητά μας. Κάποιοι λόγω της δουλειάς μας –βάζω και την αφεντιά μου μέσα- είμαστε αναγνωρίσιμοι, πρέπει αυτό να το καταλάβουμε. Έχω τύχει – δεν θα πω όμως το όνομα της αγενέστατης ηθοποιού- στο εξής περιστατικό:

Πετάω κι εγώ για Θεσσαλονίκη και είναι μπροστά μου η αγενέστατη ηθοποιός που είναι πολύ γνωστή. Της λένε «κυρία μου, θέλουμε το boarding pass, ταυτότητα ή διαβατήριο». Τους δείχνει το boarding pass και τους λέει «έλα μωρέ δεν με ξέρεις;». Από τις νέες ηθοποιούς, πολύ γνωστή. Της απάντησαν ότι τη γνωρίζουν αλλά οφείλουν, όπως κάνουν και στους υπόλοιπους, να το τσεκάρουν. Τότε εκείνη απάντησε πως δεν είχε μαζί της ταυτότητα ή διαβατήριο. Κι έγινε ολόκληρο θέμα, έμεινε έξω αλλά τελικά την είδα να μπαίνει στο αεροπλάνο. Την είδα τελευταία. Δεν ξέρω τι έγινε. Αυτό όμως είναι απαράδεκτο, δεν ξέρω πώς το χειρίζονται οι άλλοι. Τέτοια εγωπάθεια δηλαδή… Η ταπεινότητα δεν χάλασε κανέναν».

Δειτε Επισης

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας