Η B&B Italia Κύπρου παρουσίασε μια εξαιρετική συνεργασία σε μια βραδιά γεμάτη μόδα, design και τέχνη!

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2022, o ιταλικός όμιλος διεθνούς φήμης και ηγέτης στον τομέα των επίπλων υψηλής ποιότητας B&B Italia και εταιρικός συνεργάτης με τον Όμιλο Ergo Home, παρουσίασε με απόλυτη επιτυχία ένα ξεχωριστό event που συνδύαζε design, μόδα και τέχνη στο ειδικά διαμορφωμένο Living showroom Λεμεσού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το Living showroom μεταμορφώθηκε σε ένα “Fungi Forest” για να φιλοξενήσει την συνεργασία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney X B&B Italia με αφορμή την 50η επέτειο της iconic πολυθρόνας Le Bambole. Η capsule collection περιλαμβάνει την πολυθρόνα Le Bambole, τον διθέσιο καναπέ Bibambola και τον τριθέσιο καναπέ Granbambola επενδυμένα με το ύφασμα “Fungi Forest” της σχεδιάστριας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην συλλογή της για το Καλοκαίρι του 2022.

Η συλλογή συνδυάζει την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που χαρακτηρίζει την B&B Italia μαζί με την περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγιση της Stella McCartney, που έχει ως αποτέλεσμα εντυπωσιακά designs σε καινούργιο και καινοτόμο σχεδιασμό με απόλυτα environmentally conscious στοιχεία.

Από το Μαϊάμι στη Λεμεσό, το εντυπωσιακό display της συλλογής είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν εκλεκτοί καλεσμένοι, συνεργάτες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, γνωστοί αρχιτέκτονες και επαγγελματίες από τον χώρο του design, της μόδας και των τεχνών. H Β&Β Italia φημίζεται για τα έπιπλα που δημιουργεί τα οποία μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν ως έργα τέχνης ή γλυπτά και έτσι δεν θα μπορούσε από τον χώρο να λείπει η καινούργια συλλογή B&B Italia Outdoor Collection 2023, εμπλουτισμένη με ολοκαίνουργια προϊόντα υπογεγραμμένα από εξαιρετικούς διεθνείς σχεδιαστές.

Ο όμιλος εταιρειών Ergo Home, πιστός στην δέσμευσή του να δημιουργεί χώρους απαράμιλλης αισθητικής, ανακοίνωσε πρόσφατα την συνεργασία του με την The Edit Gallery, της οποίας έργα διακοσμούν και εμπλουτίζουν το Living showroom της Λεμεσού. Η Edit Gallery συνόδεψε το βράδυ της Τετάρτης τις εξαιρετικές συλλογές της B&B Italia με την offsite ομαδική έκθεση που περιλάμβανε ένα συνδυασμό διεθνών και Κύπριων σύγχρονων καλλιτεχνών της γκαλερί.

Βρείτε το κατάστημα Living στην Λεμεσό:

Μάξιμου Μιχαηλίδη, Maximos Plaza, 3035

Facebook: https://www.facebook.com/LivingCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/livingcyprus/

6. 352333329_1304085120517576_9068096572879343625_n 18. 2. 3. 1.
6. 352333329_1304085120517576_9068096572879343625_n 18. 2. 3. 1.

Δειτε Επισης

Επιτέλους η Rodial έφτασε στην Ελλάδα!
Ήρθε το νέο clean beauty brand φαρμακείου με τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό επιστήμης & φύσης
Kawacom’s Ipanema Espresso για ένα χαλαρό και άκρως απολαυστικό πρωινό
Οι Φούρνοι Ζορπάς κάνουν την ευχή ενός μικρού παιδιού πραγματικότητα!
H Breitling μαζί με τα καταστήματα Michalis Diamonds μας μετέφεραν σε ένα 60’s σκηνικό γεμάτο λάμψη!
Bean Bar: Your All Day Destination σε Λευκωσία και Λεμεσό
«My Creative Ideas»: Πάρτυ για τα 30 χρόνια ενεργής δράσης στον χώρο της διαφήμισης και επικοινωνίας
#Oscars2024: Τέσσερα βραβεία στο #PoorThings - Θρίαμβος για την Emma Stone: «Γιώργο, σ'ευχαριστώ για το δώρο»
Ένα Gala αγάπης και προσφοράς από τη «Θερμοκοιτίδα Αγάπης»
#BritAwards 2024: Οι μεγάλοι νικητές - H Kylie Minogue & η Raye που έγραψε ιστορία - Έσπασε κάθε ρεκόρ νικών