Ο Elliot Page, uπέστη τρανσφοβική επίθεση: «Γι' αυτό χρειάζομαι ένα όπλο!» - Οι τραυματικές αποκαλύψεις του

Ο Elliot Page, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ το 2020, μοιράστηκε ότι ένας άνδρας τον απείλησε με επίθεση έξω από το ξενοδοχείο του στο Δυτικό Χόλιγουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Elliot Page, ο ηθοποιός που είναι γνωστός από ταινίες όπως το #Juno και τη σειρά #TheUmbrellaAcademy, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στους #LosAngelesTimes, ότι έζησε μια τρανσφοβική επίθεση το 2022.

Ο Elliot Page, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ το 2020, μοιράστηκε ότι ένας άνδρας τον απείλησε με επίθεση έξω από το ξενοδοχείο του στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Το περιστατικό συνέβη ενώ ο Elliot Page πήγαινε με τα πόδια σε ένα ψιλικατζίδικο, όταν ο άνδρας φώναξε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς και τον απείλησε. Ο ηθοποιός ζήτησε βοήθεια από τους υπαλλήλους του καταστήματος, αλλά ο άνδρας συνέχισε την επιθετική του συμπεριφορά, φωνάζοντας «Γι' αυτό χρειάζομαι ένα όπλο!».

Ο Elliot Page είπε, επίσης, ότι αισθάνεται λιγότερο ασφαλής στο Λος Άντζελες μετά το περιστατικό και δήλωσε ότι δεν αισθάνεται πλέον άνετα να πηγαίνει βόλτες: «Τώρα, όταν βρίσκομαι στο Λος Άντζελες, δεν αισθάνομαι άνετα όπως συνήθιζα να πηγαίνω βόλτες».

Παρά το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να πληρώνει ιδιωτική ασφάλεια, ο ηθοποιός της σειράς #TheUmbrellaAcademy αναγνώρισε ότι τέτοιες εμπειρίες εξακολουθούν να είναι τραυματικές.

Στα απομνημονεύματά του, ο Elliot Page αφηγήθηκε επίσης ένα άλλο περιστατικό σε ένα πάρτι το 2014, όπου ένας ηθοποιός του είπε ότι «το να είσαι γκέι δεν υπάρχει» και απείλησε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς συναίνεση για να «τον κάνει να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι γκέι». Το όνομα του ηθοποιού δεν αποκαλύπτεται στο βιβλίο, αλλά ο Elliot Page ανέφερε ότι πολλοί άνθρωποι ήταν μάρτυρες της συνάντησης.

Αυτές οι εμπειρίες, που μοιράστηκε στο βιβλίο του ο Elliot Page, ρίχνουν φως στις προκλήσεις και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζει η LGBTQ+ κοινότητα. Ο Elliot Page τόνισε την ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι πραγματικότητες και οι δυσκολίες των queer και trans ατόμων. Το βιβλίο αποκαλύπτει επίσης και άλλες πτυχές της ζωής του διάσημου ηθοποιού, όπως τη μυστική του σχέση με την ηθοποιό Κate Mara και άλλες προσωπικές του σκέψεις.

Τα απομνημονεύματα, με τίτλο #Pageboy, κυκλοφορούν στις 6 Ιουνίου και ο Elliot Page πληρώθηκε πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια για να γράψει το 288 σελίδων αποκαλυπτικό βιβλίο.

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»