#SurvivorGR All Star: Ο δεύτερος του τάκου - Η υποψηφιότητα στέλνει τον «πικραμένο» Βασάλο σε άλλες παρέες

#SurvivorGR: Οι αντιδράσεις για την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου, η δικαιολογία της Μαριαλένας και η μάχη για την 2η ασυλία - Ρεσιτάλ έπαρσης από Σταυρούλα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star μετά την νίκη των Κόκκινων στον αγώνα για την 2η ασυλία, ισοφαρίζοντας τους Μπλε που με τη χθεσινή τους επικράτηση οδήγησαν τους αντιπάλους τους στην κάλπη και στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η υποψηφιότητα του Βασάλου μάλιστα προκάλεσε τριβές στην ομάδα του, με τον 33χρονο personal trainer να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για την ψήφο που έλαβε από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη έχει δημιουργηθεί μία νέα φιλία στο Survivor και εδώ θα γελάσετε: η Μαριαλένα με τη Μελίνα ενώθηκαν, έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος, τονίζοντας ότι η ψήφος της Μαριαλένας υποδηλώνει φόβο.

«Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει «όχι, ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, δεν τον ψηφίζω», λέει «ας πάω με τη μάζα, να βγει ο Κωνσταντίνος κι αν χάσουμε και τη δεύτερη, θα ψηφίσουμε τη Μελίνα. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου, δε βγαίνω υποψήφια. Αυτό με ενοχλεί, το συμφέρον. Βγες αν είναι μαζί μας κι εσύ υποψήφια να δούμε», συμπλήρωσε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που ψήφισε Βασάλο για να γλιτώσει τον εαυτό της σε περίπτωση δεύτερης χαμένης ασυλίας προσπάθησε να το μαζέψει, δίνοντας την δική της εξήγηση γιατί δεν ψήφισε τη Μελίνα. «Ελπίζω να το ξεπεράσει γιατί είναι φίλος μου», είπε η 27χρονη γυμνάστρια των Κόκκινων.

Για την πίκρα που διέκριναν στον Βασάλο επειδή βγήκε στον τάκο μίλησαν και οι Μπλε, με τον Ηλία Μπόγδανό να μην μπορεί να κατανοήσει γιατί οι Κόκκινοι ψήφισαν με βάση την αγωνιστικότητα και όχι το συναίσθημα.

Από τον σχολιασμό του Βασάλου δεν την γλίτωσε ούτε ο Ηλίας Μπόγδανος, με αφορμή το σκηνικό με την προκλητική αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη κατά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος για ακόμη μία φορά είναι όπου φυσάει ο άνεμος, δε λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λέει ότι ο Μπάρτζης λέει πάντα την αλήθεια, όταν πριν 2-3 μήνες ήμασταν μαζί στη Μπλε καλύβα και συζητούσαμε πόσο έχει αλλάξει ο Νίκος. Δεν καταλαβαίνω τι φοβάσαι, ρε Ηλία; Θες να πας στον τελικό και να τα ‘χεις καλά με όλους;», ανέφερε ο 33χρονος γυμναστής της Κόκκινης ομάδας.

Ηλίας: «Μαριαλένα δεν θυμάσαι καλά - Το να λες σε κάποιον ότι φοβάται είναι προσβλητικό»

Σταυρούλα: «Πριν τα έλεγε ο Τάκης, τώρα πρέπει να τα λένε μόνοι τους»

Στέλλα για Σταυρούλα: «Δεν πρέπει να έχεις έπαρση»

Ούτε που σκέφτεται ότι θα είναι υποψήφια η Μαριαλένα

Ο Βασάλος δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του ούτε μπροστά στον Γιώργο Λιανό και λίγο πριν την έναρξή του δεύτερου αγώνα ασυλίας τα είπε ευθέως στην Μαριαλένα.

«Η ομαδικότητα έχει πάει περίπατο, έχουμε μείνει 10 άτομα εδώ πέρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω την αλληλεγγύη των κοριτσιών και προχωράω με αυτό. Αναίρεσες τον εαυτό σου που ζήτησες να ψηφιστείς».

Θέση πήρε και η Μελίνα Μεταξά, η οποία ζήτησε από τον Βασάλο να αφήσει πίσω του το ότι βγήκε πάλι στον τάκο εκτιμώντας πως η αντίδραση του προκύπτει επειδή έφυγε ο Τάκης και νιώθει μόνος του.

Στο στίβο μάχης, το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν μαζί στο 6-6 και το αποτέλεσμα να κρίνεται σε νίκες των Σάκη και της Μαριαλένας, με τους Κόκκινους να επικρατούν με 8-6.

Ντέρμπι έγινε και στο δεύτερο σετ και παρότι οι Κόκκινοι ξεκίνησαν καλύτερα, όποτε ξέφευγαν με 2 πόντους οι Μπλε τους μάζευαν για να πάνε στο 7-7 και σε flag race.

Νικητές με 8-7 αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με τους Μαριαλένα και Σάκη, που ήταν σε εξαιρετική ημέρα, να κερδίζουν τους Στέλλα και Μάριο και να κατακτούν τη 2η ασυλία στέλνοντας τους Μπλε στην κάλπη.

Ρεσιτάλ έπαρσης από Σταυρούλα: «Δεν μπορώ να βασιστώ σε κανέναν»

Σάκης & Μαριαλένα: «Αν δεν φέρουμε πόντους εμείς δεν νικάμε»

«Ο Βασάλος ήταν με τους Μπλε πριν την ασυλία»: Σάκης & Μαριαλένα προσπαθούν να εξοντώσουν τον Βασάλο

Αφυπνίστηκε ο Βασάλος: «"Φίλος σου", εδώ γελάμε!»

Η υποψηφιότητα στέλνει τον Βασάλο σε άλλες παρέες

Η κουβέντα για την ψήφο της Μαριαλένας στον Βασάλο συνεχίστηκε και μετά το αγώνισμα, με τη Στέλλα Ανδρεάδου να κάνει αιχμηρά σχόλια κατά της παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, για την επιλογή της να ψηφίσει τον συμπαίκτη και φίλο της.

«Για να σώσει τον κ…λο της – συγγνώμη για την έκφραση – η Μαριαλένα ψήφισε τον Κωνσταντίνο», δηλώνει χαρακτηριστικά η παίκτρια της Μπλε Ομάδας, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να συμπληρώνει: «Είναι λίγο περίεργα τα πράγματα στην Κόκκινη ομάδα, υπάρχει ένα χάσμα που ανοίγει. Δεν είναι πλέον η οικογένεια που ήταν, νομίζω ότι η φούσκα έσκασε».

Από την άλλη πλευρά, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τη στάση της πρώτης απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και την πρόθεσή της να τον ψηφίσει στο Συμβούλιο της Δευτέρας (5/6), επισημαίνοντας ότι τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα.

«Ο Κωνσταντίνος μάλλον ξεχνάει πάρα πολύ εύκολα. Πριν από λίγες εβδομάδες, βγήκα εγώ η κακιά και τον υπερασπίστηκα απέναντι στη Μελίνα που τον έβγαλε υποψήφιο για μία ψήφο, και είπα ότι είναι άδικο», σχολίασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συζητώντας με τον σύντροφό της.

Η συζήτηση για το πόσο στεναχωρήθηκε ο Βασάλος από την ψήφο της Μαριαλένας μονοπώλησε και το Συμβούλιο του Νησιού.

«Βγάζοντας έναν παίκτη συνεχώς προτεινόμενο, τον αποδυναμώνεις στα μάτια του κόσμου. Μου κάνει εντύπωση πώς μετά από μία εβδομάδα, είμαι ξαφνικά η πρώτη επιλογή της Μαριαλένας. Δε μπορώ να κρίνω εγώ τις φιλίες βέβαια. Δίκαια είμαι προτεινόμενος, απλά με στεναχώρησε ο τρόπος που βγήκα υποψήφιος. Αν είμαι λάθος, ας με κρίνει ο κόσμος», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν τον καταλαβαίνω τον Κωνσταντίνο. Είμαστε μόλις 4 άτομα. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν τον πείραξε και τον πείραξε τώρα; Αν είχα στρατηγική, θα άλλαζα την ψήφο μου. Θα είμαστε φίλοι εκτός του παιχνιδιού, όχι εδώ μέσα για μία ψήφο», δικαιολογήθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Αφού η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδηγήθηκε σε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα, ο Γιώργος Λιανός έστειλε στην κάλπη τη Μπλε ομάδα, η οποία... μαύρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

«Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού», δήλωσε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση γι' αυτή την εβδομάδα από το Survivor All Star.

To Trailer | 07/06/2023


Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
#MasterChefGR: Από συμπαίκτες... αντίπαλοι! Πέντε μάγειρες για την τελική 10άδα και τρεις για αποχώρηση!
#SurvivorGR: O James εγκατέλειψε τη μονομαχία και αποχώρησε - Oι μάχες για την 4η ασυλία & το Coco Bongo
Η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα μετά τις αντιδράσεις στις δηλώσεις του για τις κακοποιημένες γυναίκες
Ιωάννα Μαλέσκου: «Θεωρώ “Περρη-ττό” να απαντάω σε καθετί που λέγεται για μένα»