Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία και το πάρτι μετά τη φυγή του Τάκη

Στην τελική ευθεία μπαίνει το «Survivor All Star» με τη μεγάλη βραδιά να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουλίου. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει, βέβαια, ένα μικρό διάλειμμα και θα απουσιάσει από τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ την Κυριακή λόγω του τριημέρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Από Δευτέρα 5 Ιουνίου θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις, με την αγωνία να κορυφώνεται. Οι δύο ομάδες ρίχνονται στον στίβο μάχης για την πρώτη ασυλία, με τους Κόκκινους να χάνουν και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος θα βγει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, καθώς αγωνιστικά είναι ο πιο αδύναμος.

Πλέον, οι διάσημοι είναι μόνο τέσσερις. Μαριαλένα, Σάκης, Μελίνα και Κωνσταντίνος εμφανίζονται αποδυναμωμένοι μετά την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Όσον αφορά τη 2η ασυλία - σύμφωνα με τα σπόιλερ - οι Διάσημοι βρίσκουν τα πατήματά τους και κερδίζουν του Μπλε.

Πάρτι για Μπάρτζη και Ασημακόπουλο

"Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο... έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας από το Survivor All Star".

Στον απόηχο της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια από το Survivor All Star αναμένεται να κινηθούν οι δυο ομάδες, οι Μπλε και οι Κόκκινοι, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, από το τρέιλερ που προβάλλεται ήδη στον αέρα του προγράμματος του ΣΚΑΪ, κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά τους για αυτή την εξέλιξη.

Ειδικότερα, στα πλάνα που φτάνουν από τον μακρινό Άγιο Δομίνικο, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την αποχώρηση του μισθοφόρου του Survivor All Star. «Τάκη φιλιά, στο καλό και γεια χαρά! Και άλλη φορά όχι θεατρικά» τραγουδούν με χαμόγελο οι δυο παίκτες της μπλε ομάδας στην κάμερα.

Ο ήλιος λάμπει, τα πουλάκια τιτιβίζουν, οι πεταλούδες πετάνε δεξιά και αριστερά και το καλύτερο… έφυγε ο Τάκης Καραγκούνιας. Τι άλλο να ζητήσουμε;» αναρωτιέται, επίσης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όμως να εκφράζει την έντονη προσωπική του αντίθεση στην κραυγή που έβγαλε ο Νίκος Μπάρτζης στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. «Δεν καταλαβαίνω ο Μπάρτζης γιατί να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο στο συμβούλιο. Φεύγει, άστον να φύγει. Αχρείαστο τελείως».

«Έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μην μιλάνε όμορφα για τον Νίκο αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το αληθινό και καλό παιδί, ξαφνικά» εξηγεί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στον Γιώργο Λιανό στο συμβούλιο του νησιού και η συνέχεια επί της οθόνης προσεχώς στο Survivor All Star.

Ταλάντζεφ: Ο Τάκης βρίζει συνέχεια οικογένειες και κάνει πολλά υβριστικά σχόλια

Τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star και την επεισοδιακή αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια σχολίασε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Γιώργος Ταλάντζεφ.

Μιλώντας στο OPEN, ο Ταλάντζεφ ανέφερε ότι ο Τάκης γενικά έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, δημιουργεί εντάσεις και βρίζει.

«Εγώ θα μιλήσω μέσα από την καρδιά μου. Το χάρηκα, γιατί ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έχει τσακωθεί με όλο το δάσος, την παραγωγή και όλους τους παίκτες, περσινούς και φετινούς. Έχει δημιουργήσει τρομερές εντάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Τον είδαμε και φέτος, πολλή ένταση, πολύς θυμός, πολύς εκνευρισμός. Ήρθε η ώρα, αποχώρησε κι είμαι πολύ σύμφωνος με αυτό. Εγώ νόμιζα ότι θα αποχωρούσε πιο νωρίς, άργησε κιόλας», πρόσθεσε.

Λέγοντας τι θυμάται από τον «φασαριόζη» παίκτη είπε: «Εγώ θυμάμαι έναν Τάκη να βρίζει ανελέητα στο δικό μας Survivor. Είχα μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με τους περισσότερους παίκτες. Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός του Survivor, ας του δώσει κάποιος ένα Όσκαρ. Μπορεί να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου, όχι απαραίτητα μπροστά στις κάμερες».

Πηγή: zapit

Δειτε Επισης

O Νίκος Πορτοκάλογλου ακύρωσε τις συναυλίες του - Η επίσημη ανακοίνωση & το πρόβλημα υγείας του
«Δεν θα υπάρξει νέα Ελευθερία Αρβανιτάκη. Για να ξεχωρίσεις πρέπει να έχεις δικό σου μονοπάτι»
Συγκίνησε η Δέσποινα Βανδή από τη σκηνή του Λυκαβηττού 23 χρόνια μετά: «Σας ευχαριστώ! Eίμαι ευγνώμων!»
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Φταίει ο Μάρκος Σεφερλής που βγάζει τον νάνο & 4.000 από κάτω ξεκαρδίζονται;»
Νίκος Ορφανός: «Ο Μάρκος Σεφερλής γελοιοποιεί πρώτο τον ίδιο του τον εαυτό»
Μιχάλης Αεράκης: «Ε όχι ρε φίλε, δεν επιτρέπονται τα πάντα στη σάτιρα! Υπάρχει ένα μέτρο»
Η ανακοίνωση της Γεσθημανής Κουτούζογλου του #SurvivorGR μετά τoυς μπελάδες με το ΓΕΣ
Στην αντεπίθεση ο Μάρκος Σεφερλής με αγωγές κατά πάντων: «Οργανωμένη επίθεση εναντίον μου»
Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Προσπάθησα για συναυλία & ζήτησα την Φουρέιρα. Οι αντιδράσεις ήταν τρομακτικές»
Κατερίνα Λιόλιου: «Τα είπε όλα ο κύριος Σταμάτης Κραουνάκης, με υποστήριξε δημόσια και τον ευχαριστώ»