Η Όλγα Κοτλιδά αναδείχθηκε «βασίλισσα του στυλ» - Μεγάλoς νικητής το #MyStyleRocksGR για την παρουσιάστρα του

Το #MyStyleRocksGR παίζει αρκετές σεζόν, ποτέ όμως δεν ήταν έτσι! Η παρουσιάστρια του show, Κατερίνα Καραβάτου, το αναβάθμισε 100%! Του έδωσε την λάμψη, την αίγλη, την ευγένεια και την παρουσιάστρια που του άξιζε! Μια υπέροχη κυρία, που έκλεψε τις εντυπώσεις και έδωσε περιεχόμενο σε ένα μάλλον άκυρο τηλεοπτικό show!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του #MyStyleRocksGR.

Η νέα κριτική επιτροπή με τον βετεράνο κύπριο σχεδιαστή μόδας, σήμα κατατεθέν της εκπομπής, υπέροχο Στέλιο Κουδουνάρη και την συμμετοχή του Δημήτρη Σκουλού και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έδωσαν πνοή στο concept.

Για όσους το παρακολούθησαν, αν και έλειψαν από τις προηγούμενες σεζόν, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Έλενα Χριστόπουλου και ο Λάκης Γαβαλάς, η φετινή επιτροπή, έκοψε και έραψε ως όφειλε και έδωσε την απαραίτητη λάμψη και στυλ στο πρόγραμμα!

Πέντε οι φιναλίστ από τις οποίες όμως, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μόνο δύο έφτασαν ως την πηγή προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Emilia Vodos και την Όλγα Κοτλιδά που διεκδίκησαν με στιλ και χάρη τη νίκη τις πιο καλοντυμένης παίκτριας του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του My Style Rocks, μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου έδωσε τον λόγο στο τηλεοπτικό κοινό μιας και με την δική του ψήφο έμελλε να προκύψει η νικήτρια του φετινού κύκλου.

Αυτή θα ήταν η Emilia Vodos, που κατά πολλούς θεωρούνταν από νωρίς το μεγάλο φαβορί, ή το… αουτσάιντερ Όλγα Κοτλιδά.

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 19:45, λοιπόν, η παρουσιάστρια του My Style Rocks κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. «Έχω στα χέρια μου τον φάκελο με τα αποτελέσματα και θα σας ανακοινώσω ότι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks που θα κερδίσει το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι…

Η βασίλισσα του στιλ που θα κερδίσει έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ είναι… Η φετινή νικήτρια του My Style Rocks είναι η Όλγα Κοτλιδά» ακούστηκε χαρακτηριστικά με την όμορφη διαγωνιζόμενη να ξεσπά σε δάκρυα χαράς.

«Τρέμω! Είμαι ενθουσιασμένη, είμαι πολύ συγκινημένη με όλα αυτά τα τέλεια πράγματα! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσους με ψηφίσατε, σας ευχαριστώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Όλγα Κοτλιδά κατενθουσιασμένη στην κάμερα του My Style Rocks.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»