Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Νέα ταινία Nannys, φτιαγμένη με αγάπη!

Τα νέα Nannys Sensitive έρχονται να καθησυχάσουν τους προβληματισμούς των γονιών με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά τους και όλες τις επιπρόσθετές τους πιστοποιήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι παιδικές πάνες Nannys, του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, παρουσίασαν στους τηλεοπτικούς δέκτες, κι όχι μόνο, την ολοκαίνουρια διαφημιστική καμπάνια των ανανεωμένων Nannys Sensitive.

Η νέα καμπάνια των αγαπημένων παιδικών πανών απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς με ανησυχίες και ευαισθησίες ως προς την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων που χρησιμοποιούν για τα μωρά τους, αλλά και ως προς το περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα.

Γονείς δηλαδή που επιλέγουν προϊόντα ασφαλή τόσο για τα μωρά τους, όσο και για το περιβάλλον στο οποίο αυτά μεγαλώνουν και αναπτύσσονται.

Με χιούμορ και τρυφερότητα, η ταινία κάνει έμμεση νύξη σε αυτές τις ευαισθησίες, δείχνοντας γονείς που συγκινούνται με όλα τα μικρά «πρώτα» των μωρών τους, είτε αυτά αφορούν το πρώτο τους μανταρίνι, ή τα πρώτα τους βήματα.

353807926_315399130816670_928318853158838021_n

Τα ανανεωμένα Nannys Sensitive έρχονται να καθησυχάσουν τους προβληματισμούς των γονιών με τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά τους και όλες τις επιπρόσθετές τους πιστοποιήσεις.

Στα νέα αυτά χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται η ακόμα πιο ενισχυμένη απορροφητικότητα, ο πιο άνετος ανατομικός σχεδιασμός και οι φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

Παράλληλα εμπλουτίζουν την γκάμα τους με νέο μέγεθος, για κάλυψη των αναγκών σε µεγαλύτερα µωρά. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, η Nannys έχει κρατήσει πάνω από 140 χιλιάδες μωρά άνετα και στεγνά. Αυτή η εμπιστοσύνη και αγάπη των καταναλωτών, αλλά και η επιμονή της εταιρείας να ανανεώνει τα προϊόντα της για να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της, αποδεικνύουν έμπρακτα ότι τα προϊόντα Nannys φτιάχνονται με αγάπη.

Τον σχεδιασμό και τη στρατηγική της καμπάνιας έχει αναλάβει η Gnomi Integrated Communications.

353860592_636786851820197_1364079307354131083_n

Δειτε Επισης

Χριστούγεννα 2023: Η μαγεία να μοιράζεσαι ξεκινά στα Public!
Η MERCURE διπλασιάζει την παρουσία της στην Κύπρο
Οι 37 λούτρινοι αρκούδοι στο Nicosia Mall βοηθούν συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη
Αρχή στη συνεργασία DeLeMa McCann Κύπρου και Paradox Museum Limassol με ένα Χριστουγεννιάτικο Animation video που ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη
TELETHON Κύπρου: 30 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς Γνωρίζουμε τον «Τέλη»!
Αναβαθμίστε το σύγχρονο lifestyle σας με τα νέα λανσαρίσματα της NATIVE UNION
Τι φέρνει φέτος ο Άγιος Βασίλης και η Τράπεζα Κύπρου στο Nicosia Mall;
Η πιο μαγική εποχή του χρόνου έφτασε Φέτος τα Χριστούγεννα Βρισκόμαστε Μαζί, στα Starbucks.
Ramen ‘your way’ νέο φθινοπωρινό μενού στα Wagamama!
Το κοινό μίλησε και η Baci Perugina παρουσιάζει τον Baci Caffè, συνδιάζοντας δυο μαγικές απολαύσεις της Ιταλικής παράδοσης