#NewNordic Beauty In & Out™: Ολιστική μέθοδος ομορφιάς

Η New Nordic έχει 31 χρόνια τεχνογνωσίας στα βότανα και τις ιδιότητες τους όπου με τη κατάλληλη χρήση φυσικών φυτικών μορίων, ενεργοποιούνται οι ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων του δέρματος και των μαλλιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Το Beauty In & Out™ της New Nordic είναι μια επαναστατική προσέγγιση φροντίδας για την ομορφιά με αξιοσημείωτα αποτελέσματα για τον οργανισμό τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Η σειρά ομορφιάς της New Nordic, Beauty In & Out, είναι μια πραγματική καινοτομία στη βιομηχανία ομορφιάς.

Αυτά τα premium προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν από μέσα προς τα έξω, παρέχοντας μια ολιστική προσέγγιση στην ομορφιά και την ευεξία. Η σειρά Beauty In & Out περιλαμβάνει μια σειρά από δερμοκαλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής που συνεργάζονται για να υποστηρίξουν τις φυσικές λειτουργίες του σώματος, υποστηρίζοντας την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών.

Η σειρά Beauty In & Out είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας, φυσικά συστατικά που έχουν επιλεγεί προσεκτικά για τις ιδιότητες ενίσχυσης της ομορφιάς. Τα συμπληρώματα έχουν σχεδιαστεί για να θρέφουν το σώμα από μέσα προς τα έξω, ενώ τα δερμοκαλλυντικά ενυδατώνουν και προστατεύουν το δέρμα από περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες. Μαζί, δημιουργούν μια ολοκληρωμένη αγωγή ομορφιάς για πλήρη υποστήριξη του σώματος σας.

Με την τακτική χρήση της σειράς Beauty In & Out, μπορείτε να απολαύσετε μια λαμπερή, νεανική λάμψη που προέρχεται από την πραγματική υγεία και ευεξία. Πείτε αντίο στις σκληρές χημικές ουσίες και τα τεχνητά συστατικά και καλωσορίστε τη δύναμη της φύσης με τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out της New Nordic.

Τα προϊόντα της New Nordic διανέμονται αποκλειστικά από την Best Life Co Ltd και διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία στην Κύπρο.

PURE & NATURAL™ DEEP CLEANSING BALM

Mε ενεργά συστατικά, όπως δεντρολίβανο, moringa, ιπποφαές και ασταξανθίνη, το PURE & NATURAL™ DEEP CLEANSING BALM, αφαιρεί το μακιγιάζ και τις ακαθαρσίες χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Δεν έχει άρωμα και είναι τόσο απαλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πρωί και βράδυ από όλους τους τύπους δέρματος.

Επίσης, είναι ένα μοναδικό βάλσαμο καθαρισμού που μετατρέπεται γρήγορα από λάδι σε γαλάκτωμα στην επαφή με το νερό.

Το Pure & Natural™ Deep Cleansing Balm έχει προταθεί για διάφορα βραβεία και ήταν ο ΝΙΚΗΤΗΣ για το πιο πολύτιμο προϊόν στα MVP Awards 2021 και κέρδισε επίσης το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Εφαρμόστε σε ξηρό δέρμα. Χρησιμοποιήστε τις άκρες των δακτύλων για να κάνετε μασάζ στο δέρμα. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Στεγνώστε ταμποναριστά. Για κανονικό προς ξηρό δέρμα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan.100ml

pure and natural balm

AMAZING EYE™ CREAM

Μια επανορθωτική κρέμα ματιών με υαλουρονικό οξύ και φυτικά συστατικά. Αυτή η απαλή και αποτελεσματική κρέμα ματιών καταπραΰνει και παρέχει έντονη ενυδάτωση και θρέψη χωρίς λιπαρότητα. Η ελαφριά υφή της έχει αναπτυχθεί ειδικά για τη λεπτή δομή του δέρματος γύρω από τα μάτια και βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και του ποδιού της χήνας.

Το δέρμα κάτω από τα μάτια σας θα είναι πιο σφριγηλό και καλά ενυδατωμένο.

  • Ανυψώνει το περίγραμμα των ματιών • Ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και του ποδιού της χήνας • Προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα • Προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης.

Η Amazing Eye™ Cream έχει προταθεί για διάφορα βραβεία και ήταν ο νικητής της καλύτερης κρέμας ματιών ‘Anne & Stiil Beauty Favorites 2021’. Κέρδισε επίσης το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιήστε ΠΜ και ΜΜ. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο. Για όλους τους τύπους δέρματος. Η AMAZING EYE™ CREAM είναι vegan και χωρίς άρωμα. 15ml

296325014_435218965320625_8542312108145721386_n

NATURAL MAGIC™ FIRMING SERUM

Το Βραβευμένο Natural Magic™ Serum είναι ένας εξαιρετικά ελαφρύς ορός προσώπου που βελτιώνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Πλούσιος σε φυτικά συστατικά όπως το ρόδι και το υαλουρονικό οξύ τα οποία προορίζονται για σύσφιξη, ανύψωση και μείωση των λεπτών γραμμών. Ο μαγικός ορός μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και αφήνει το δέρμα σας απαλό, λείο και έντονα ενυδατωμένο.

Ο ορός σύσφιξης Natural Magic™ Κέρδισε το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Για καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρό υγρό δέρμα ΠΜ και ΜΜ. Κάντε μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω. Ιδανικό για χρήση με τη Natural Magic™ Αντιγηραντική Κρέμα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan.

natural serum

NATURAL MAGIC™ ANTI-AGEING CREAM

Μια συμπυκνωμένη κρέμα ομορφιάς με ενυδατική και απαλυντική δράση που συντηρεί την επιδερμίδα μακροπρόθεσμα. Κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό, πιο λείο και πιο ανθεκτικό.

Η Natural Magic αντιρυτιδική κρέμα είναι μια ισχυρή ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας με υαλουρονικό οξύ που αφήνει την επιδερμίδα ελαστική, λεία και ενυδατωμένη. Με ρόδι ζύμωσης και ασταξανθίνη που συμβάλλουν σε ένα πιο σφριγηλό, νεανικό δέρμα και μειώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων.

  • Αντιγηραντική κρέμα ημέρας και νύχτας • Έντονη ενυδατική δράση.
  • Βελτιώνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος
  • Μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων • Ελαφριά υφή.

Η Natural Magic™ Anti-Ageing Cream έχει προταθεί για διάφορα βραβεία και ήταν ο ΧΡΥΣΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ για το καλύτερο νέο Premium αντιγηραντικό προϊόν στα βραβεία ‘Pure Beauty London 2020’. Κέρδισε επίσης το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Εφαρμόστε ΠΜ και ΜΜ σε πρόσωπο και λαιμό. Ιδανικό για χρήση μετά τον ορό σύσφιξης Natural Magic™. Για κανονικό προς ξηρό δέρμα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan.

natural magic

INTENSE MARINE™ MASK

Η πολλαπλά Βραβευμένη Intense Marine™ Mask είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου γεμάτη με καταπληκτικά και αποτελεσματικά φυτικά συστατικά. Η ασταξανθίνη και το ιπποφαές παρέχουν ένα ανυψωτικό αποτέλεσμα που βοηθά στη μείωση και εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Η πλούσια αυτή μάσκα είναι μια εξαιρετική επιλογή για βαθιά ενυδάτωση και θρέφει το δέρμα και δίνει λάμψη.

Η Intense Marine™ Mask ήταν ο ΝΙΚΗΤΗΣ για νέα περιποίηση δέρματος στα ASOS Beauty Awards 2020. Κέρδισε επίσης το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Για καθημερινή χρήση ΠΜ και ΜΜ. Εφαρμόστε ένα παχύ στρώμα σε πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 5-10 λεπτά. Αφαιρέστε την περίσσεια με ένα βαμβάκι και κάντε μασάζ μέχρι να εισχωρήσει πλήρως στο δέρμα. Μπορείτε να την αφήσετε επίσης όλη τη νύχτα για να δώσετε στο δέρμα μια επιπλέον ενίσχυση της υγρασίας. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan. Προειδοποίηση: Αποφύγετε επαφή με τα μάτια.

356816941_656064319702222_2725877757990185279_n

GENTLE FACE™ EXFOLIATOR

Το Βραβευμένο Απολεπιστικό Gentle Face™ είναι ένα Scrub προσώπου με μικροσκοπικά σωματίδια απολέπισης για αφαίρεση των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος. Με βασικά συστατικά όπως άνθη ιβίσκου και σπόροι βερίκοκου για φυσική υποστήριξη της κυτταρικής ανανέωσης και αναγέννησης του δέρματος. Το Gentle Fage™ Exfoliator κέρδισε το βραβείο για τη σειρά της χρονιάς στα ‘Danish Beauty Awards 2021’, μαζί με όλη τη σειρά ομορφιάς Beauty In & Out™.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις σε καθαρό δέρμα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Για πιο βαθύ τρίψιμο, εφαρμόστε ένα παχύρρευστο στρώμα με πρόσωπο και λαιμό. Αφήστε το για 10 λεπτά και στη συνέχεια κάντε μασάζ με το Scrub στο δέρμα με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλύνετε με ζεστό νερό. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan. 75ml

PIGMENT CLEAR™ SERUM

Ο ορός Pigment Clear™ είναι ένας γρήγορης απορρόφησης ορός λάμψης που έχει πολλαπλά οφέλη. Με εξαιρετικά φυτικά συστατικά όπως η ρίζα γλυκόριζας και η ασταξανθίνη που βοηθούν με τη διόρθωση των σκούρων κηλίδων, του δερματικού τόνου και υφής, αυτός ο ορός μειώνει επίσης ορατά την εμφάνιση των πόρων και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Για καθημερινή χρήση. Εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα AM και ΜΜ. Χρησιμοποιήστε το ως το πρώτο βήμα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Κάντε μασάζ σε πρόσωπο και λαιμό, ξεκινώντας από το κέντρο προς τα έξω. Ιδανικό για χρήση με Pigment Clear™ Cream. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan. 30ml

PIGMENT CLEAR™ CREAM

Η κρέμα Pigment Clear™ είναι μια μεταξένια λάμψη κρέμα λάμψης που περιέχει μερικά από τα συστατικά που έχει ο ορός Pigment Clear™. Αυτή η φωτιστική κρέμα βοηθά στη διόρθωση των σκοτεινών κηλίδων, στην ομοιόμορφη απόχρωση του δέρματος και υφή, αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη, ελαστική και μαλακή.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Για καθημερινή χρήση ΠΜ και ΜΜ. Εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό. Ιδανικό για χρήση μετά με τον ορό Pigment Clear. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο και vegan. 50ml

pigment cream

COLLAGEN & HYALURON™POWDER

Το Βραβευμένο Collagen & Hyaluron™ Beauty Powder είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα περιποίησης δέρματος που συμπληρώνει με θρεπτικά συστατικά το δέρμα από μέσα. Το κολλαγόνο βοηθά στη βελτίωση την ελαστικότητα του δέρματος και εξουδετερώνει την ορατότητα των ρυτίδων. Συνδυάζει υδρολυμένη σκόνη πεπτιδίου θαλάσσιου κολλαγόνου (τύπου 1) και υαλουρονικό οξύ με βιταμίνη C.

Συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό κολλαγόνου, που είναι

σημαντικό για τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι ένα σημαντικό δομικό συστατικό διαφόρων ιστών συμπεριλαμβανομένου του συνδετικού ιστού, όπως η ελαστίνη, η οποία επηρεάζει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Η βιταμίνη C προστατεύει επίσης τα κύτταρα του δέρματος κατά των οξειδωτικού στρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΝΑ 6g: Υδρολυμένα πεπτίδια θαλάσσιου κολλαγόνου 5000 mg, Υαλουρονικό οξύ 20 mg, Εκχύλισμα φρούτου Acerola 500 mg, Βιταμίνη C 100 mg.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ: Ανακατέψτε μία (1) κουταλιά της σούπας (6 g) με υγρό της επιλογής σας (150 - 200ml) 1-2 φορές την ημέρα. Το Collagen & Hyaluron ™ Beauty Powder μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε νερό, χυμούς ή γιαούρτι.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»