Shakira: «Ο Gerard Pique με απατούσε όσο ο πατέρας μου ήταν στην εντατική»

Ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Pique, η Shakira παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό #People και αποκάλυψε οδυνηρές λεπτομέρειες από εκείνη την περίοδο της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια είπε πώς ο Gerard Pique την απατούσε την περίοδο που ο πατέρας της ήταν στην εντατική και έδινε μάχη για τη ζωή του.

Δειτε Επισης
H Kim Kardashian φωτογραφίζεται υπερσέξι αφέντρα και δηλώνει: «Θέλω να γίνω παράδειγμα για τα παιδιά μου» O Will Smith μιλά δημόσια για τις φαντασιώσεις του: «Πασάς» σε... χαρέμι με αντικείμενο του πόθου του τη Halle Berry Πέντε μήνες μετά την αποκάλυψη, ο «Will Byers» του #StrangerThings πήγε περήφανος, στο πρώτο του GayPride Το final show για τον θρυλικό #RocketMan, Elton John, στο Φεστιβάλ του Glastonbury: «H τελευταία μου συναυλία» Στην Ελλάδα ο πρώην σύζυγος της Gisele, Tom Brady μαζί με τα παιδιά τους Απογοητευμένος ο Chris Noth από τα μέλη του #SexandtheCity που τον απομάκρυναν μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις Ο αδερφός του Elvis Prestley υποστηρίζει πως o Bασιλιάς, φοβόταν μην αποκαλυφθούν οι σχέσεις του με ανήλικες Πιο ερωτευμένος από πότε o Mick Jagger με την 36χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Melanie Hamrick Έγκυος στα 38 της η Αθηνά Ωνάση; - Το περιβάλλον της δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει

«Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Το σπίτι μου κατέρρεε. Μάθαινα από τον Τύπο ότι με είχε απατήσει, ενώ ο πατέρας μου βρισκόταν στην εντατική», είπε η Shakira.

«Ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου, ο πατέρας μου, με εγκατέλειπε όταν τον χρειαζόμουν περισσότερο από ποτέ. Δεν μπορούσα να του μιλήσω και δεν μπορούσε να με συμβουλέψει εκείνη την περίοδο».

Μιλώντας για την ανάρρωση του πατέρα της, η Shakira είπε ότι ήταν «πολύ δύσκολη και αργή». «Είναι ένας υπέροχος και αξιαγάπητος άνθρωπος που μας εκπλήσσει όλους με τη δύναμή του».

«Είχε περάσει κορωνοϊό, είχε δυο ατυχήματα, μία πνευμονία και έκανε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις - όλα αυτά σε ηλικία 91 ετών, σε λιγότερο από έξι μήνες. Ο μπαμπάς μου είναι το μεγαλύτερο παράδειγμα αντοχής και η μητέρα μου ήταν δίπλα του μέρα και νύχτα», συνέχισε.

«Η αγάπη των γονιών μου ήταν παράδειγμα για μένα αλλά εγώ δεν ευτύχησα να ζήσω μια παρόμοια σχέση. Ελπίζω όμως οι γονείς μου να είναι πρότυπα για τα παιδιά μου. Η αγάπη, η υπομονή, η απόλυτη αφοσίωση και το κέφι για ζωή».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο ισπανικό #People, η Shakira είπε πως είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια. «Η μουσική με βοηθά να ξεπερνώ τα πνευματικά, ψυχικά και σωματικά μου προβλήματα».

«Έχω περάσει από άρνηση, οργή, πόνο, αποδοχή, θλίψη, ελπίδα, εξαπάτηση, ελπίδα ξανά, ενθουσιασμό. Τόσες πολλές συγκινήσεις και συναισθήματα που κατά καιρούς φαίνονταν ανάμεικτα, που έμοιαζαν να μην μπορούν να συνυπάρξουν μέσα μου, τα οποία κατάφερα να ξεμπερδέψω μόνο μέσα από τα τραγούδια μου, για να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Όχι για να εξηγήσω ή να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, μόνο για να καταλάβω τον εαυτό μου και να τον ανεχτώ», είπε χαρακτηριστικά η Shakira.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»