Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ξερνούσαν ψέματα & χολές προς το πρόσωπό μου. Φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά;»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποχώρησε από το #SurvivorGR All Star την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής ο personal trainer ξέσπασε για όλα όσα ακούγονται και γράφονται τους τελευταίους μήνες για εκείνον.

Μπορεί πολλοί να τον θεωρούσαν ένα από τα μεγάλα φαβορί του reality επιβίωσης, ωστόσο ο personal trainer ήταν εκείνος που βρέθηκε πιο χαμηλά στην κατάταξη της ψηφοφορίας, με συνέπεια να αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρει σε story που ανέβασε στο Instagram τα εξής: «Σοβάρεψαν τα πράγματα τώρα. Λοιπόν έχω ακούσει και έχω διαβάσει ό,τι μπούρδα υπάρχει από κάτι πικραμένους παίκτες, που δεν τους άρεσε μάλλον η αλήθεια. Όχι παιδιά συγγνώμη, έτσι είναι τα πράγματα, θα την λέω την αλήθεια, σας αρέσει ή δεν σας αρέσει.

Έχουμε και τους καλοπροαίρετους δημοσιογράφους, κάτι καλά παιδιά που έβγαιναν και μιλούσαν για μένα, χωρίς να είμαι εδώ και να μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν όντως έχουν γίνει. Κάποιες άλλες ωραίες παραπληροφορήσεις, κάτι ψέματα, κάτι χολές που ξερνάγαν προς το πρόσωπό μου. Δεν ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρω τη δουλειά; Δεν έχω τέτοιο σκοπό, μη φοβάστε. Αλλά έρχεται μια πάρα πολύ ωραία εβδομάδα για εσάς και για μένα, οπότε θα τα πούμε από κοντά. Όλα καλά».

Να σημειώσουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος θεωρούταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του Survivor All Star. Παρ’ όλα αυτά, βρέθηκε πιο χαμηλά στην κατάταξη της ψηφοφορίας και αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Βγαίνοντας από το Survivor All Star, ο πρώην παίκτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #ΚαλόΜεσημεράκι και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την προσωπική του ζωή. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, παραδέχτηκε πως η σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει φτάσει στο τέλος της.

«Είμαι μόνος μου, είμαι ελεύθερος», είπε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά τι συμβαίνει με την αθλητικογράφο και πρώην σύντροφό του.

Αναφορικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει κοντά με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, διευκρίνησε πως δεν θα έκανε κάτι, ενώ υπήρχαν κάμερες παντού.

«Με είχες για τόσο χαζό; Να φύγω βραδιάτικα με την κοπέλα μπροστά σε μία κάμερα, να κάνω τι; Να πάω που; Με τον Μπάρτζη έκανα παρέα τα βράδια. Γιατί δεν είπαν ότι έκανα κάτι ερωτικό;», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δειτε Επισης

«Απόλυτη αναστάτωση» επικρατούσε στο δωμάτιο του Λίαμ Πέιν, όταν μπήκε η αστυνομία
Η στιγμή που ο Liam Payne επιστρέφει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου πριν τη μοιραία πτώση από το μπαλκόνι
«Το δωμάτιο έχει μπαλκόνι, φοβόμαστε μήπως κάνει κάτι»-Το δραματικό τηλεφώνημα λίγο πριν τον θάνατό του Liam Payne
Ελένη Καρακάση: «Δεν είναι ταμπού να πω ότι είμαι στην κλιμακτήριο»
Καταγγέλλει επίθεση από συνεργάτη δημάρχου ο Γκουντάρας-«Κόλλησε το πρόσωπό του στο δικό μου»
Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Κώστα Τσουρό: «Δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου»
«Στο μνημόσυνο της Λάσκαρη ακούγεται σε όλη την εκκλησία με το "Ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα"»
«Το έχασα κάπου εκεί στα 20, είχα ανησυχίες και πολλούς φόβους»
Ο Nick Jonas διέκοψε συναυλία και έφυγε πανικόβλητος από τη σκηνή
«Χαίρομαι που η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε και το είπε δημόσια, εμείς το ξέραμε»