Τα τηλεοπτικά παρατράγουδα, οι άβολες στιγμές, ο Ζαχάρατος, ο Χατζηνικολάου & τα νεύρα της Τσαπανίδου

#Εκλογές2023: Αντέδρασε η Πόπη Τσαπανίδου στα σκετς Ζαχαράτου: «Βαρύτατη σεξιστική επίθεση» - Άναυδη η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Που πας; Φεύγεις;» - Νίκος Χατζηνικολάου: «Λέτε ότι είμαι ηλίθιος;» – Άφωνη η Ρένα Δούρου: «Πώς σας ήρθε;» - Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιάννης Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί. Εγώ πουθενά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Άναυδη η Ράνια Τζίμα με τον Γιάννη Πρετεντέρη: «Που πας; Φεύγεις;»

Πριν την ώρα του τέλους της μαραθώνιας εκπομπής του Mega για τις #Εκλογές2023 φαίνεται πως βιάστηκε να αποχωρήσει ο Γιάννης Πρετεντέρης τη νύχτα της Κυριακής. Μια κίνηση που αιφνιδίασε προς στιγμήν την κεντρική συντονίστρια, Ράνια Τζίμα η οποία και δεν έκρυψε την έκπληξη της προς τον στενό της συνεργάτη.

Έτσι, ενώ η ροή της συζήτησης κυλούσε ομαλά στο πλατό του Μεγάλου Καναλιού, ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «φεύγω εγώ, τελειώσαμε».

Ρ.T.: Που πας; Φεύγεις; Τώρα έτσι;

Γ.Π.: Τελειώσαμε. 00:30 η ώρα, βγάλαμε το αποτέλεσμα, είδαμε ποιος βρήκε στις εκλογές, είδαμε ότι αύριο θα κάνουμε κυβέρνηση, στις 11 ορκιζόμαστε.

Ρ.T.: Η κυρία Αποστολάκη. Θα κάτσεις λίγο;

Γ.Π.: Να ακούσουμε και την κυρία Αποστολάκη, ναι. Βεβαίως.

Ρ.T.: Ε, κάτσε λίγο αν θέλεις. Λίγο.

«Κρατάω τον κύριο Πρετεντέρη» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Μιλένα Αποστολάκη που βρέθηκε καλεσμένη στις MEGA Εκλογές 2023 για να προσθέσει ο Γιάννης Πρετεντέρης πως «όλα τα κάναμε».

Οι «Σπαρτιάτες» μπήκαν στη βουλή και είναι αναμφίβολα η μεγάλη έκπληξη στις εκλογές 2023. Ο πρόεδρος του κόμματος, Βασιλης Στίγκας, στις πρώτες του δηλώσεις μετά το αποτέλεσμα, είπε ευχαριστώ στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αμέσως μόλις προβλήθηκαν οι δηλώσεις του στον αέρα του Mega, η Ράνια Τζίμα πήρε το λόγο και εξέφρασε την οργή της γι’ αυτό που έγινε.

«Εντάξει, με συγχωρείτε πολύ, αλλά μείζον πρόβλημα να ακούμε αρχηγό κόμματος, που μόλις μπήκε στη βουλή, να ευχαριστεί καταδικασμένο για εγκληματική οργάνωση, φυλακισμένο, για τη συνεισφορά του στην είσοδο του κόμματος αυτού στη βουλή. Περαστικά μας! Περαστικά μας και θα πρέπει να το υποστούμε όλοι από αύριο», είπε η Ράνια Τζίμα.

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τις εκλογές

Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Γιάννης Πρετεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου»

Τις έδρες στην Α’ Αθηνών σχολίαζαν στην εκπομπή του Mega για τις εκλογές 2023. Όταν ήρθε η σειρά για την κάρτα της «Πλεύσης Ελευθερίας», εκείνη τη στιγμή τη μοναδική έδρα έπαιρνε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ στη δεύτερη θέση βρισκόταν ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ωστόσο, δεν είδε το όνομα του Σπύρου Μπιμπίλα -ο οποίος βρίσκεται σε άλλη περιφέρεια- και εξέφρασε την απορία του. Τον ανέφερε, μάλιστα, ως Μπισμπίκη και… Μπιρμπίλα.

«Ο Μπιμπίλας, πώς τον λέγανε; Ο Μπισμπίκης; Πώς τον λέγανε αυτόν που κατέβαινε εκεί; Πώς τον λέγανε; Ο Μπιρμπίλας! Σε άλλη περιφέρεια είναι;», είπε ο Γιάννης Πρετεντέρης.

Στο #ToPrwino με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου ο Σπύρος Μπιμπίλας, λίγες ώρες μετά την εκλογή του ως βουλευτής με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Μετά τον σχολιασμό για τις εκλογές 2023 ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στα σχόλια του Γιάννη Πρετεντέρη στο Mega ο οποίος το βράδυ της Κυριακής τον μπέρδεψε με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Χθες σε μπέρδεψε ο Πρετεντέρης. Το είδες αυτό στο Mega που σε μπέρδεψε;» ήταν η ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα με τον Σπύρο Μπιμπίλα να απαντά: «Ναι το είδα, δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες, αλλά δεν με αφορά».

Μετά την αναπαραγωγή του αποσπάσματος στον αέρα του ANT1 ο Σπύρος Μπιμπίλας ολοκλήρωσε με ένα σχόλιο για τον δημοσιογράφο του Mega: «Δεν με αφορούν τα αστειάκια τα υποτιμητικά, τα βλακώδη που γράφονται στο facebook. Ο κύριος Πρεντεντέρης αν θυμάμαι έχει γιαουρτωθεί κάπου. Εγώ δεν έχω γιαουρτωθεί πουθενά».

Χαμό έκανε η Λιάνα Κανέλλη μόλις μπήκε στο πλατό του Mega και συγκεκριμένα στην εκπομπή για τις εκλογές 2023. Και αυτό διότι στο πλατό είχε αρκετή ζέστη, με την ίδια να κάνει τα σχετικά παράπονα στους οικοδεσπότες – παρουσιαστές.

Ρ.ΤΖ.: Στην παρέα μας και η κυρία Λιάνα Κανέλλη από το ΚΚΕ, καλησπέρα σας.

Λ.Κ.: Για όσο αντέξω! Με συγχωρείτε, αλλά εδώ είναι φούρνος. Μας ψήνετε, μας τιμωρείτε που πήραμε μέρος στις εκλογές.

Ρ.ΤΖ.: Χωρίς πρόθεση, κυρία Κανέλλη.

Λ.Κ.: Εδώ, αυτή τη στιγμή, είναι φούρνος. Το έχουν βιώσει και οι κύριοι, εγώ μπήκα και όσο αντέξω. Δεν είμαι ιδρωμένη από αγωνία.

Ν.Ε.: Σας ευχαριστούμε που το λέτε ότι είναι φούρνος, θέλουμε να προασπίσετε τα εργασιακά μας δικαιώματα, γιατί εμείς θα μείνουμε εδώ 6-7 ώρες.

Λ.Κ.: Το ΚΚΕ έχει σκοπό να σας απελευθερώσει από τέτοιου είδους δουλείες, ακόμα και από τη ζέστη.

Ρ.ΤΖ.: Καλά, δεν είμαστε σε καθεστώς δουλείας.

Στην μεγάλη βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε, με διπλή παρουσία, ο Τάκης Ζαχαράτος για να δώσει το δικό του στίγμα. Μάλιστα, την δεύτερη φορά, ο αγαπημένος περφόρμερ επιφύλασσε μια έκπληξη τόσο στον συντονιστή Νίκο Χατζηνικολάου όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο αγαπημένος περφόρμερ μάλιστα θέλησε να «ντυθεί» τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για το ελληνικό πολιτικό σκηνικό.

«Πρέπει να σας διακόψω, ζητώ συγνώμη! Έχουμε μήνυμα Ερντογάν για τις ελληνικές εκλογές! Μην γελάτε, κυρία Κουντουρά, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Παρακαλώ, πάμε να δούμε το μήνυμα Ερντογάν για τις ελληνικές εκλογές» τόνισε χαρακτηριστικά ο άνκορμαν, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο πλατό, για να δώσει στη συνέχεια… πάσα στο μαγνητοσκοπημένο σκετς από τον Τάκη Ζαχαράτο.

Έτσι, ως άλλος Τούρκος πρόεδρος έχοντας πλάι την σύζυγο του, Εμινέ, ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε μεταξύ άλλων πως «θέλω να ιδρύσω τη Μεγάλη Τουρκία. Θα πάρω την Ελλάδα, την Κίνα, όλα δικά μου. Η Αμερική δικιά μου, ο Καναδάς δικός μου, η Αυστραλία δικιά μου, το Ντουμπάι, η Βόρεια Κορέα, ο Βόρειος Πόλος, ο Νότιος Πόλος και η Ανταρτική».

Σαν… Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να παρέμβει ο Τάκης Ζαχαράτος στην μαραθώνια βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο δημοφιλής περφόρμερ προχώρησε σε μια σύντομη στιχομυθία με τον γνωστό δημοσιογράφο και άνκορμαν του σταθμού του Αμαρουσίου.

Κι αυτό μιας και ο Τάκης Ζαχαράτος εμφανίστηκε, εν εξάλλω, στο παράθυρο σαν την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ –  Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου. «Δεν μπορεί σε όλα τα social media να είμαστε πρώτοι και στις κάλπες δεύτεροι! Έχετε αναρωτηθεί, κύριε Χατζηνικολάου, ότι αν δεν ήμουν εγώ η Σαλονικιά καλλονή με την μπούκλα να κρατάω την ομπρέλα του ΣΥΡΙΖΑ με τις τόσες συνιστώσες και να έχω από την μια τον Πολάκη να ρίχνει βόμβες, τον Κατρούγκαλο από την άλλη να βάζει αυτογκόλ και τον Τσίπρα να κοιμάται με τα μάτια ανοιχτά στα έδρανα της βουλής και να βαριέται και να κυβερνήσει και να κάνει αντιπολίτευση».

«Να έχω και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να μου στέλνει ειρωνικές καρδούλες από απέναντι και να μου κλείνει το μάτι με ύφος «δεν ήξερες μωρή, δεν ρώταγες;». Αν δεν ήμουν εγώ να κρατά γερά το κατάρτι του ΣΥΡΙΖΑ, θα είχε γκρεμοτσακιστεί στον βράχο και θα είχε διαλυθεί η Αριστερά. Και αντί να εκτιμήσετε, ειδικά εσείς, ότι έφερα το αποσμητικό και την ομορφιά στον ΣΥΡΙΖΑ, που είχε κατασκιάξει τον ανδρικό πληθυσμό και η Σία Αναγνωστοπούλου με το μαλλί μέδουσα και η Τασία Χριστοδουλοπούλου με τις ελιές Καλαμών διάσπαρτες σε όλη την μούρη και η Βασιλική Κατριβάνου, που για αυτήν… ουδέν σχόλιον» τόνισε χαρακτηριστικά η… Πόπη Τσαπανίδου.

«Και αντί να με θαυμάσετε, κύριε Χατζηνικολάου, που είμαι αριστερή με λουκ καραδεξιάς, μου την πέσατε και με πετροβολήσατε κατά ριπάς και κατ’ εξακολούθηση σαν την Σκύλα και τη Χάρυβδη» συμπλήρωσε, σε αυστηρό ύφος, η «εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για να αποκριθεί, εύλογα έκπληκτος, ο Νίκος Χατζηνικολάου ως εξής. «Σοβαρά, τώρα, κυρία Τσαπανίδου πιστεύετε ότι προσωπικό μαζί σας;».

Και το επικό πινγκ πονγκ στις Εκλογές 2023 συνεχίστηκε, με χιούμορ, στον ΑΝΤ1.

Σαν… Πόπη Τσαπανίδου θέλησε να παρέμβει ο Τάκης Ζαχαράτος στην μαραθώνια βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Μάλιστα, ο δημοφιλής περφόρμερ προχώρησε σε μια σύντομη στιχομυθία με τον γνωστό δημοσιογράφο και άνκορμαν του σταθμού του Αμαρουσίου.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, όταν η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο πλατό της εκλογικής εκπομπής δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση της για το απόσπασμα που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό αέρα. «Μου στείλανε ένα μήνυμα για το περίφημο βίντεο του… κυρίου, κωμικό, για το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε λέξεις και φράσεις που περιείχε. Για μένα αυτό το βίντεο δεν είναι χιουμοριστικό, δεν είναι σάτιρα. Είναι βαριά, βαρύτατη σεξιστική επίθεση»

«Ε όχι, είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, άπειρες φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου με την Πόπη Τσαπανίδου να επιμένει προσθέτοντας πως «αν οι λέξεις, που μου μεταφέρουν, ήταν μέσα στο βίντεο αυτό, είναι βαρύτατη σεξιστική επίθεση. Όταν ήρθα και μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα και είπα «ήρθε η σειρά μου». Φυσικά, καλοδεχούμενη η σάτιρα και τα πάντα. Μου μεταφέρονται όμως λέξεις και εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα αλλά σεξιστική επίθεση. Αν ισχύει, είναι κρίμα».

«Νομίζω πως είστε υπερβολική. Ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο, εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα τέτοια κείμενα από αυτό. Δεν είχε χυδαίες λέξεις, να το δείτε. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί η σάτιρα. Εγώ το έχω υποστεί αυτό επί τριάντα χρόνια και σας λέω να το δείτε με χαμόγελο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Νίκος Χατζηνικολάου προτού να δώσει συνέχεια στη συζήτηση γύρω από τα αποτελέσματα της κάλπης για τις Εκλογές 2023. «Δηλαδή είναι σεξιστική επίθεση εναντίον μου να λέει ο Μητσικώστας ότι όπως μιλάω αργά τα κάνω όλα αργά και μπράβο στη γυναίκα μου που περνάει καλά; Είναι σεξιστική επίθεση; E, όχι είναι ένα αστείο! Δεν είπε πάντως τέτοιο πράγμα για εσάς. Εγώ έχω υποστεί αυτό με χαμόγελο. Σας λέω να μην είστε υπερβολική».

Επική ατάκα Χατζηνικολάου: «Θα σου δώσω το τηλέφωνο του οφθαλμιάτρου μου»

Στην μαραθώνια βραδιά του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023, την Κυριακή, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε διαρκώς πλάι του τον διευθύνοντα σύμβουλο της Marc, Θωμά Γεράκη. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, δε, όταν και ο κ. Γεράκης παρουσίασε τα αποτελέσματα της κάλπης στο 97,9% της Επικράτειας, ο δημοσιογράφος και άνκορμαν θέλησε να τον πειράξει με πιο χαλαρή διάθεση.

Ειδικότερα, παρακολουθώντας μια μικρή δυσκολία και κάποια λάθη στην ανάγνωση των αποτελεσμάτων, ο Νίκος Χατζηνικολάου σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο τα εξής. «Μετά την εκπομπή θα σου δώσω και το τηλέφωνο του οφθαλμιάτρου μου».

«Γιατί σε βλέπω πως διαβάζεις! Σε βλέπω πως διαβάζεις, Θωμά» τόνισε, με χιούμορ ο Νίκος Χατζηνικολάου απευθυνόμενος στον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Marc ο οποίος και αποδέχθηκε γελώντας την πρόταση.

«Το έχω ανάγκη, ναι» αποκρίθηκε, λιτά, ο Θωμάς Γεράκης για να συνεχιστεί η ροή της βραδιάς του ΑΝΤ1 για τις Εκλογές 2023.

Νίκος Χατζηνικολάου: «Λέτε ότι είμαι ηλίθιος;» – Άφωνη η Ρένα Δούρου: «Πώς σας ήρθε;»

Νίκος Χατζηνικολάου και Ρένα Δούρου βρέθηκαν εμπλεκόμενοι σε έναν άβολο διάλογο στον αέρα του ΑΝΤ1 κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς, εξαιτίας μιας παρανόησης.

Όταν η Ο Νίκος Χατζηνικολάου ζήτησε διευκρινήσεις για τη φράση «αναλαμβάνω την ευθύνη» που είπε ο Αλέξης Τσίπρας, η Ρένα Δούρου απάντησε: «Μπορεί να ξαφνιάζει έναν συνταξιούχο, ένα άνεργο παιδί ή σίγουρα δεν απασχολεί ένα παιδί που αυτή τη στιγμή δουλεύει στην τουριστική σεζόν, αλλά αυτό που είπε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας είναι αυτονόητο για τον τρόπο που λειτουργεί ως επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ».

Ήταν αυτό το σημείο της κουβέντας που ο Νίκος Χατζηνικολάου την διέκοψε και ρώτησε εκνευρισμένος: «Δεν είναι αυτονόητο, γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι εννοεί και γι’ αυτό σας ρωτάω. Θεωρείτε ότι είμαι χαζός και δεν καταλαβαίνω; Τι είναι αυτά που μου λέτε τώρα; Μου λέτε ότι το καταλαβαίνει ένα παιδί που εργάζεται στον τουριστικό τομέα αλλά εσύ δεν το καταλαβαίνεις. Λέτε ότι είμαι ηλίθιος και δεν το καταλαβαίνω»;

«Κ. Χατζηνικολάου πώς σας ήρθε; Σας είπα το ακριβώς αντίθετο», είπε άφωνη η Ρένα Δούρου.

«Αν σας παρερμήνευσα ζητώ συγγνώμη», είπε λίγο αργότερα ο Νίκος Χατζηνικολάου και η παρεξήγηση λύθηκε.

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!