Σταματίνα Τσιμτσιλή για φοροδιαφυγή 270.000 ευρώ instagrammer: «Ξέρουμε το όνομα, είναι πολύ γνωστή»

Στάθης Σχίζας: «Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα» - Σούπερ Κική: «Δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ... Ούτε η Soula Glamourous από ότι είδα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εκπομπή #SuperΚατερίνα επικοινώνησε με τη Σούπερ Κική, τη γνωστή instagrammer η οποία σχολίασε τα δημοσιεύματα αλλά και τα ονόματα που ακούστηκαν για το πρόσωπο που πιάστηκε στη «φάκα» της εφορίας.

«Πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις influencer όλοι κι όλοι στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ», ανέφερε αρχικά η Σούπερ Κική.

Σχετικά με το ποσό που καλείται να πληρώσει η influencer: «Θα τα δίνει λίγα – λίγα, φασούλι το φασούλι. Τι να κάνω; Να τα δώσω εγώ στη γυναίκα;», σχολίασε η Σούπερ Κική, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως ίσως η πρόκειται για ένα πρόσωπο που τελικά να μην είναι τόσο δημοφιλή στα social media.

Για το θέμα των ημερών και την πασίγνωστη influencer και το σκάνδαλο φοροδιαφυγής: «Πασίγνωστη λένε αλλά αν ήταν πασίγνωστη θα την ξέραμε. Εγώ θεωρώ ότι είναι καμιά παλιά, προπέρσινη απολιθωμένη από #GNTMgr ή #SurvivorGR που έχει νεκρούς followers. Έχουν βάλει τη λέξη πασίγνωστη μπροστά για σάλτσα», σχολίασε η Σούπερ Κική.

Μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σούπερ Κική αναφέροντας πως δεν πρόκειται για «πασίγνωστη» influencer, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επανέφερε το θέμα τονίζοντας πως πρόκειται για πολύ γνωστό πρόσωπο.

«Επειδή ακούγονται ονόματα, θέλω να σας πω ότι και να ξέρουμε ένα όνομα, δεν μπορούμε να το πούμε ξεκάθαρα, δεν επιτρέπεται από τον νόμο. Αυτήν που ξέρουμε και έχει δοθεί και από επίσημες πηγές, παρόλο που ο ΑΑΔΕ δεν επιβεβαιώνει στους δημοσιογράφους ως οφείλει», ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Και ξεκαθάρισε: «Είναι πολύ γνωστή και μπορεί να είναι και από τα ονόματα που κατά καιρούς γράφονται και σε σχόλια. Αλλά ό,τι έγινε, έγινε πριν καιρό. Ακούω ότι αποκλείεται να είναι η τάδε γιατί χθες ανέβασε ένα story που διασκέδαζε στα μπουζούκια., Ό,τι έγινε, η υποβολή του προστίμου  και αυτή στην οποία επιβλήθηκε το πρόστιμο μπορεί να έχει κάνει ήδη διακανονισμό και να πληρώνει και τη μηνιαία δόση».

«Μην προσπαθείτε να δείτε ποια δεν ανέβασε story γιατί ήταν στεναχωρημένη και έκλαιγε», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την influencer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

Ενοχλημένος ο Στάθης Σχίζας με τα δημοσιεύματα γύρω από τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του #SurvivorGR 2022 μίλησε στην εκπομπή #SuperΚατερίνα, όπου και ρωτήθηκε για το δημοσίευμα που «φωτογράφιζε» την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ως την instagrammer που της επιβλήθηκε πρόστιμο για φοροδιαφυγή.

«Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», είπε ο Στάθης Σχίζας.

Ενώ αποκάλυψε τα σχόλια που άκουσε μετά το δημοσίευμα: «Με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή.  Ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση, είναι απαράδεκτο, αστείο αυτό το πράγμα», σχολίασε ο Στάθης Σχίζας.

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», τόνισε για όσους τον κατηγόρησαν ότι κρύβεται πίσω από το δημοσίευμα με τη γνωστή instagrammer.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»