«Πόλεμος» στο Twitter: Cardi B Vs. Brian Szasz θετού γιου του δισεκατομμυριούχου που χάθηκε στο βαθυσκάφος

«Όλος ο κόσμος προσεύχεται και ο γιος αυτού του είναι online και κουνάει π@@τσ@ στα κορίτσια του #OnlyFans. Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος μισεί εσάς τους κακομαθημένους δισεκατομμυριούχους, είστε τόσο αναίσθητοι» - Όσα είπε ο σκηνοθέτης του Τιτανικού, James Cameron

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Brian Szasz, θετού γιου του Βρετανού δισεκατομμυριούχου Hamish Harding που επιβαίνει στο βαθυσκάφος που χάθηκε ενώ έκανε κατάδυση προς τον Τιτανικό.

Ο Brian Szasz παρά τις τραγικές εξελίξεις με το υποβρύχιο διασκέδασε σε συναυλία και αργότερα βρέθηκε να φλερτάρει με μοντέλο του #OnlyFans.

Η ανάρτηση που εξόργισε

Η κίνηση του Βρετανού που προκάλεσε, ήταν να αναδημοσιεύσει μια φωτογραφία του μοντέλου Brea από το #OnlyFans, η οποία απηύθυνε το ρητορικό ερώτημα «μπορώ να κάτσω πάνω σου;».

«Ναι σε παρακαλώ» έγραψε στην ανάρτησή του ο Brian Szasz βάζοντας και ένα emoticon με καρδούλες.

saz-titanica

Κατά το δημοσίευμα η ανάρτηση έγινε λίγα λεπτά μετά από άλλη ανάρτηση στην οποία ο θετός γιος του Βρετανού δισεκατομμυριούχου ζητούσε από τους followers του «παρακαλώ προσευχηθείτε για την οικογένειά μου».

Ο Brian Szasz έγραψε τη Δευτέρα στα social media ότι παρακολούθησε μια συναυλία των Blink 182 στην Καλιφόρνια παρά τη συνεχιζόμενη κατάσταση.

«Μπορεί να είναι δυσάρεστο να βρίσκομαι εδώ, αλλά η οικογένειά μου θα ήθελε να είμαι στη συναυλία των Blink-182, καθώς είναι το αγαπημένο μου συγκρότημα και η μουσική με βοηθάει στις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Facebook.

ezgif_com-webp-to-jpg__1_


Ο ίδιος συμπεριέλαβε μια φωτογραφία του που τον δείχνει να χαμογελάει με μπλούζα των Blink-182 και συμπλήρωσε την ανάρτηση με emojis μιας μαύρης καρδιάς και χεριών που προσεύχονται.

ezgif_com-webp-to-jpg__2_

Μόλις 20 λεπτά νωρίτερα, ο Brian Szasz αποκάλυψε σε μια ανάρτηση ότι ο πατριός του ήταν ένας από τους αγνοούμενους. «Ο Hamish Harding ο πατριός μου έχει χαθεί σε ένα υποβρύχιο. Οι σκέψεις μας και οι προσευχές μας είναι ότι η αποστολή διάσωσης θα είναι επιτυχής», έγραψε, μαζί με ένα άλλο ζευγάρι emojis.

Νωρίτερα, είχε κάνει μια ανάρτηση που έλεγε: «Για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής η μαμά μου μου ζήτησε να διαγράψω όλες τις σχετικές αναρτήσεις, ευχαριστώ για την υποστήριξη».

Η Cardi B εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Brian Szasz στο Instagram.

«Ο κόσμος είναι σε φάση "λοιπόν, τι υποτίθεται ότι πρέπει να κάνει τώρα (σ.σ. ο Brian Szasz). Να είναι λυπημένος στο σπίτι; Υποτίθεται ότι πρέπει να πάει να ψάξει για τον εαυτό του;" Ναι, είναι η απάντηση. Δεν είναι λυπηρό που είσαι ολόκληρος μ@λ@@ς δισεκατομμυριούχος και κανείς δεν δίνει δεκάρα για σένα; Αυτό είναι τρελό. Προτιμώ να είμαι συντετριμμένη. Θα προτιμούσα να είμαι συντετριμμένη και φτωχή, αλλά να ξέρω ότι με αγαπούν».

Μέσω Twitter ο Brian Szasz την αποκάλεσε «απόλυτη σκυ..» πριν διαγράψει ολόκληρο τον λογαριασμό του. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Μια απόλυτη σκ... η Cardi B, η οποία δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Η καριέρα της είναι σε τέτοια αναταραχή που χρειάζεται προσοχή από τα βάσανα των άλλων ανθρώπων».

Η ράπερ επέστρεψε με νέα ανάρτηση.

«Το θέμα ήταν ότι όλος ο κόσμος προσεύχεται για αυτούς τους ανθρώπους στο υποβρύχιο και ο γιος αυτού του άντρα είναι online και κουνάει π@@τσ@ για κορίτσια από το #OnlyFans και πηγαίνει σε συναυλίες των Blink 182. Έψαχνες για προβολή από την αρχή, κανείς δεν ήξερε ποιος ήσουν μέχρι που είπες ότι αυτός είναι ο πατριός σου!!! Αυτός είναι ο λόγος που ο κόσμος μισεί εσάς τους κακομαθημένους δισεκατομμυριούχους, που είστε τόσο αναίσθητοι» έγραψε η Cardi B.

cardib83

James Cameron - Υποβρύχιο #Titan: «Μου θυμίζει την καταστροφή του Τιτανικού»

Ο σκηνοθέτης της θρυλικής ταινίας του 1997 σχολίασε το τραγικό τέλος στην υπόθεση του εξαφανισμένου υποβρυχίου με νεκρούς και τους 5 επιβαίνοντες

Με νεκρούς και τους 5 επιβαίνοντες έληξε η αναζήτηση του υποβρυχίου #Titan, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την Κυριακή, κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Η αμερικανική ακτοφυλακή επιβεβαίωσε νωρίτερα, ότι τα συντρίμμια που βρέθηκαν νωρίτερα ανήκουν στο υποβρύχιο.

Μιλώντας στο #ABCNews, ο James Cameron, δημιουργός της θρυλικής ταινίας «Τιτανικός» εξέφρασε την έκπληξή του με την ομοιότητα του ναυαγίου του 1912 με το «Titan».

«Μου κάνει εντύπωση η ομοιότητα με την καταστροφή του Τιτανικού, όπου ο καπετάνιος προειδοποιήθηκε επανειλημμένα για πάγο μπροστά από το πλοίο του και παρόλα αυτά μπήκε με πλήρη ταχύτητα σε ένα πεδίο πάγου» είπε ο σκηνοθέτης.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»